eklemeyi unutmuşum her cuma akşamı saat 18.30 - 22.00 arası oradayız
MERHABA ARKADAŞLAR
Ben serkan, uzun zamandır sitemizdeyim (serkanabi nicki ile))
Ben her hafta cuma günleri akşamı işitme engelli 5-6 arkadaşımla beraber kadıköy göztepe de bir cafede buluşuyorum, cafe 3 katlı, yürüme engelli olan arkadaşlar için giriş katı var, tuvaletler giriş katta, ayrıca yiyecek içecek çok ucuz (simit sarayı cinsi bir yer Büyük fincan çay : 1 YTL simit 0,75 kuruş kek : 1.250) her engel grubundan arkadaşları tanışmak için bekliyoruz, tüm arkadaşlarım son derece temiz insanlardır, hepimiz 25-30 yaş grubundayızdüşünüyorum her hafta sonu stres atmak isteyen engelli arkadaşlarımızla cuma akşamları orada görüşsek sohbet etsek, ayrıca kulakları az işiten arkadaşlarlarımızıda tekerlekli sandalyedeki kardeşlerimizide bekleriz, kısacası herkesi bekliyoruz güzel bir kaynaşma için, kendimizi net e hapsetmeyelim haftada bir gün de olsa kurtaralım
gelmek isteyen kardeşler bana ÖM atabilir, yada şahsen gelebilir
YER: Göztepedeki Marmara üniversitesinin hemen karşısındaki SİMİT SARAYI. Cafenin hemen önünden kadıköy istikametinden gelen otobüsler geçiyor (Geçen otobüsler pendik, maltepe, tuzla, ümraniye, dudullu, vs. taraflarına doğru gdiiyorlar, yani dönüşte ulaşım kolay hemen cafe önünden, diğer yöndende kadıköy istikametine gidiliyor)
eklemeyi unutmuşum her cuma akşamı saat 18.30 - 22.00 arası oradayız
gelmek isteyen yokmu arkadaşlar
çok güzel düşünmüşsünüz Serkan Bey katılabilmeyi çok isterdim ama cuma akşamları okulum var dersimin olmadığı bir gün muhakkak uğramaya çalışcam size iyi eğlenceler![]()
teşekkür ederim ömür törpüsü, başımız üstüne buyrun bekleriz.
hafta sonu gündüz yapsaniz daha iyi olur ben Avrupa yakasinda oturuyorum aksam aksam nasil göztepeye geliyim:) Gündüz olsa gelmeye calisirim en azindan hafta sonu gündüz yapin siz buluşmalari serkan abi.
pazar günü olsun biz genelikle cumartesi günleri çalışıyoruz. çalışmayanlar için uygun olabilir ama çalışanlar için biraz zor gündüz olsa daha şık olacak bence
arkadaşlarla bir konuşayım pazar günü yapmaya çalışırım ama cuma günleri akşam iş çıkışı kafa dağıtmak için güzel oluyo bol bol çaya boğuyoruz kendimizi![]()
bence bura iyi
uygun buyakada oturuyom gelebilirim
merhaba arkadaşlar cuma bencede iyi gelmeye çalışacağım işim olmazsa .....gelemezsem iyi eğlenceler
issterseniz cumartesiyede alabilirsiniz ben çaaaalışmıyom farketmrz
İstanbul'a geldiğimde aklımda olsun,katılmaya çalışacağım buluşmaya ...Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...
İlginize çok teşekkür ederim, tabii herkesi beklerim, benim için hepiniz kardeşim abim ablam sınız.
cok guzel bir dusunce önumuzdeki cumalarda bende gelcem insallah.hep birlikte organize olalim arkadaslar yıkalim göztepeyi)) serkanabijim tsk duyurunuz icin..
sevgilerimle...bekleriz herkesleriiiiiiiiiiiii