sultanbeylide yapınnnn
sultanbeylide yapınnnn
bensizmi leyla aşkolsun
Pazar günü gündüz gözüyle yap serkan damlayalım![]()
farkındaysanız herkesın FARKLI ıstek saatlerı var...
örnegın: Cuma aksamı benım ıcınde uyar, cünkü ıs cıkıs saatlerı ve ınsan bır nevı haftasonuna güzel bır baslangıc yapıyor.
sımdı soruyorum: Hepımız böyle karmakarısık saatler günler söylersek, serkan bey hangı günü veya saatler uygulasın??
cuma aksamları benım ıcın uygundur ve düsünün kı bende kartal dan gelmem gerek.. Bayan arkadaslar karanlık oluyor dıye endıse edıyolar ama bır cogu zaten calısıyor ve o saatlerde ısten cıkıyor. Kaldı kı yürümeye gerek yok baglantı olarak uygun bı yerde. Otobüs ve dolmus gec saatlere kadar ıslıyor...
ben sahrayı ceditteyim biraz uzağım ama gelmeye çalışırım
NERON neresindesin sahrayı ceditin??
bende ordayım da
misafirlikteyim şu an orda hazan.senin yerini öğrenmiş oldum ohh.
Neron yerim zaten bellisen kimde kalıyosun misafirlikte? Kac ay kalıcan burda
camiye yakınmısın
![]()
hazan cami görünüyordu ama ben fatihe geri döndüm bile))
hazan ablaaaa...
panik yaptın hemen bizim mekanın ismini duyunca
şu semtin taşına suyuna kurban olayım yok böle yer..![]()
haazaan bende yakınım suaddiyedeyim
şirinecim yok bizim semtimiz gibisi...) tası topragı altın gercekten..
NERON seni görürüz diyemi kactın hemen))
sibelcim yakınız canım görüselim bulusmalara sende gel..
ARKADAŞLAR,
YAZDIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. CUMA TOPLANTILARIMIZA 2 HAFTADIR GİDEMİYORUZ, BİRSÜRE ARA VERDİK ÇÜNKÜ CUMA GÜNLERİ TİYATRO DERSLERİNE BAŞLADIK, İŞİTME ENGELLİLER TİYATRO GRUBUMUZU KURDUK. BİRKAÇ AY SONRA OYUNUMUZ SAHNELENİNCE HEPİNİZİ BEKLERİM İŞŞALLAH.
2. OLARAK DA BU KADAR YAZIYA KAYITSIZ KALMAM ÇOK ZOR OLACAK O YÜZDEN MAYIS AYINDA BİR KERELİĞİNE BİR ORGANİZASYON DÜZENLEMEK İSTİYORUM SİZLER İÇİN. YER VE MEKAN AYNI OLACAK (GÖZTEPE SİMİT SARAYI). ULAŞIM ÇOK KOLAY WC LER GİRİŞ KATTA. MEKAN SAHİBİ İLEDE AHBAP ÇAVUŞ OLDUK :d BİŞİLER AYARLICAM VE BURDA DUYURCAM. FAKAT ORGANİZASYON GÜN VE SAATİ KONUSUNDA TEREDDÜTLERİM VAR, LÜTFEN BU KONUDA BANA YARDIMCI OLUNUZ VE FORUMDA YAZILAN YAZILARIDA İYİCE BİR OKUYARAK ORTAK BİR GÜN VE SAATTE KARAR KILALIM. TOPU TOPU BİR KEZ OLACAK YARDIMCI OLALIM BİRBİRİMİZE
NOT: PAZAR GÜNLERİ SPOR KLUBUMUN BASKET MAÇI OLDUĞU İÇİN PAZAR GÜNLERİM SAAT 15.00 A KADAR DOLU MAALESEF :d