anıtkabir çok güzel olur .. bekle bizi ankaraaaaaaaaa![]()
anıtkabir çok güzel olur .. bekle bizi ankaraaaaaaaaa![]()
Gardan gelenler nasıl gelecek tekerlekli kişilerde olacak
değerli dostlar üzülerek belirtmeliyim ki bu güzel buluşmaya katılamıyacağım beni afedin yüreğim hep sizinle olacak iyi eğlenceler
Mahmut abi düğünlere denk gelmemiş olmasa Emrullah abimi ve seni Adanadan gelir alır zorla getirirdim ama düğünleriniz belimizi büktü Allah genç çiftlerin mutluluğunu daim etsin saygılarımı sunuyorum sizlere
Edib'im Yiğit Kardeşim,''ZORLA''ne demek,mazeretimiz olmasa listenin en başınada ismimizi zorla sana yazdırırdık, valla Mahmut'la sizlerle beraber olamamanın üzüntüsü var içimizde,Herşey nasip kısmet inşallah başka buluşmalarda görüşürüz,Gençlere mutluluk dileklerine teşekkürler,sevgiler herkese....Ayrıca buluşmaya emeği geçen herkese teşekkürler...
KATILIMCI LİSTESİ yatılı ve indirimli fiyat KATILIMCI ADI CUMA C.TESİ YAT. CUMA YATILI C.TESİ YATILI AZRA MÜZİK 5 CEMİL DİŞCİ 1 YÖRÜK OĞLU 1 ÖNER BOZBIYIK 10 gökhan tükenmez 3 GÖNÜL ÖZGÜLER 1 VİLDAN ÇAKIR 1 CELAL UTAR 3 deniz kızı 6 SEHRİ BANU 1 SELENAY 1 ÖZCAN KAYA 3 emine makaoğlu 1 Mehmet derman 1 AYDIN ZENGER 1 AYŞEGÜL ÇOBANOĞLU 1 AHMET PUSLU 1 ADEM KOCAK 1 HÜSEYİN KÖSE 5 SONGÜL SEVİNÇ 1 sair aldatan kusu 2 AYTAÇ 1 MİKOCAN 1 İBRAHİM UYANIK 1 EMİNE UZUNOĞLU 1 YAVUZ DALMAN 1 ertan 2 EVA 2 MERAL TUNÇ 2 HASAN KUYUCAK 1 AHMET AKSOY 2 KRAL 1 yavuz 1 OSMAN KABUK 1 YUSUF İSLAM 1 SEMİH ADATEPE 1 roacutane 2 ufuk polat 2 67 6
Sütun1 Sütun2 Sütun3 Sütun4 KATILIMCI LİSTESİ günlük indirimli fiyat KATILIMCI ADI CUMA CUMARTESİ CUMA CUMARTESİ arif aslantürk 4 ersoy yıldırım 1 aydemir karlı 1 dilek çınar 1 ipek sağra 1 gün meryem 1 fırat ünal 1 yılmaz derin 1 metehan güleç 1 alpaslan 1 sait önlen 1 ali kapyapar 1 kader bu 1 m.konuralp özmen 1 kartanesi 1 mehmet ince 1 gül özbey 1 hökhan top 1 ayşe güler 1 gül merve 1 serkan sarı 1 selma doruk 1 cemil demir 1 maksut önel 1 berkant koçak 1 zekarriya hanedenoğlu 2 hanife ayçiçek 1 ali koçer 2 mehmet düzcü 1 gülce öz 1 dontfor getme 1 halil yükçeken 1 ayşe budak 1 metin düz 1 vildan gür 1 38 2
KATILIMCI LİSTESİ KATILIMCI ADI CUMA CUMARTESİ CUMA CUMARTESİ 1.listeden devir 38 2 NUR U DİLARA 1 MUHİTTİN 2 HATİCE ÖZDEMİR 1 MANYAK CESET 2 FİDEL 1 SÜLEYMAN DALKIRAN 1 BÜYÜCÜ 3 ÖTEKİ 1 DOĞAN ARAS 1 LEYLA BEYDOĞAN 1 BAHAR YAĞMUR 1 ÖMER ŞAHİN 1 FATİH ASLAN 1 DENİZKAYA AKSAHİN 2 TURAN YILMAZ 1 AHMET TOPTAS 1 FİKRET İZGİ 1 DERYA DERYA AKMAZ 1 cafer ülgen 1 SERİFE BADISABA 1 NURCAN KARABULUT 1 DİLEK YAĞMUR 1 ALİYE MERMER 1 HABİB AKBAS 1 fusun aydın 3 CENGİZ KIZILKAYA 1 serkan şahin 1 RABİA ÇETİN 1 ferhat özkan 1 atilla uzun 1 yağmur 1 murat yılmaz 1 yağsin arslan 1 mehmet karakuş 1 narin erdoğan 1 fatoş uyanık 1 murat doğan 1 abbas öcal 1 fuat dönmez 1 nedai al 1 82 2 4
Şafak 4![]()
nasip olursa bende gelicem...listeye ismimi yazmayın...günübirlik uğrarım...Dikmen Vadisinde polisevinde yatılı kalırım...arkadaşları görmek için gelirim kısmetse tabi...
Güzel söylüyorsunuz hoş söylüyorsunuz ama Otel bizden kişi sayısı istiyor atıyorum biz 120 kişi dedik 110 kişi geldi o 10 kişinin parasını cebimizden ödeyeceğiz bunu bilerek duyarlı davranmanızı rica ederim.