haydin bakemm ahmet abimi duydunuz pabucunu giyen düşsün yola, halay çekelim kolkola, bol sohbetli mutlu geçecek iki güne şurda ne galdı demi... he he he
eee hade beyaaa ŞAFAK : yediii dedim bile ..
arkadaşlar kısmetse son bir haftamız kaldı hep beraber olmamıza..
ilk mesajdaki listemiz güncel listedir ve o listede ismi yazılı olmayan bir çok arkadaşımızda bizle beraber olacaktır..
arkadaşlar lütfen otele ulaşımınızda her hangi bir sorun yaşamamak için lütfen ilk mesaja ekledigimiz ulaşımla ilgili notumuzu okuyun ve kafanıza takılan ne olursa bize sorabilirsiniz.
haydin bakemm ahmet abimi duydunuz pabucunu giyen düşsün yola, halay çekelim kolkola, bol sohbetli mutlu geçecek iki güne şurda ne galdı demi... he he he
Enemmmmmmmmmmm yedimiii.....sayılı gn çabuk geçti ya))
çok güzel geçeceğine inandığım antalya organizyonuna katılmayı çok istemiştim ama elimde olmayan sebeblerden dolayı gelemeceğim ahmet abim şimdiden elinize yürğinize sağlık ve tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ali kılıç listeden silermisiniz
şaka maka valla ŞAFAK : 6.........
Yüregi Kocaman Çorumlu Dayımm Ben okadar çabalarıma ragmen gelemiyorum ama Angaralı Gardaşlarımı gönderıyorum onları bilion hee iyi bak gardaşlarıma =) ve katılan herkeze İyi Eglenceler =)
adamsınla mikoazkaldı ya saka maka 6günsonra kavuşacaz dostlarla
cemil abii yakınımda ol bu göz seni görmeli kana karışınca sahneye inmeli
![]()
cemil abim ilker abim bu sefer çok içecekler belli)
Arkadaşlar bugün otobüs biletimi aldım allahın izniyle cuma günü orda olacağız ve yeni arkadaşlarla tanışma imkanı bulacağız inşallah. Görüşmek üzere allaha emanet olun.
merhaba . ben 1 kişi daha eklemek istiyorum . sanırım sorun olmaz...