@-DORLION-
@hozgul,Kardeşim kolay gelsin,konumuzla alakali değil ama size birşey danışmak istiyorum.
Benim beğeni butonum çalışmıyor,bunun sebebi ne olabilir,ayarlarımla hiç oynamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
@PoleStar
Üyeliğinizin iki gün askıya alınmasını tarafımca yapılmıştır. Zira küfür etmek düşünce ve fikir hürriyeti içinde değerlendirilmemiştir.
Meseleyi de uzatmaya gerek yoktur...
@-DORLION-
@hozgul,Kardeşim kolay gelsin,konumuzla alakali değil ama size birşey danışmak istiyorum.
Benim beğeni butonum çalışmıyor,bunun sebebi ne olabilir,ayarlarımla hiç oynamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
Benim nickim değiştin
Live
olsun.
Gereğinin yapılmasını Saygılarımla arz ederim
@Mehmet005 Merhaba . Oyunlar bölümün de beğeni butonu çalışmamaktadır . Diğer bölümler de çift tıklama yaptıysanız buton çalışmamaktadır.![]()
@-DORLION-
Cevabın için teşekkürler,oyunlara girmiyorum.
Diğer tarafta çift tıklamada yapmıyorum,fakat tarayıcımda yaşadığım bir sorun üzerıne başka bir tarayıcıya geçtim,anlaşılan bu yeni tarayıcı benim beğendiklerimi beğenmiyor olsa gerekki öyle herşeyi kolay kolay buton onayı vermiyor.
Mesele burda benim konumun silinmesi değil. Madem ki ilgili bölümde 1 ay yorum yazılmayan konu siliniyorsa bunun belirtilmesi ! Yoksa burası babamızın yeri değil siler silerler. Ama gerekenin yazılması gerekir. Neyse olan oldu ben suyu içtim üstüne. Aynı konuyla alakalı diğer şeylere dokunmasınlar sakın dokunmazlar da zaten. Onları ben yazmadım çünkü !...
Yine mi asıldı @PoleStar
(Kesin hak etmiştir)