old boys izledin mi bilmiyorum ama izleyebilirsin, mezarına tüküreceğim serisi onun dışında the prestij
old boys izledin mi bilmiyorum ama izleyebilirsin, mezarına tüküreceğim serisi onun dışında the prestij
bir rüya için ağıt
İyi de sokrates ürkmek istiyorum diye bir şey yazmamış kiSen ürkünç filmleri bana yaz. Ama öyle eline paltayı, pıçağı alıp, önüne geleni doğrayan türden değil, onlar saçma geliyor bana
Se7en çok güzeldi ama Testere için aynı şeyi söyleyemem. Psikopatlık gösterisi bence. Psikolojik gerilim olsun
Benim önerilerim: Siyah Kuğu ( Black Swan), Yüksek Tansiyon ( Haute Tension) Yüksek Tansiyon biraz kanlıdır ama sonu sürprizli, psikolojik bir filmdir. Antonio Banderas'ın en son izlediğim Siyah Kelebek ( Black Butterfly) filmi de güzeldi![]()
Konu *Sevgili* tarafından değiştirilmiştir (26.12-2018 Saat 18:07 ).
Jaco Van Dormael'in yönetmenliğini yaptığı Mr nobody![]()
Çok ilginç , insanlar böyle asmalı kesmeli filmleri nasıl seyredıyor hep merak etmişimdir![]()
2013 yapımı Trans (Trance), Halle Berry, Bruce Willis filmi Kusursuz Yabancı ( Perfect Stranger), Şarkıcı Beyonce'un oynadığı Takıntılı (Obsessed) filmleri de psikolojik filmlere güzel örneklerdir
Ses yada Gen
@-DORLİON-
Korkunun Çekiciliği: Korkacağımızı bile bile, neden korku filmi izleriz?
https://evrimagaci.org/korkunun-ceki...i-izleriz-5196
Testere serisini izledim ilk 5 veya 6 filmi ama çok fazla uzattılar en sevdiğim filmi ilk filmiydi uzadıkça saçmaladılar tıpkı matrix gibi mesela ben matrix 1 çok severim ama 2 ve 3 ü beğenmem testere de öyle ilk filmi çok güzeldi sonra uzadıkça özünden saptı . Psikolojik gerilim türüne girmez belki ama gerilim sevenler için hostel serisini tavsiye ederim özellikle 1 ve 2 zamanı çok olan 3 ü de izleyebilir ama ilk 2 film çok güzel sürükleyici baştan sona adrenalin .
Hepsine baktım o testereye bakmadım ne var onda korku diyolar hiç benzemiyo korkuyada) az başına baktımda
@seker kiz ın önerdiği Siyah kuğu ve Takıntılı filmine bakacağım bir ara konu zaten psikolojik film aslında korku değil ben korkuda Halka filmini çok severim özellikle Halka 1 orada bir kız vardı kuyudan çıkan Samara hayranım ona![]()