TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 28910111213141516 ... SonSon
Toplam 268 mesajın 166-180 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    20:13
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Yapar yapar...
    Kanunları savunan ve uygulanması konusunda tüm hassasiyetini ve ciddiliğini ortaya koyan Ali TEZEL, bizlerin de kendisine karşı hak aramamızı yok sayamaz.. Çünkü kendisi böyle istiyor... Kim olursa olsun hakkınızı arayın diyor... eeee... Daha ne ? Arkadaşlarımın güzel yazılarına katılıyorum.. hepimiz verilen e-mail adresine mail gönderelim.. Ankara Maliye Bakanlığı Merkez sağlık kurulunun kalktığını veya verdiği demeçlerin arkasından olduğunu bize resmi belgeleri ile açıklasın.. Biz de kime inanacağımızı bilelim..
    sonato arkadaşıma bir yönden katılıyorum,
    Keçinin olmadığı yerde koyuna Abdurrahman Çelebi derlermiş.. Adam devletin zaafını kullanıyor işte.. Devletin memurları ne yapsın.. Hergün yeni bir kanun,genelge,yönetmelik çıkıyor.. Hangi biri hangisini takip etsin ? Tabii benim bahsettiğim memur kesimi hakikaten işini bilen,insan olmanın erdemine ulaşmış,cüzdanı ile vicdanı arasında sıkışmamış,oturduğu koltuğun hakkını sonuna kadar veren ve halk için çalışan memurlar.. % olarak çok azınlıkta kalsalar bile yine de temsilde bir yerleri var.. Diğer tüm kurumlar gibi SGK da batmış arkadaşlar.. Herkes kendine göre kanun yorumluyor. Bu durumda da Ali TEZEL WC bile para alarak gidiyor.. Devlet utansın ben değil.. Ali TEZEL bir TV konuşmasında aynen şunu demişti.. DEVLETİN BANA MAAŞ DEMESİ LAZIM.. ÇÜNKÜ HER KONUYU ONLARIN MEMURLARINDAN İYİ BİLİYORUM.. ONBİNLERCE VATANDAŞA YARDIM EDİYORUM.. DEVLET DE ORADA OTURMUŞ ADAM YETİŞTİRECEĞİNE BANA LAF ATIYOR " .. Adam haklı arkadaşlar.. Adamın fiyatı belli.. Haaa .. o kadar eder etmez o ayrıca tartışılır.. Benim malime halen cevap vermedi.. Son 1 günü kaldı.. Kendisine verdiğim süre doluyor.. Dolduğunda neler olacağını göreceğiz inşallah.. İnsanları kandırmak ve ceplerindekileri alıp soyup soğana çevirmek kolay.. Hele ki bu insanlar engelli,özürlü veya bakıma muhtaç kişiler ise olay daha da vahim bir boyuttadır bana göre..

facebook üzerinden Ali TEZEL'e bu konuda soru sorabilirsiniz arkadaşlar ? İddiayı ortaya atan kendisidir,ben değil .... soru bombardımanı yapın , yapın ki kendisinin de dediği gibi GÜÇ BİRLİĞİ olsun

Üye
    sonato Avatarı

Son Giriş
    12.05-2013
    Saat
    19:56
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar ali tezel bir yorum yaptı kenara çekildi gerçi alitezel gibi birkaç yorumcuda ankaraya raporların gitmeyeceğini hastanenin verdiği raporların esas olacağını yazdılar...ama neye göre yazdılar 30 mart 2013 tarihli resmi gazetede yazılan özürlüler ile ilgili 15. maddeye göre yazdılar...arkadaşlar bu 15. maddeyi okuyun ama çok iyi okuyun ne diyor hastanenin vermiş olduğu rapor vergi dairesine ulaştığında esastır diyor...eee ondan sonra esas olan bu rapor ne olacak yazıyormu hayır...ondan sonra esas olan bu rapor daha önce olduğu gibi ver elini ankara işin yoksa bekle dur...benim yüzde 50 raporum 22 nisan da vergi dairesinde idi.memurlar güya 24 nisanda ankaraya yolluyacaklardı...hadi yolladılar diyelim aradan 8 gün geçti...ankaraya ulaşan rapor bence dinlenmeye alınması için depolarda bekletiliyordu...raporu ankaraya gidipte 3 aydan beri gelmeyen arkadaşlar var...yani ben bu sistemi icad edenlerin ellerinden öpmek istiyorum...burası türkiye neyimiz doğruki bu doğru olsun evrakları bile nırmal posta ile yolluyorlar sayın vergi daireleri ankaraya lan parası neyse verelim gönder aps ups vps....olmaz neymiş bütçe meselesiymiş....ben merak ediyorum bizim durumumuzda rte nin oğlu olsa nasıl olurdu acaba.....bu rapor evinden alınıp 3 günde onaylanıp evine gelirmiydi acaba....he arkadaşlar ne dersiniz...

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Sosyal güvenlik uzmanı Ali TEZEL kendi web sayfasında ve basına verdiği demeçlerde bundan böyle Ankara Merkez Sağlık kurulunun olmayacağını,raporların onay için oraya gönderilmeyeceğini ve dolayısı ile oran düşürme diye birşeyin olmayacağını 30 MART tarihli yönetmeliği işaret ederek kamuoyuna bildirmişti.. Engelli ve özürlü kardeşlerimiz arasında büyük bir heyecanla karşılanan haberin Ali TEZEL'in bir uydurması olduğu ortaya çıktı.. Zira 14 Ocak 2012 ve 30 Mart 2013 tarihli yönetmelikler incelendiğinde aralarında bir fark olmadığı açıkça görülmektedir.. Zira bu konuda Ali TEZEL'e resmi olarak yazı yazmış cevap istemiştim.. Kendisi de söylediği yalandan utanmış olacak ki yazıma cevap veremedi.. Üstüne üstlük bir de ne oldu biliyor musunuz ? Ali TEZEL'in Bursa temsilcisi Özgür ERDURSUN Bursa'da yerel bir tv kanalında sosyal güvenlik üzerine program yapıyor.. 1 Mayıs 2013 tarihinde canlı , 5 Mayıs 2013 tarihinde ise tekrarı yayınlanan bu programda özürlü bir vatandaşımız telefon etti.. Günüm dolu yaşımı bekliyorum özürlüyüm nasıl emekli olabilirim diye soru sordu.. Özgür ERDURSUN'da aynen şunu söyledi.. Vergi dairesine müracaat edecek ve oradan aldığınız formu işyerinde doldurup yine vergi dairesine getireceksiniz. Vergi dairesi sizi hastaneye sevk edecek. Hastaneden aldığınız rapor yine vergi dairesine gelecek ve oradan da Ankara Merkez Sağlık kuruluna gönderilecek. Orada değerlendirilecek ve onay verilir ve % 40 üzeri oran alabilirseniz emekli olabiliceksiniz,hastaneden aldığınız rapor % 40 üzerinde ancak ankara raporunuzu bunun altına düşürürse 1 ay için dava açacaksınız.. Dava sonucu hakem hastaneye sevk edileceksiniz.. Oradan aldığınız rapor geçerli olacak..."
    İşte bu arkadaşlar... Ali TEZEL cevap vermedi ama temsilcisi bütün Türkiye'ye bunu anlattı.. Yani merkez sağlık sağlık kurulu görevine aynen devam ediyor.. Programın yapıldığı tarih 1 Mayıs ve canlı... Yönetmeliğin çıktığı ve demeçlerin çıktığı tarih 30 Mart ve 1 hafta sonrası... Yani yönetmeliklerden haberleri var ve açıklamalar bu yönde yapıldı.. Eeee... Şimdi sormak lazım Ali TEZEL beyefendiye.. Hani merkez sağlık kurulu kalkmıştı ? Ya bize yalan söyleyerek kamuoyunu yanıltıyorsunuz,ya da temsilcileriniz birşey bilmiyor .. Hangisi doğru ?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:10
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.060
    Verilen Beğeniler
    4.331

Yönetmelikte bir harf bile değişmemişken zaten "artık ankara kalktı" demek anlamsızdı. İddia edenler aksini dese ne, demese ne. Yönetmelik ortada...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    sonato Avatarı

Son Giriş
    12.05-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sayın oturan boğa biraz daha ayrıntılı olurmusun...gazete yazarları bayağı bi salladı yok 15. madde falan diye ya bu madde dediğin gibi hep aynı...30 mart 2013 tede 2012 de de 201o da da aynı bu ali tezel nerden neyi naptıda yaptı milleti heveslendirdi...bildiklerini yazarmısın lütfen

Üye
    rusa Avatarı

Son Giriş
    17.07-2020
    Saat
    15:32
    Yaşadığı Yer
    istanbul-ataşehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ali tezel bu engeli konusunda cok arajtirmadan hukumete sallama adna mesnetsiz..yaziyor..

http://www.engelliler.biz/forum/sagl...3-a.htmlBurayi okursaniz..ispatiyla yazilar..bulunmakta..

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Ali TEZELL ve bölge temsilcilerinin halkı yanılttığı ortada.. Neden bu kişiye tepki gösterilmiyor ben bunu anlayamadım. Ben 3 kez mail gönderdim.. cevap yazmadı.. Şimdi fax çekeceğim.. İddiayı ortaya atan ispatla yükümlüdür... Kanunları ve hakların savunulmasını söyleyen bir kişi nasıl olur da kendisi böyle bir gaflete düşer merak ediyorum. Para kazanma hırsı insanı böyle mi yapıyor acaba ? Ahirette sorarlar hesabını ... Önce dünyada sonra da ahirette...

Ali TEZEL'e az önce fax çektim..

Sayın
    Ali TEZEL
    Sosyal güvenlik uzmanı
    İSTANBUL

Merhaba
    “% 53 Sürekli - ömür boyu “ ibareli sağlık kurulu raporuyla vergi indirimi alarak 2011 yılında emekli olmuştum.. Ankara merkez sağlık kurulu raporumu % 46’ya düşürüp 1 yıl sonra kontrol şerhi koyarak onaylamıştı. Emekli maaşı almaya başlamıştım. 1 yıl sonra tekrar rapor istediler.. Yine hastaneye gittim ve aynı raporu aldım. Ankara raporumu yine düşürdü ve 1 yıl sonra kontrol şerhi koydu. Şu anda emekli maaşı almaya devam ediyorum ancak Ağustos 2014 de tekrar kontrol muayenem var.. 14 Ocak 2012 ve 30 Mart 2013 tarihli yönetmeliklerde SÜREKLİ RAPORU OLANLARDAN BİR DAHA RAPOR İSTENMEYECEĞİ açıkça yazmasına rağmen her yıl yeni rapor isteniyor. Geçtiğimiz ay içinde konu hakkında sizin bir açıklamanız oldu. “Artık raporlar Ankara Merkez Sağlık kuruluna gitmeyecek , hastaneden alınan rapor geçerli olacak” şeklinde. Ankara merkez sağlık kurulunun kalktığı yönünde demeçleriniz ve yazılarınız oldu. Bizler de buna çok sevinmiştik ki olayın gerçekte öyle olmadığını,sistemin aynı şekilde işlediğini gördük ve halen de yaşıyor,görüyoruz. Zira Bursa temsilciniz Özgür ERDURSUN’da 1 Mayıs tarihinde program yaptığı Bursa’daki yerel bir kanalda merkez sağlık kurulunun kalkmadığını sistemin aynen devam ettiğini söyledi.. İnternette birçok forumda ve normal yaşamda birçok arkadaşımız şaşkınlık içinde kaldı. Sizin söylediğiniz mi doğru yoksa uygulamalarda mı bir yanlışlık var ? Bizler bunu çok merak ediyoruz. Birkaç kez mail göndermeme rağmen konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Biz özürlüler ve dahası merkez sağlık kurulu mağdurları konuyu çok merak ediyoruz. Konu hakkında bir açıklama yaparsanız memnun oluruz.
    İlginize teşekkür ederim. 09.05.2013

Üye
    eflatun19 Avatarı

Gerçek Adı
    bekir
    Son Giriş
    09.07-2015
    Saat
    11:29
    Yaşadığı Yer
    çorum
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

her insan hata yapabilir.Önemli olan hatsını anlayım hatayı düzeltmekte bir erdemliktir.Ali Tezel de erdemlilik gösterip çıkıp yanlış yorumlamışım özür dilerim şeklinde açıklama yapmalıdır.
    korkmasın özür dilemekle birşeyleri eksilmez

Üye
    mssql Avatarı

Son Giriş
    08.09-2021
    Saat
    08:48
    Yaşadığı Yer
    -
    Alınan Beğeniler
    39
    Verilen Beğeniler
    6

Ali tezeli neden bu kadar önemsiyorsunuz ? Kanunlar ,tüzükler, yönetmelikler varken ali tezel kim ?

Üye
    yesil_izmit Avatarı

Son Giriş
    30.11-2023
    Saat
    05:55
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    1

İlgide kayıtlı elektronik posta ile ortopedik özürlü olduğunuz belirtilerek Gelir Vergisi Kanununun 31 inci maddesinde yer alan sakatlık indiriminden faydalanıp faydalanamayacağınız hususunda bilgi istenildiği anlaşılmaktadır.

193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun Sakatlık İndirimi başlıklı 31 inci maddesinde:

“Çalışma gücünün asgarî % 80'ini kaybetmiş bulunan hizmet erbabı birinci derece sakat, asgarî % 60'ını kaybetmiş bulunan hizmet erbabı ikinci derece sakat, asgarî % 40'ını kaybetmiş bulunan hizmet erbabı ise üçüncü derece sakat sayılır ve aşağıda sakatlık dereceleri itibariyle belirlenen aylık tutarlar, hizmet erbabının ücretinden indirilir.

Sakatlık indirimi;

- Birinci derece sakatlar için 700.-TL (2011 yılı için)
    - İkinci derece sakatlar için 350.-TL (2011 yılı için)
    - Üçüncü derece sakatlar için 170.-TL (2011 yılı için)’dir.

Sakatlık derecelerinin tespit şekli ile uygulamaya ilişkin esas ve usuller Maliye, Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlıklarınca bu konuda müştereken hazırlanacak bir yönetmelik ile belirlenir.” hükmüne yer verilmiş olup konuya ilişkin usul ve esaslar 222 Seri No.lu Gelir Vergisi Genel Tebliği ile yapılmıştır.

24.02.1999 tarih ve 23621 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 222 Seri No.lu Gelir Vergisi Genel Tebliğinin “Sakatlık İndiriminden Yararlanacakların Yapacakları İşlemler” başlıklı bölümünde;

“6.Sakatlık indiriminden yararlanmak isteyenlerin bir dilekçe ve aşağıda belirtilen belgelerle birlikte; İllerde Defterdarlık Gelir Müdürlüğüne (Vergi Dairesi Başkanlıklarında Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürlüğüne), bağımsız vergi dairesi bulunan ilçelerde vergi dairesi müdürlüğüne, diğer ilçelerde malmüdürlüğüne başvurması gerekmektedir.
    7.Sakatlık indiriminden yararlanmak isteyenlerin dilekçesi ekinde bulunduracağı belgeler şunlardır:

Özürlü hizmet erbabı için;
    • Çalıştığı işyerinden alacağı hizmet erbabı olduğunu gösterir belge (yazı),
    • Üç adet fotoğraf.
    …” denilerek, anılan Tebliğin “Maliye Bakanlığı’nca Yapılacak İşlemler” başlıklı bölümünde;
    “8. Defterdarlık Gelir Müdürlükleri, Vergi Dairesi Müdürlükleri ve Malmüdürlükleri kendilerine başvuran özürlülerin kişisel bilgilerini, Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkındaki Yönetmeliğin eki rapor formuna yazacaklar ve bu formları bir yazıya ekleyerek, özürlüleri yetkili sağlık kurulundan en yakınına sevk edeceklerdir.
    9. Yetkili sağlık kuruluşunca verilecek raporlar ilgili müdürlüklerce Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğünde oluşturulan Merkez Sağlık Kuruluna gönderilecektir. …
    10. Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu, sağlık kuruluşları tarafından düzenlenen raporları inceleyerek, başvuru sahibinin çalışma gücünün ne kadarını kaybettiğine karar verecektir. Bu şekilde sakatlık dereceleri belli olanlara ilişkin raporlar, ücretlilerde işverenine, diğerlerinde kendilerine verilmek üzere ilgili Defterdarlığa gönderilecektir.”açıklamasına yer verilmiştir.
    Buna göre Gelir Vergisi Kanununun 31 inci maddesinde yer alan sakatlık indiriminden faydalanılması, yukarıda açıklandığı üzere ilgili birimlere başvurularak alınacak raporların Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulunca değerlendirilerek çalışma gücü kaybının asgari %40 olarak belirlenmesi halinde mümkün bulunmaktadır.

Bu itibarla sakatlık indiriminden yararlanmak istemeniz halinde yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ilgili Müdürlüğe başvurmanız gerekmektedir. Ayrıca emeklilik işlemleriyle ilgili olarak Sosyal Güvenlik Kurumuna müracaat etmeniz gerektiği tabiidir.

Bilgi edinilmesini rica ederim.

Yafes PEHLİVAN
    Vergi Dairesi Başkan V.

…/02/2011 Gelir Uzmanı :S.UZUN
    …/02/2011 Şef V. :Ö.GÜR
    …/02/2011 Müdür V. :H.ŞAHİN
    …/02/2011 Grup Müdürü :A.YAMAN

Vergi ve Anlaşmalar Uygulama Müdürlüğü Tepecik Mah.İstiklal Cad.No:15 41200
    Telefon: (0262) 321 01 99 Faks: (0262) 322 22 65

Üye
    sonato Avatarı

Son Giriş
    12.05-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yeşil senin gönderdiğin bu yazı 2011 yılında oluşturulmuş bir yazı sen bunu niye yolladın anlamak mümkün değil...o tarihten sonra bazı şeyler değişmiş olabilir...

Üye
    akdeniz_erkegi Avatarı

Son Giriş
    05.01-2018
    Saat
    20:02
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar benim yüzde 45 raporum var ankara genel sağlık kurulu bunu yüzde 25 e düşürürse benim ömss ile girdiğim rapor oranıda yüzde 25 e mi düşecek ? bu benim işimi etkilemez heralde ?

Üye
    sonato Avatarı

Son Giriş
    12.05-2013
    Saat
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

cehennemin dibinde yaşayan birisini etkilemez merak etme....

Üye
    eflatun19 Avatarı

Gerçek Adı
    bekir
    Son Giriş
    09.07-2015
    Saat
    11:29
    Yaşadığı Yer
    çorum
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Ali Tezel i önemsediğimden değil.hata yapıp bizleri yanlış bilgilendirdi ise hatasını düzeltmesini istediğimden

Üye
    seranko Avatarı

Son Giriş
    22.06-2017
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    WC ye bile para ile giden Ali TEZEL'i büyüten bizzat Devletin ta kendisidir.. Koyun,keçi ve Abdurrahman çelebi davası ... Koskoca devlet vatandaşına adam gibi hizmet etmek ve bilgi vermek için personel yetiştirmiyor ve geleni gideni sallıyor günü birlik iş yapıyorsa Ali TEZEL ve diğerleri de bundan faydalanacaktır.. Malum ekmek parası.. Hatta hiç unutmuyorum Ali TEZEL bir tv programında aynen şunu demişti "Devlet bana ve ekibime maaş vermesi lazım.. Çünkü vatandaş gittiği SGK'dan tam olarak bilgi alamıyor çünkü anlatamıyorlar,çünkü anlatacak adam yok.. İnsan bilmediği bir şeyi nasıl anlatır ? Ben ve ekibim anlatıyorum anlatıyoruz.. Çünkü bu iş bizim işimiz ve çok sıkı takip ediyoruz.. Verdiğim her demeç başına para almamdan daha doğal bir şey olamaz".. İşte buyrun... Eeee. Peki devletin bizlere bilgi vermesi için maaş verdiği memurlar ne iş yapıyor.. Sabah kahvaltı faslından sonra,kahve ve fal bakma süresi.. Ardından dünden veya eskiden birikmiş evrakların tasnifi.. Çiş saati.. Aaaa.. yemek paydosu.. Hay Allah bak gördün mü ne çabuk da akşam oldu,bugün de ne çabuk geçti anlamadım.. Sonra ver elini bankamatik.. Sok kartı al maaşı . Yan gel yat"... Sözüm elbetteki işini doğru yapan,cüzdanı ile vicdanı arasına çıkışmayan kişilere değil.. Onları her zaman ayrı tutuyorum.. Ama bir kurumun da % 90'ı laçka ise bunda da vardır bir sıkıntı kardeşim yaaa... Alt kattaki memurun söylediği bir şeyi,üst kattaki memur değiştiriyor.. Ya da yan masadaki memurun söyledikleri ile,diğer masadaki memurun söyledikleri farklı olabiliyor... Kime gideceğiz ? Marko paşa da yok artık.. Rezalet diz boyu.. Geçtiğimiz yıl maaşımı kesmişlerdi ve emeklilik iptal edilmişti.. Neden ? Kontrol muayenesine geç gittim diye... SGK dan bana verilen yazıda 9.mayıs tarihi vardı ben 5 mayısta gitmiştim.. Vay efendim 4 ay önce gitmem lazımmış.. Bu sizden gelen yazı kardeşim.. Kendi yazınızı inkar mı ediyorsunuz dediysem de burası türkiye..İşler geç yürüyor.. Siz en az 4 ay önceden geleceksiniz ne olur ne olmaz demişlerdi.. Yeni rapor çıkarmam tam 5 ay sürdü.. 5 ay maaş alamadım.. SGK il müdür yardımcısına mail gönderiyorum. benim maaş ne zaman bağlanacak diye.. Adam bana cevap veriyor raporun hastaneden bize gelmemiş henüz diye.. Bir araştırıyorum ki rapor geleli 2 ay olmuş,SGK da ankara maliyeye göndermiş cevap bekleniyor.. Adamların umrunda değil. Güya bilgisayar sistemine geçtiler.. Hayatında bilgisayar yüzü görmemiş 60 yaşındaki adamı oraya yetkili diye koyarsan alacağın cevap da bundan başka birşey olamaz tabii.. Ben de sonradan kızdım bizzat il müdürüne ve SGK genel müdürüne faks çektim. Nerede benim rapor.Kanunları çiğniyorsunuz.. Adli yollara başvuracağım dedim.. 2 saat sonra mail bombardımanı oldum.. Yetkili yetkisiz,etkili etkisiz SGK da ne kadar personel varsa bana mail atıyor.. Evrağını şurada şu tarihte gönderilmiş biz takip ediyoruz size cep telefonunuzdan ulaşacağız siz zahmet etmeyin vs vs vs.. Bir görseniz... İş böyle olunca da Ali TEZEL gibilerin varlığı kaçınılmazdır.. Sistemin yarattığı bir kişidir kendisi.. Fazla da bir şey yazmamayım şekerim yükselmeye başladı...

Şimdi........
    Elinizde 30 Mart 2013 tarihinden sonra resmi olarak başvurup da açıklama yapan bir yetkili kurum veya kuruluş varsa lütfen burada onları da paylaşalım.. 2012 yılında benim yazdığım 4 tane bakanlık var.. Hepsinden de farklı cevaplar gelmişti.. Esas şimdi yazmak ve işin aslını öğrenmek lazım.. Bu işi en iyi Ankara'da tanıdığı olanlar bilir... Haydi gençler bir el atıverin de şu iş bir çözülsün herkes de ona göre işine gücüne baksın... Ok ? Selamlar..

SGK Rehberi - Tezel engellileri istismar mı ediyor?

Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 28910111213141516 ... SonSon