arkadaşlar ali tezel bir yorum yaptı kenara çekildi gerçi alitezel gibi birkaç yorumcuda ankaraya raporların gitmeyeceğini hastanenin verdiği raporların esas olacağını yazdılar...ama neye göre yazdılar 30 mart 2013 tarihli resmi gazetede yazılan özürlüler ile ilgili 15. maddeye göre yazdılar...arkadaşlar bu 15. maddeyi okuyun ama çok iyi okuyun ne diyor hastanenin vermiş olduğu rapor vergi dairesine ulaştığında esastır diyor...eee ondan sonra esas olan bu rapor ne olacak yazıyormu hayır...ondan sonra esas olan bu rapor daha önce olduğu gibi ver elini ankara işin yoksa bekle dur...benim yüzde 50 raporum 22 nisan da vergi dairesinde idi.memurlar güya 24 nisanda ankaraya yolluyacaklardı...hadi yolladılar diyelim aradan 8 gün geçti...ankaraya ulaşan rapor bence dinlenmeye alınması için depolarda bekletiliyordu...raporu ankaraya gidipte 3 aydan beri gelmeyen arkadaşlar var...yani ben bu sistemi icad edenlerin ellerinden öpmek istiyorum...burası türkiye neyimiz doğruki bu doğru olsun evrakları bile nırmal posta ile yolluyorlar sayın vergi daireleri ankaraya lan parası neyse verelim gönder aps ups vps....olmaz neymiş bütçe meselesiymiş....ben merak ediyorum bizim durumumuzda rte nin oğlu olsa nasıl olurdu acaba.....bu rapor evinden alınıp 3 günde onaylanıp evine gelirmiydi acaba....he arkadaşlar ne dersiniz...