0312 415 27 05 ten evrağınızın takibini yapıp sonucu öğrenebilirsiniz.
Bazı şehirlerde uygulamaya geçen Engellilik Vergi İndirimi Durum Sorgulama Web Sitelerini aşaüıya aktarıyorum.
Lütfen burada olmayan bildiğiniz siteler varsa başlığa cevaben bu sitelerin adreslerini bizlerle paylaşın
- İSTANBUL EVİSS ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ SORGULAMA SERVİSİ
- Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Engellilik indirimi Sorgulama
- Ankara EVİS Engellilik Vergi İndirimi Durum Sorgulama
- İzmir Sakatlık İndirimi Bilgi Sistemi
- Kocaeli Vergi İndirim Bilgisi
______
22 Aralık 2010 Güncel:
Tesekkürlerimle...
0312 415 27 05 ten evrağınızın takibini yapıp sonucu öğrenebilirsiniz.
istanbul raporları çok geç gönderiyormuş 22 haziranda istanbuldan verdiğim kagıdım daha ankaraya ulaşmamış
Mevlüde hanım ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Saglıcakla kalın...
Rica ederim. Sizde sağlıcakla kalın.
Merhaba,
Geçen gün Ankara'da halihazırda işlemde olan raporumun akıbeti hakkında bilgi nasıl alabilirim sorusuna yanıt olarak Mevlüde hanımın verdigi numarayı ben diyeyim yirmi, siz deyin elli kez aramama karşın bir türlü yanıt alamadım ( daha dogrusu telefonu açan olmadı) . Acaba arayabilecegim başka bir numara biliyor musunuz diye sormak isterdim.
03124153206 nolu telefondan ogrenebilirsin
evet arkadaşlar 0312 415 32 06 bu numara direk çıkıyor tc numarını verip sonucunu ögreniyorsun ben aradım ögrendim raporum onaylanmış
Teşekkürler arkadaşım, eline saglık... Yarın kısmetse hemen arayıp ögrenecegim akıbetimi. Umarım ve dilerim olumlu olursa aldıgım bilgi hemen buradan paylaşacagım. Tekrar teşekkürlerimle...
zeus01;
bnm de anı sorunum var.. bu numara her ilden aramalar için mi geçerli yoksa sadece İstanbul için mi???
Tekrar merhabalar,
İsmail beyin verdigi telefonu aradım ve bahsedildigi gibi TC kimlik numarası dogrultusunda evragım sorgulandı.
Ancak temmuz ayında kurul toplanmadıgından biraz gecikme oldugunu, dolayısıyla raporumun henüz işleme konmadıgını, mümkünse ekim ayında aramamı istediler.
Bu arada Gülyüzlüm'e cevap olması bakımından raporumun hangi ilden gönderildigini sorduklarını da belirtmek isterim. Sanırım Türkiye'nin her yerinden gelen raporları hakkında bilgi edinilebiliyor. İlginizden dolayı tekrar teşekkürlerimle...
çok iyiymiş benim de evrağım ağustosun ortasında Ankara'ya gitti üstelik 3. alışım ve hakem hastane bakalım ne olacak.
________
Aradım, 1 ay İstanbuldan Ankara'ya gitmesi sürüyor, 1 ay da kurula girmesi sürüyormuş, ben alalı bir ay olmadı iki ay sonra ara dediler. ayrıca vergi dairesinden tarih ve sayısını alırsanız daha hızlı bilgi veririz felan dedi. çok kibar birisiydi inşallah oranımız düşmez de böyle kibar kibar teşekkür ederek konuşuruz![]()
İlgin için teşekürler...
Merhabalar,
Başta da yazdıgım gibi Şişli Etfal Hastanesinden aldıgım raporum 05.Agustos.2010 tarihinde İstanbul Defterdarlıgınca Ankara'ya gönderilmişti.
Bugün 0.312. 415 3 06 numaralı telefonu arayıp TC numaramı vererek raporumun akıbetini sordum. Maalesef aldıgım cevap " Evragınız eksiklerin tamamlanması gerekçesiyle 14.Eylül.2010 tarihinde İstanbul'a gönderildi, belirtilenen eksikliklerin tamamlanıp bize ulaşması sonucunda tekrar degerlendirilmeye alınacak " şeklinde oldu.
Defterdarlıgı aradım " Henüz gelmedi, bugün yarın gelir. " denildi.
Şimdi bir heyecan, bir endişe beklemekteyim nedir bu eksiklik ya da eksiklikler. Sizce bu eksiklik, istenen bir tahlil ya da başka bir tıbbi eksiklik midir yoksa başka bir eksiklik türü de ( bir evrak, resim vs gibi ) var mıdır..?