TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 8 / 1573 İlkİlk ... 45678910111218581085081008 ... SonSon
Toplam 23590 mesajın 106-120 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    efsane1 Avatarı

Son Giriş
    26.11-2011
    Saat
    22:46
    Yaşadığı Yer
    sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    2007-2008 yıllarında iki kez rapor aldım %40 ortopedi, yüksekten çift taraflı doğuştan kalça çıkığı,eklem ve eklem karşılığı kemik yok,çıkık yüksekliği 11cm olduğu ve eklem olmadığı için ameliyat yapılamaz tespiti var.(Türkiyede yapılan ameliyatlar max.7cmle sınırlıymış).
    Çift kanedyen kullanıyorum. Raporum her seferinde maliye tarafından %36 ya düşürüldü.
    En son sağlık kurulunun sevkiyle 15-10-2010 tarihli yeni rapor aldım .Ankaradan bugün beni tekrar hakem hastaneye sevk ettiklerini öğrendim. Daha önce şikayet dilekçesi yazarak hakem hastaneye sevk etmelerini istemiştim. Cevap olarak %36 oranının değişeceği durum bulunmadığı özrüm artarsa tespit ettirip tekrar başvurmam istenmişti:
    http://www.engelliler.biz/forum/saka...etmeliyim.html

Sağlık kurulundan şikayet dilekçesiyle onların sevk ettikleri hastaneden yeniden rapor alıp gönderdim şimdi lütfen başka şehirde hakem hastaneye sevk etmişler. Son rapor aldığım hastanedeki doktor senin raporunu yürüyüş bozukluğu tablosundan çift kanedyen kullanırın karşılığı %40 tır. Balthazara göre değerlendirilemezsin bu sana uygulanamaz .Tek madde tek karşılık bu oranda azaltma düşürme olamaz seni boşuna oyalıyorlar dedi .Yine oyalama yine vakit ve sinir kaybı korkarım akıl sağlığımdan olacağım((

Raporları onaylanan arkadaşlarıma çok sevindim.Allah yollarını açık etsin.

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    00:40
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Allah Allah..! Ya neler okuyorum bu sitede Ya Rab'bim. Efsane anlattıkların Aziz Nesin'in öykülerini anımsatıyor. Gerçekten şaşkınlık verici ve bir o kadarda üzücü. Bu kadar mı uzman bu Ankara'daki heyet ve bu kadar mı hassas karar verebilme yetenegine sahip ..?!
    Sanırım bu ve benzeri sıkıntılar yeni yeni düzenlenmeye çalışılan Engelli Raporu degerlendirme çalışmaları ile ortadan kaldırılacak ve aynı engele sahip her kişi ülkenin her yerindeki her hastanesinden aynı oranı alacak. Ancak bu yasalaşana kadar böylesi garip ve ızdırap verici durumlar bir süre daha yaşanacak galiba.
    Geçmiş olsun diyor bir an önce sevinçli haberlerini buradan okumayı diliyorum. Saglıcakla kal...

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    13:05
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yarın bakalım hastaneye gel dedıler evrakıma bakacaklar ne olmus dıye umarım kaybolmamıstır kaybolduysa ne yapacagım hastanede baska nusna varmıdır offffff offffffffff hepmı benı bulur bu işler

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

evet arkadaslar raporum hasytanede kalmıs bırakın fızık doktoru bakmasına ragmen detaylı acıklama bolumunune yazı yazmadıgı ıcın pazartesı tekrar fızık tedavıye muyene olacagım ve heyete gırecegım ayıptır gunahtır baska hıcbırsey demıyorum yazık bu halımıze eksık bılgı oldugu halde aramıyorlar bıle kı onların hatasını ben cekmekteyım pazartesı bekle artık aksama kadar.

nörolojını verdıgı karar aynen soyle

sag alt extremıtede DTR alınamıyor.
    TCR sagda yanıtsız.
    sag alt ex... kısalık.
    hafıf orta yurume ve hareket bozulugu

SAKATLIK ORANI % 20

Aancak pazartesı gunu fızık tedavıde bakacakmıs durum bu arkadaslar.nedır bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım

bulent abı senın yorumunu beklıyorum

Üye
    KARA1 Avatarı

Gerçek Adı
    BEN
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    aydın
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

effe serkan kardeş benimde elimden ve ayagımdan polio sekelim valla benim tavsiyem pazartesi hastaneye gitiginde gözünde kulaklarından ve psikiyatriyede tekrar görün çünkü bu oran biraz zor derim ben yani varya gerekirse görme duyma derim. çünkü şimdiki deyerlendirmeye bakılırsa bizler dünyanın en saglam insanlarıyız.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

anlıyorum saolsın ama bende seker ve hıpertrıglıserdı var seker testınde 350 3 aylık seker testınde 7.3 hıpertrıglıserıd 500 ben sadecre palıo sekelı den vergı ındırımı alamayacagımı bılıyorum saolsın hayırlısı neyse o olsun.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    24.09-2023
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Serkan hangi hastaneden rapor cıkartıyorsun, ayağın için nörolojinin verdiği rapor gecerli hafif- orta yürüme bozukluğu %19 dur, kısalığın için fiziğe göndermiş olabilir.Serkan hastanede psikolijiye de git derim, arkadaşa katılıyorum, baltazar formülünde bu oranları cok düşürüyorlar.Anladığım kadarı ile hastanenin heyet doktorları hastaları normal muayene eder gibi bakıyor ,özürlü engelli oranı tablosundan cakmadıkları için rapor Ankaradan geri geliyor.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

faruk ben sadece fızık tedavı ye kontrol olacagım psıkolojoye nasıl gıdecegım ankara demezmı ben eksık evrak ta tablo 3.4 ıstedım psıkoljısı bozuk olsa neden aldıgı raporda psıkoljıye gorunmemeıs demezmı benım seker hıpertrıglıserıd beraber %28 ayak ıse 39 almıstım ve sureklı ıbarelı %56 onaylandı kı eksık evrak dıye gerı gonderıldı ayagım %20 dusurseler cetvelde hesapladım %42,5 yapıyor umarım udusrmezler bunuda kı sayet olursa ıtıraz ederım bende goruslerınız ıcın ayrıca tesekkur ederım ben evrakın hastanede kaybolmasına ve bana haber verılmemesıne sınır oluyorum şişli etfal yaktı benı beklemeye devam.

Üye
    yabangülü7234 Avatarı

Son Giriş
    12.05-2018
    Saat
    12:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar bugün Ankarayı aradım raporum onaylanmış. Sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim, raporu bana 1 yıl süreli kontrol olarak onaylamışlar. Eee benim 8 ay sonra 3600 günüm doluyor çocuk borçlanması yaparsam hemen emekli olabiliyorum ama korkularım çok fazla 1 yıl sonra hastane bana düşük rapor verirse ne yapacağım. Anlayacağınız şimdi ne yapacağımı şaşırdım.
    Faruk bey bende size bir soru sormak istiyorum kaç gün primle ne kadar maaş alıyorsunuz sakıncası yoksa yazabilirmisiniz.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hayırlı olsun senın hastalıgın neydı 1 yık surelı onaylamıslar

Üye
    yabangülü7234 Avatarı

Son Giriş
    12.05-2018
    Saat
    12:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Teşekkürler, rahatsızlığım sol kalça protez, sağ kalça kireçlenme, el parmaklarımda uyuşma (sinir sıkışması) birde psikiatri , ama rapor henüz elime geçmediği için hangi rahatsızlığa ne oran verildi bilmiyorum. % 51 olarak onaylanmış.

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    00:40
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Serkan'cıgım sana yapılana sanırım kepazelik denir. Olacak gibi degil, belirttigin üzere hadi unutuldu kaldı neyse, e birde üstüne üstlük tekrar muayene tekrar kurul. Şu an için sana sadece Allah sabır versin demek gerek. Diğer yandan Ankara'daki degerlendirmeye göre % 56 biraz endişe verici bir rakam ama Ankara'da öyle her şeyi kafasına göre düşürmüyor. Senin de %40 ın altına inecegini zannetmiyorum ve öyle olmasını diliyorum.
    Yabangülü'nede sevinmeli mi, üzülmeli mi pek anlamadıgımdan en azından hiç olmazsa onaylandıgı için hayırlı olsun diyorum...

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sorma ne yapayım yapacagım hıcbırsey yok yazıklar olsun dıyorum

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    24.09-2023
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

ssk ilk giriş:1992 mart
    emekli olunan yıl:2010 ekim
    Primler askeri üçretten ödendi, aldığım maaş 658,00
    ssk prim gün :5958
    Bu konuyla ilgili detaylar için ; http://www.engelliler.biz/forum/emek...iyorsunuz.html

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    faruk bozdur bozdur harca bıtmez yazık yazık