19 Kasım 2019’da vergi indirimine başvurdum sonucunu ne zaman alırım birde engelli vergi indirimi emeklisi ne kadar maaş alır yardımcı olursanız çok sevinirim
19 Kasım 2019’da vergi indirimine başvurdum sonucunu ne zaman alırım birde engelli vergi indirimi emeklisi ne kadar maaş alır yardımcı olursanız çok sevinirim
@Saho2005
Aynı ayı bekliyoruz 2 3 ay sonra belli olur.emeklilikte sadece yaşı siliyor normal şartlarda ne kadar alacaksan vergi indiriminden emekli oluncada o kadar alacaksın
@Saho2005
19 Kasım giden evrak en iyi ihtimalle mart sonu Nisan başı gibi sonuçlanır. Benimki 11 Eylül henüz cevap yok. Maaşı da sgk uygulamasından hesaplatın, aşağı yukarı az bir farkla o rakamı alırsınız.
@Monstro
Peki üstad sürekli olan raporları,msk nin sureliye çevirmesi de dava kapsamına girer mi? Yani dava edilebilir mi?
@suzerk
Bu konu hakkında araştırma yapmadım. Forumdan geçmiş konulardan bakmak, emsal karar var mı yok mu öğrenmek lazım.
Hakem hastaneden rapor alan arkadaşlardan, ankarada oranı düşürülen ya da eksik evrak diye dönen var mı
BAŞVURU DURUMUNUZ
04.11.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.08.2019 Hastaneden rapor bekleniyor Zamanı geldi mi Arkadaşlar???
Maaş hesaplama adresi nedir https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/bumy
@Saho2005
Sondaki ( /bummy) kısmını sil.
Israrla arayarak ulaştım bugün Ankara ya.18.09.2019 da Kocaeli'den giden %84 oranındaki raporum için henüz sıra gelmediğini,15 Şubat gibi tekrar aramamı söyledi telefona bakan hanımefendi.
@YUNUS YURDAKUL
Epilepsi
Benim sağ kolumda kısalık ve güçsüzlük var
slm arkadaslar yarın inş raporumu vergidairesinden alaçam ondan sonra işlem nasıl ilerleyecek bilgisi olan varsa yazarmı