Hayat denen süreç bu olsa gerek. Hep bir yerlerde bir şeyleri beklemek. Dogrusu bundan sonra fazla bekleyecegimi bilmiyordum ve ögrenmiş oldum. Hem de iki ay ve vay vay... Fakat bu bekleyiş Ankara'dan sonuç nasıl gelecek bekleyişinden daha keyiflidir herhalde. Hiç olmazsa tüm şartlar uygun ve yeterliyse, neticede öyle veya böyle mutlu sonuca kavuşmak için bekleniyor olunacaktır.
Bu arada madem çok yakın zaman içinde emekli oldunuz bana ilk etapta neler yapmam gerektiğini belirtirseniz çok sevinirim. Çünkü pek bir şey bilmiyorum. Neyi, nerede, nasıl yapmalıyım..?
Çok teşekkür ederim sevgili Serkan'cıgım. Allah sana da nasip etsin diyorum. Sana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma diye ekliyorum. Ben de sizlerin güzel haberlerinizi duyup sen gibi sevinmek, çok sevinmek istiyorum. Dediğin gibi hayli rahatladım ve hemen az önce Faruk arkadaşa da sordugum üzere emeklilik işlemleri konusunda neler yapmam gerektiğini öğrenme çabasına başladım. Cümlemize her şeyin hayırlara vesile olması dileklerimle...