benim 10 Mayıs Ankara varışlı henüz sonuçlanmadı. itiraz dilekçeli raporum her aradığımda dosya birleştirmesi falan diyorlar , 6 ay oldu halen olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım
benim 10 Mayıs Ankara varışlı henüz sonuçlanmadı. itiraz dilekçeli raporum her aradığımda dosya birleştirmesi falan diyorlar , 6 ay oldu halen olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım
@Aselsan GÖZÜNÜZ AYDIN SÜRESİZ ARTIK KAFANIZ RAHAT BENİM DE YIL SÜRELİ SENEYE KISMETSE KONTROL VAR
SİZİN HASTALIKLAR NEYDİ ACABA
@ozlmasgr
Kronik iskemik kalp rahatsızlığı(Kalp kirizi-stent uygulaması- EF %40)
insilüne bağlı olmayan diyabet
Diabetik polinörapati
Hiper tansiyon-Lipidemi
Merhabalar,benim de 29 mayıs Ankara ya varış,ben de cuma ve pazartesi görüştüm Emine Hanim ile,biraz daha bekleyelim,diye konuştuk. ınşallah tüm bekleyen arkadaşların sonuçları olumlu olur.
sa.arkadaşlar işe başlama tarihim 23.09.1988 4500 günüm var.24.10.2019 engelliden yeni işe başladım göğüs %20 kardiyoloji %19 iç hastalıkları %10 fizik ortopedi %8 üroloji %5 2 yıl süreli baltazar formülüne göre %49 rapor aldım nasıl bir sonuç çıkar.vergi indiriminden cvp yazan arkadaşlara teşekkür ederim
ek evraklar hastalıklarınızla ilgili veriler tamsa sorun yaşamassınz muhtemelen onaylanır.
@ado77
rapor alırken evrakların hepsini hastaneye sağlık kuruluna teslim ettim vergi dairesine indirim başvurumu yaptırdım
@alpek6006
Olması gereken o zaten. Ek evrak diye bir sey verilmiyor vergi dairesine normalde. Son donemin trendi ek evrak ne yazık ki. İzmir vergi dairesinin ek evrak vermemiz gerekiyor mu sorusuna cevabı :
oyle birşey almıyoruz siz isterseniz ekleyin, ama zaten rapor aldığınıza gore o ek evraklar rapora dahildir.
Uygulamada nedir durum o tartışılır..
@Mtdogan
Haber aldığınızda buraya yazın lütfen. Aynı durumdayız. Haberleşelim..
@Mahirchayan
az önce Emine hanım ile görüştüm eveliyati olan dosyalarda dosya bağlama yapıyorlarmış arkadaşlar yine de birbirimizle haberleşelim
@Mahirchayan
tmm yazarım inşallah bir terslik olmaz işlemler 5 ay sürüyor denildi
@ogoksen
Bugünkü kuruldan sonra emine hanım mayıs ayına ait listeyi müdürüne verecek. Kurul mesai bitmeden sona eriyor. İsterseniz mesai bitmeden bir arayın. Bilgi alırsanız buraya da yazın..
Merhabalar
Konuyla ilgili araştırma yaparken yeni gördüm siteyi. Eşim 2017de iyi huylu beyin tümöründen %45 aldı vergi dairesine başvurduk. Bu sene 4.evre kanserle beraber %95 aldık. Ankara yeğenbey dairesine 4 eylülde başvuru yaptık sonuç geç çıkacak anlaşılan gruba bakınca
Arkadaşlar herkese selamlar emeklilik dilekçesini 2019 yıl sonumu vermek iyi olur yoksa 2020 Ocak ayında gelicek olan kıdem tazminatı oranını mı beklemek iyi olur. Herkese tekrardan geçmiş olsun bekliyen arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlı haberler gelsin inşallah.