@h_k_yavuz
,.
@h_k_yavuz
,.
Konu Umityalcin tarafından değiştirilmiştir (26.09-2019 Saat 10:52 ).
Selamlar öncelikle geçmiş olsun tam olarak rahatsızlıklariniz neydi?
@Avesus
Epilepsi ve böbreklerden birinin küçük olması
@Nanuu
Merhaba
Benim 2000 öncesi askerlik borçlanması yaptım. 200tl yerine 47tl yansıdı. Yatırdıktan 1gün sonra sisteme yansıyor. 1defaya mahsus iade talebinde bulunabilirsiniz. Bende borçlanmayı iptal ettirdim. Başka parametreler devreye giriyor. Normal değil.
Bence Askerlik borçlanması 96-98 yatırın. Maaşınıza 140-200 TL yansımazsa geri talep edebirsiniz. Yansırsa 93-91 yıllarını da 1yıl,1yıl
Yatırın.yıllık 70-100 TL yansımazsa geri çekin. Yatırmadan bilmek zor. Bilmediğimiz detaylar var. İyi günler
@h_k_yavuz seni hangi hastaneye yöndöndirdiyse oraya gitmen laZım özelde yaptırdıgın hiçbir tetki ki devlet hastanesi ve vergi dairesi kabul etmez mutlaka devlet hastanesinde yaptıracaksın
Herkese selamlar
26 nisanda Ankara ya giden 3 yıl süreli %64 oranlı raporum yine %64 olarak onaylanmış. Vergi dairesinden vergi indirim yazımda şirketime ulaşmış . Fakat süre olayını göremedim. Onu nereden gorebilecegim ?
@EMRAH İLGÖZ
vergi dairesinden iş yerinize gelen yazı üzerinde şu tarihe kadar vergi indiriminden faydalanır gibi bir ibare yazmıyorsa vergi indiriminiz süresiz olarak onaylanmış demektir. yazıda süre ilgili bir ibare görmediğinizi de söylüyorsunuz vergi indiriminiz süresiz onaylanmışa benziyor. hayırlı olsun
Samil38
Evet öyle bir ibare yok . Teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkese.
Ben emekli olur kağıdı için çarşamba günü başvurdum sgk ya bana pazartesi gel dedi bukadar uzun sürüyormu siz ne kadar zamanda aldınız
slm bugun arayan ulasan oldumu ankarayi nisan bitmismi mayisa baslamislarmi bilgisi olan varmi
@Yücel Çelik
bugün sabah görüştüm bugün mayıs ayına başlanacak dediler
mayis ayina baslanacak derken , mayis kurullara girip yazismalarimi baskanacak yoksa kurulami girmeye baslayacaklar
arkadaslar benim ankaraya varis 30mayis sizce ne zaman sonuc belli olur?
Bugün Ankara ile görüştüm 14 mayısta giden raporumun daha 10 15 günü olduğunu bu hafta nisanın son haftasına bakıldığını ifade ettiler