anladım benim 8 nisan hala yazılmadı ikinci başvurum olduğu için bu yüzden sordum teşekkürederim.
inşallah hayırlı haberler alırsınız.
anladım benim 8 nisan hala yazılmadı ikinci başvurum olduğu için bu yüzden sordum teşekkürederim.
inşallah hayırlı haberler alırsınız.
@cemal110061
Benim de 5 eylülde yazım gönderildi
İl ve ilçeye yazılarım geldi bugün SGK ya emeklilik başvuru yaptım
Darısı bekleyenlere
16 nisan basvurumun bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden sonucu ogrenebilecegimi soylediler..bu nedemek sizce..3259 numarali hattaki bayan bakti...bu memurlar olumlumu yada olumsuzmu diye gorup soylemiyorlarmiydi..işimiz yaş galiba..olumsuzki izmir vergi dairesinden ogrenebilirsiniz dedi galiba..siz ne dersiniz
Arkadaşlar
Menüsküs ameliyatına
Mide fıtığı ve mide kapakçık gevşek
Bu rahatsızlıklara oran veriliyor mu
@adilaltas5578
Erken başvurunun maaşa bir etkisi var mi? Emekliliğiniz 1 Ekim'den başlayacak diye biliyorum.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bir sorum olacak; bugün Buca SGK ya gittim, durumumu sordum"izmir yüksek sağlık kurulunda, işlemler devam ediyor" dediler.
SGK nın sayfasında aynen şu ibare var, " Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulu ANKARA’dadır".
Lütfen bilen varsa yanıtlasın, izmirde de kurul var mı?
İşlemlere Mart ayında başladım, Temmuzda maaşım kesildi, forumu okuduğumda ankara sağlık kurulunun nisan başvurularına başladıklarını okuyorum, ne iştir anlamadım
Bende tam bilmiyorum ama başvuruyu yaptım bugün
Konu adilaltas5578 tarafından değiştirilmiştir (10.09-2019 Saat 21:33 ).
Benim mesleğim inşaat ustası uzun vadeli sigortam bir sirkette yatmadı en son başvurdugum şirkettede 1 sene çalıştım zaten benim için önemli olan emekli olabilmek ne yazıkki inşaat ile ilgili devletimizin düzgün çalışması yok 1980 girişli sigortam var düşünün ki 1 lira tazminat alamıyoruz buda devletimizin eksikliği
Hayırlı olsun darısı benim gibi bekleyenlerin başına benimkide gelir eli kulagındadır herhalde
@willerdem
Maaşınız başvuru tarihinden itibaren geçerli.geç kalmayın.
@Ramtem
O zaman bu güzel haber
@willerdem
Ben bugün vergi indirimi belgemin fotokopisini işyerine verdim
Emeklilikten dolayı Kıdem tazminatımı alarak işten ayrılmak istiyorum diye dilekçe yazdım
SGK ya vergi indirimi belgemle gittim birde form doldurdum nereden maaş almak istersiniz gibi bilgiler istendi
1 ay içerisinde maaşınız bağlanır dediler bağlanmazsa bizi arayın dediler
HEPSİ BU KADAR
Tekrardan işe giriş yaptılar tekrar ile başlamış oldum bugün
@adilaltas5578
16 nisan basvurumun bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden sonucu ogrenebilecegimi soylediler..bu nedemek sizce..3259 numarali hattaki bayan bakti...bu memurlar olumlumu yada olumsuzmu diye gorup soylemiyorlarmiydi..işimiz yaş galiba..olumsuzki izmir vergi dairesinden ogrenebilirsiniz dedi galiba..sen ne dersin
@adilaltas5578
Heyete girerek Denemek lazım.
@titanikks
Kuruntu yapmayın. Sorun yoktur inşAllah. Telefona çıkan bayan her arayana dakikalarca konuşamaz. Kuruldan çıktığını sadece söylüyor. Çünkü bana da aynısını söyledi. Hakkımızda hayırlısı
@titanikks
32 59 da Emine Hanım var.Her aradığımda elinden geldiği yardımı sağladı bana
En son aradığımda raporumun %50 sürekli olarak onaylandığını sürekli yerine bazen memurların çizgi çektiklerini çizginin onaylandı anlamına geldiğini söyledi
Hatta Yazımın gönderildiğini ve şuan da Sakarya gelirler idaresi başkanlığında olduğunu yakın zamanda size evraklarımın geleceğini söyledi
O gün ilçe vergi dairesinden de evraklarımı aldım
Onaylandı veya onaylanmadı diye söylüyor Emine hanım