@cemal110061
İşten çıkmanız sorun olmaz. Emekli olduğunuzda tazminat alarak ayrılma hakkınız vardı.
Arkadaşlar 11 nisanda raporum ankaraya ulaştı Bügün zor uğraşlar içinde ankaraya ulaştım ve raporumun istanbul vergi dairesinr gönderildiğini öğrendim.. Nr eviss de ne e devlette gözüküyor bunu sormam üzerine telefondan bana internete geç düşüyor dediler... Raporumun onaylandığını ankaradan öğrendim eylül 5 de vergi dairesine göndermişler... Az önce vergi dairesinden geldim bana oradan pazartesi gelmen lazım buradan yazı yazılacak dedi benim sorum şu bu emeklilik işlemleri ne kadar sürer birde ben işten çıkışımı verdim bir sorun olurmu
@cemal110061
İşten çıkmanız sorun olmaz. Emekli olduğunuzda tazminat alarak ayrılma hakkınız vardı.
Hayırlı olsun. Sizin ilk başvurunuzmuydu yoksa daha önceden başvurunuz varmıydı? ve 17 Mart evrağınız hangi tarihte onaylandı?
teşekkürler
Arkadaşlar, 19 nisan gidişli evrakım için eylül başından beri 3 defa ankara ile görüştüm hepsinde de kuruldan çıktı yazımı 1 haftaya olur yanıtı aldım. ama bu evraklar halen yazılmamış durumda . orada her ne oluyor ise evraklar yazılmıyor. artık son çare CİMER 'e şikayet yazdım. Bakalım ne olacak . nisan gidişli evrak bekleyen herkese önerim Cimer . başka yol kalmadı. saygılar herkese.
Telefonda Görüştüğüm kişi Bana Kuruldan Çıktığını Fakat Olumlu mu, Olumsuz Mu Olduğunu Bilmediğini Söyledi.
Süreç Bundan Sonra Nasıl İşleyecek Bilgisi Olan Varsa Yazabilir mi?
@willerdem
Aynen Dediğin Gibi Sanki Nasa Araştırma Merkezi Üssünde Uzayla İlgili Çalışmalar Yapıyorlar
CİMER'le Boşuna Yorma Kendini.
Çünkü CİMER'de Gönderdiğin Yazını Olduğu Gibi Maliye Bakanlığına Gönderiyor.
Bence En İyisimi Sen Huşu İçinde Bir An Önce Gelmesi İçin Allah'a Dua Et.
Biraz Daha Açıklayıcı yazarsan belki yardımcı oluruz da. Bankaya yatan 4200 TL ne demek.
Maaşın mı?
Görüştüm.Bugün İtibarıyla 15 Nisan Tarihlileri Yazıyorlar..
merhabalar, dun yazmistim ama kimse cevap vermedi ya da gormedi. kronik hepatit b hastaliginda merkez hakem hastanesinden aldigim rapor orani sizce dusururlermi
Arkadaşlar merhaba, benim onayim 5 ayda anca geldi. Ben de en son artık cimere yazdım ama şikayet olarak değil durumu anlatan bir yazı yazdım ve sonuç alamadım konuyla ilgili bilgilendirme talep ediyorum diye 1ay sonra onayim geldi. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz. Ben Şubat'ta yollamistim.
@ogoksen
Böyle bir hastalık için oran netttir, düşürüleceğini sanmıyorum.
Hepatit için ne kadar oran veriliyor.
gözden 32 - kronik hepatit b'den 15 sonuc 42 ile ankaraya gönderildi mayis ayinda
03124153259 numarali telefonu aradim ..bilgi yazisinin yazildigini yarin sabah izmir vergi dairesinden öğrenebileceğini soyledi...icerik goremiyorum dedi..ne demek istedi acaba..bence olumsuz bisey var galiba degilmi
merhaba,
ilk başvurunuzmuydu?
@Sertan1903
Bu şekilde maaşı bilmek için Evliya olmak lazım. Uyg. SGK gov.tr maaşınıza bakın