TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 1572 İlkİlk 1234567814541045041004 ... SonSon
Toplam 23578 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Delimermi34 Avatarı

Gerçek Adı
    Ömer
    Son Giriş
    22.12-2010
    Saat
    16:11
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Şahsen benim gelen evrağımı elden gidip kendim aldım.Telefon açarak gelip almamı istediler.Sonrasına iş yerine zarfı hiç açmadan teslim ediyorsunuz..Sgkya gidilmeli mi bilmiyorum.Şahsen ben gitmedim henüz.Evrağımda geleli 2 gün oldu

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    00:40
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

E iyi o zaman. Yani işvereni kolundan tutup getirmek gerekmeyecek. Zarfın açılmaması bilgisi ise önemli bir husus. Zarfı işveren mi açacak, yani içinden çıkanı ilk o mu görecek yoksa açılmadan dogruca SGK ya mı gönderilecek..? Teşekkürlerimle...

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Kafanız karışmasın, vergi indirim evrağını defterdarlık işyerine postalar normal prosüdür budur.Sizin veya işverenin vergi dairesine gitmesi gerekmez.Sigortaya , vergi indirimi aldıysanız vede emeklilik şartları oluştuğu zaman başvurulur.Vergi indirimi alamadınız veya sigortalık prim veya süresi eksikse sigorta müdürlüğüne gitmeye gerek yok.Benim işverenim abim olduğu için evrağı defterdarlık işyerine postalamadan defterdarlıktan aldık almamızın sebebi dosyanın bize gelmesi duruma göre bir ayı bulması.Benim pirimim dolduğu için bu şekilde hızlandırdık olayı anlayacağınız.

Evrak senin adına gelmiyor iş verene geliyor.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    13:05
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

pekı bu sure ıcınd ısyerınden ayrıldıysak ne olacak işyerıne gelen evrakı işyerınden alıp elımızde tutup yenı ısyerıne gırerken onlaramı teslım edecegız tabı noterden aslı gıbıdır yapıp onu vermek lazım herhalde orjınalı bızde kalsın degılmı

passıonate senınle benım evrak aynı gun ulasmıs topkapı vergı daıresıne soyle bor konu kafama takıldı
    topkapıdan eksık evrak nedenıyle benı cagırdıklarında ordakı bır abı bana aynısı benım basıma geldı dedı evet dedım eksık evraklarımı tamamlayıp tekrar yolladım ama bu sefer ankaraya gıtmedı burdakı yanı topkapıdakı kurum onaylamıs evrakını senınkıde onaylanır rahat ol dedı anlamadım ama ankaraya gıtmıyormus dedı ya adama ole geldı yada ıkıncı kez donen evraklar gıtmıyor ankaraya hayırlısı bakalım gorecegız.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

İşyerinden ayrılsan bile, evrak senin, rapor senin işyerinin bir işine yaramazki.İşvereni bilgilendirmek amaçlı yolluyor.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yolladıgı evrak elımızde kalması gereken orjınal evrak olmuyormu bızede ayrıca yollamıyro sanırım

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Orjinal evrak hastane raporu ve vergi indirimi oranı yazar ,kaybedilmemesi lazım.Emekliliğe başvururkende orjinal evrak istiyorlar. Bu evrakla arkadaş eminönünden otobüs kartı cıkarttı.

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

beklemek kadar zor ne var acaba eksık evrak demesınlerde

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Serkan'cıgım merhaba, yazını yeni gördüm ve dedigin çok ilginç. Yani eksik işlemli evragın tekrar Ankara'ya gitmeden dogrudan orada onaylanması. Bana hayli garip geldi ve birazda mantıga ters gibi. Çünkü istenen sadece bir bürokratik belge olsa hadi belki diyecegim. Örnegin kayıt numarası veya fotograf eksigi gibi bir sey olsa defterdarlık dosyayı, eksiklerin giderilmesi sonucu tamamlayıp kapatabilir ama bizimkisi tetkik, tahlil eksikligi. Defterdarlık bünyesinde bir saglık kurulu olmadıgına göre bunu Ankara'daki kurul görüp tekrar karar verecek. Ancak yinede sitemizde böylesi bir uygulama yaşamış birisi varsa ve bizi aydınlatırsa sevinirim.
    Bu arada Faruk beyede teşekkür ederim. Bizi bilgilendirdi ve ben Ankara'dan gelecek evragın işverenim adına olacagını yeni ögrenmiş oldum. Teşekkür ederim...

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ne zaman haber alabılırız acaba onaylanıp onaylanmayacagını

Üye
    aliilsan Avatarı

Son Giriş
    10.11-2020
    Saat
    20:18
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar anlayamdığım tablo 3.4 göre belirlenmesi diye gelen cevap diğer tabloları geçersiz sayıyor. Kısalık incelik ayak eğriliği bunları yok sayıyor. Bu tabloları neden koyuyorlar ozaman. Kaldırsınlar sadece 3.4 tablosunu koysunlar. Anlaşılmaz iş ?

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Bizim şansımıza geçen sefer oldugu gibi bu sefer de bayram giriyor araya. Eylül ayında Ramazan Bayramı dolayısıyla Ankara'da kurul toplanması gecikmiş ve bu gecikme biz haber bekleyenlere yansımıştı. Bu dönem içinde de bayram hemde iki bayram var. Biri Cumhuriyet Bayramımız digei Kurban Bayramı. Dolayısıyla bu tatil günleri inkıtalara neden olacagından beklyişimiz de biraz fazla olacaktır. Kanaatimce sonucu Aralık ayının ilk haftası içinde Ankara'dan, en azından telefon yoluyla ögreniriz gibime geliyor. Aman geç olsunda güç olmasın. Hayırlısı...

Üye
    aliilsan Avatarı

Son Giriş
    10.11-2020
    Saat
    20:18
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar yukarıda bir konu hakkında bilgi istedim. Konu hakında bilgisi veya şikayeti olan lütfen yazsın. Ben mağdurum bu konudan. Passionate hayırlı bir cevap alırsın inşallah kısa zamanda.

Üye
    Passionate Avatarı

Son Giriş
    11.01-2016
    Saat
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

Temennine teşekkür ederim aliilsan. Dilerim cümlemiz hayırlı ve güzel cevaplar alırız...

Üye
    effe Avatarı

Gerçek Adı
    kuzey
    Son Giriş
    16.05-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    aynı sıkıntı bendede var alıılsan eksık evrak dıye gelen avrakta tablo3.4 degerlendırılmesı demıs hastanede gıttım tekrar doktorlar baktı ve heyete gırdım %20 verdıler sımdı anlamadım ne olacak %39 palıo sekelı %28 seker ve hıpertrıglıserıd sonuc sureklı ıbarelı %56 oranlı ama sımdı tablo 3.4 gore verılen %20 ne olacak %39 sılınecek %20 koyacaklar yerıne anlamadım umarım hepımız ıcın hayırlısı olur sonucu beklıyorum ankaradan passıonate aynı zamanda verdık hemen hemen ıkımızede aynı zamanda gelecek cevap umarım hayırlılsı