Üzüntüyle tüm yorumları bütün soruları okumaya çalışıyorum yine dayanamadım ve hala akıllanmıyoruz seçmen olarak bazı konuları iyi değerlendirmek gerekiyor bende aynı konudan müzdaribim sanki yalan yanlış bişeyler peşindeymişiz gibi doktorların tavırları ve oradaki diğer heyete giren kardeşlerimide gördükçe üzüntüm bi kat daha arttı ülkeyi soyup soğana çevirenlere bu yasalar hassas şekilde ortaya konmazken ben ve benim gibi yüce RABBİMDEN VEYA KAZALARLA OLUŞAN ENGELLERİNİ ANLATABİLMEK İSPAT EDEBİLMEK İÇİN CANLARI ÇIKIYOR bi kardeşim akülü tekerlekli sandalye için heyetteyken bende o an salon içerisindeydim ve yüzde 39 vermeleri yüreğime ve beynime öyle saplandıki hala içimden çıkmıyor nasıl olur böyle bişey onunda hayatta kolaylıklara ihtiyacı var rabbim bizlere yürek dolusu sabır ve sevgiler ihsan eylemiş bedeninde zerre kadar sorunu olmayan ama beyni mühürlülere edilecek söz yok yazık çok yazık elimden geldiğince ve bildiğim kadarı ile bi kaç yere yönlendirdim ama sonuç ne oldu bilmiyorum umarım iyi olmuşdur ve istediğini almışdır gözle görünen bir mesele ancak neden bu konularda yasanın yerine vicdanlarını koymazlar biz sadaka asla istyemiyoruz haa bide şu mesele heyete girenlerden hala makbuz karşılığı para alınıyor sağlık bakanlığının valiliklere kararname yollamasına rağmen nasıl yönetiliyoruz hala kürt açılımı hala ergenekon gibi ortada olmayan fakat ülke gerçekleri olan bizleri görmezden gelenler gözlerinize perdemi indi UNUTMAYINKİ SİZLERDE YAŞADIĞINI VE NEFES ALDIĞINIZ SÜRECE BİR ENGELLİ ADAYISINIZ BU HER KİM OLURSA OLSUN TÜM BEDENİ ENGELLİ YÜREĞİ ENGELSİZ VE SEVGİ DOLU OLAN KARDEŞLERİMİ SEVGİ İLE KUCAKLIYORUM YÜCE RABBİME EMANET EDİYORUM SAĞLIK VE ESENLİKLE KALIN....