dosya nosu'nu engellı vergı daıresındekı evragı teslım ettıgın memur kagıda yazıp verıyor
dosya nosu'nu engellı vergı daıresındekı evragı teslım ettıgın memur kagıda yazıp verıyor
İyi günler eşimin raporu yüzde 82 olarak giden raporu yüzde 82 oranında 1 derece vergi indiriminden faydalanabilir diye gelmiş 3680 prim 01 06 1993 girişli emekli olabilirim süre yazmıyor süresiz mıdır vergi indirimi ona göre işyerinden kağıdı aldık çıkışı versekmi problem cikarmi.
Merhaba vergi indirimi başvurusunda bulundum evis izmirde sağlık raporunu numarasını yazdığımda kayıt bulunamadı diyor. Bilgisi olan varmıdır
@Asi23
Süre yazmıyor sa suresizdir zaten.Emeklilik islemlerine başlayabilirsiniz.Hayirli olsun bu arada
Bende başvuru yaptım 10 günde onaylandı aynı oran ile.
rlion siz mart ayındamı gönderdiniz evraklarınızı
Dün sabah vergi dairesi başkanlığının sitesinden baktığımda dosya işlemde diyordu bugün işleminiz sonlandı diyor ne anlama geliyor anlamadım varmı yardımcı olacak?
Kimse cevap vermemiş ama bugün sonuçlandı çok şükür .. %78 iki yıl süreli gitmişti Ankara'ya aynı oranla 2 yıl süreli olarak onaylanmış.. bı kaç güne isyerinize haber verilir dedi telefondaki memur .. 24 Mart'ta başvurmuştum 5 Nisan'da cevap geldi..cok hızlılar maşallah
@MustOguz
merhaba siz interaktif başvurumu yapmıştınız
benimde işleminiz sonlandı diye çıkıyor ama başka birsey çıkmadı
27 nisanda başvurdum 2 mayısta vergi dairesi aradı işlemizi başlattım diye şu an bi sonuç yok
Arkadaşlar benim yüzde 40 oranla iki yıl süreli raporum var devlet memuruyum vergi indirimine başvurmam mı mantıklı yoksa iki yıl sonra raporumu süresiz alıp(alabilirsem) o zaman mı başvurmam mantıklı sizce?
Arkadaşlar vergi indirimi alıp almadığımı bordrodan veyahut başka bir yerden anlama imkanımız var mı? Devlet memuruyum
Benimki tam komedi. %45 Rapor aldığım hastane raporu kaybettiği için tekrar ücretsiz rapor verdi. Fakat rapor %40 +1
%41e düşürdü. Bunu da e devlet e işledi. Ben önceki raporum ile tüm hakları kullanıyordum. Vergi indirimi de vardı. Şimdi iş yeri değiştirdim. Yeni raporu vergi dairesi şüpheli diye kabul etmedi. Tekrar doktordan ayrıntılı açıklama istedi. Devlet hastanesi vermedi. Özel Üniversite hastanesinden aldım. Belgeleri ekledim şimdi SMS geldi.
Xxx rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan EVIS (Erişkin %40 ve Üstü) işleminiz tamamlanmıştır. B002
Bu ne demek Ankara vergi dairesi sitesi açılmıyor. İvdb de sadece sonuçlandı yazıyor.