Allah razı olsun teşekkür ederim
@semase6
Kalp yetmezliği
Emekli olmuştum vergi indiriminden kontrol muayenesine gönderdi sgk 2 yıllık daha rapor aldım
vergi indirimi yazısı da geldi 26 günde Ankara'dan geldi yazı evis te gördüm
pandemi döneminde 1 yılda gelmişti mağlesef şimdi 26 günde mucize gibi bir şey
herkesin yolu açık olsun Allah yardımcınız olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar bugün evraklarımı SGK ya verdim vergi indirimi emeklilik için.bana bir numara verdiler "bununla takip edersin"dediler süreç nasıl işleyecek şimdi kaç günde belli olur birde banka tercihi yer alan formu doldurdum ama iban no yazmıyordu ücreti nasıl yatıracaklar
@Bayyusuf Hayırlı olsun kardeşim. Rabbim güle güle yemeyi nasip etsin. Ortalama 10 gün içinde e-devlet sistemine düşmeye başlar. Tabi dilekçe işlemleri il den ile değişiyor yoğunluk fazla yoksa 10 gün içinde sonuçlanır.
@deasn12
Allah razı olsun kardeşim cümlemiz için inşallah
@Bayyusuf 2 gün sonra tahsis numaran gözükmeye başlar. E-devlet-çalışma hayatım- Emeklilik işlemlerinden herşeyi görebilir sorgulama yapabilirsin.
benimki 18 gün de sonuçlandı
@deasn12
Selam arkadaşım SGK da sorgulama yaptığımda DYS evrak takip de baktığımda "gelen evrak dosyasına kaldırılmış" diye bir yazı çıkıyor bu ne demek oluyor yardımcı olurmusun
@Bayyusuf E-devlet-çalışma hayatım- Emeklilik işlemlerinde gözükmeye başlamadımı ? Kontrol ettin mi ?
Kardeşim belki duymuşsundur. Ben sgk ya saat 16:00 da dilekçe verdikten 2 saat sonra 18:00 e-devlet sisteminde gözükmeye başlamış ve herkes çok şanslı bir emekli olduğumu söylemişlerdi.. Ortalama olarak 2 veya 3 gün sonra e-devlet sisteminde gözükmeye başlar.. Dediğim gibi bu yoğunluğa göre değişiyor il il farklı.
Allah razı olsun saol kardeşim..
Dilekçeye vermeye gittiğinde emekli servis görevlileri inceleme yapmadımı?? Bizim sgk da 2 tane emekli servis var. Önce servis-1 gidiyoruz evrakları aldıktan sonra dosya incelemesi yapılıyor yaklaşık 15 dk sürüyor sonra görevli memur seni odaya çağırıyor ve dilekçenizi verebilirsiniz servis-2 ye giderek başvuru yapmamızı söylüyor. Servis-2 ye gittikten sonra dilekçeyi verip işlemler tamamlanıyor. 10 gün sonra da eve mektup geliyor.