İnşallah güzel bir haber benimkide Haziran sonu
@hece_he
dediğiniz gibiymiş. bulunduğum ildeki banka şubesini aradım ve para hesabıma geçti. Teşekkürler.
İnşallah güzel bir haber benimkide Haziran sonu
Merhabalar,
Uzun süredir takipteyim.
Ankaraya hiç ulaşamadım. Büyük mükellefler sitesinde halen bir cevap yok.
Bugün Büyük mükellefleri aradım.
12.03.2020 tarihinde bakanlığa ulaşan %62 süresiz (kalp+uyku ap.) raporum %62 2 yıl süre ile onaylandığı haberini aldım.
İşyerine yazıyı yoğunluktan yazamamışlar. Kim bilir ne zamandır bekliyor.
Müsait olunca yazıcaz dedi
Bizde ölmez kalırsak biraz rahat edicez.
Darısı bekleyenlere inşallah.
rica ederim.
Herkeze hayırlı cumalar 19 mart giden evrağımı eksik evrak olarak gibi den gelen mesajla öğrendim sağ elimde iş kazasından hareket kısıtlığı var idi el bileği grafiklerini ve eklem açıklıklarını istemişler vergi dairesi bunları yaptır getir dedilerel açıklıklarını ölçer verrilerde grafiği nasıl göndereceğiz
@Yeşil ünyeli
Vergi dairesinden aldığın evrak üzerindeki tarih geçmiş tarihmi?. Sana günü geçmiş evrak mı verdiler yani. Sen vergi indirim onayını süresi dolunca veremezler evrağı. 1 yılık süreli evrağı 367 günde onaylıyorlar yani. Senin tarihi uzatmak zorundalar. Daha önce de bir kaç arkadaşa 1 yıllık vergi indirimi onayını 1 yıl sonunda geldi. Onlara 1 yıl ileri tarihli verildi forumda. Sen vergi dairesi ile konuş bu durumu, ve yinede sgk ya git emeklilik için.
Eviste başvuru ve onay tarihleri var dimi. O görüntünün çıktısını al ve vergi dairesinin gözüne sok. Sana o şekilde vergi indirimi onayı veremezler.
@alpertuncer
Benim de 19 Mart
Evis e düştümü senin
@Ergin Kılınç
Denizli de Evis yok gib den sms geldi
@alpertuncer
İnşaallah tez zaman da sonuca ulaşırsın kardeşim..
Arkadaşlar kesin bilgi diyorsunuz ama Nisan ayı ne oldu hiç gelen yok nedersiniz
@Ergin Kılınç
Teşekkürler inşallah seninkine istediğin gibi gelir
Allah hepimize sabır versin, sabrımızın sonu selamet olsun...
Bugün işten çıkışımı alarak, ilgili SGK Müdürlüğü'ne evrakları teslim ettim ve emeklilik dilekçemi verdim. 30/45 günde bağlanır dendi. İnşallah hepimizin dilekleri yeni yılda bir bir gerçekleşir.
Benide ekle 19 6 2020 bekleniyor