2,5 saattir bende aralıksız arıyorum ama açan yok.
@Pegalife
ben 500 e yakın arama yaptım ama görüşemedim, çünkü telefona bakmıyorlar , sadece bizleri oyalıyorlar , aşağılıyorlar, enayi yerine koyuyorlar. Mertçe biz bu işi zorlaştırdık, kanunla verilen haklarınız var ama maalesef kasamız boş verecek paramız yok diyorlar.
2,5 saattir bende aralıksız arıyorum ama açan yok.
kendinizi üzmeyin ben de öyle aralıksız aramıştım öyle olmadı benimki saat 17,46 gibi açtılar sanki mesai bitimi mola saatleri gibi açıyorlar ama açsalarda benim için umut kırıcı oldu 27 temmuz da gitti aradığım günün üzerine 4 ay daha koy dediler kibarca ruh halim çok kötü
YANİ 8 AY (240 GÜN) 240 - 115 = 125 GÜN KALDI
Merhaba,
Listeye ekler misiniz?
Başvuru tarihi: 28/07/2020
Mart ayından sonra Yaklaşık Temmuz ayının başına kadar Hastaneler Heyet Rapolarını kapatmışlardı. Verilse bile sayılı raporlar verildi. Bu durum Mart ayından sonraki süreci kısaltır mı? Görüşleriniz nedir?
Arkadaşlar 16_01-2020 Ankara'ya giden raporum 16-11-2020 yani bugün 10 ayın ardından eviss te raporunuz onaylandı dereceye girdiniz diye gösterdi bekleyen herkesin ki en kısa zamanda gelir inşallah şimdi sıra emeklilik dilekçesi vermeye kaldi
bende öyle umuyorum ama Ankara yı arayınca Emine hanımla konuşunca bana aynen şöyle dedi
Martlar kurula girdi sizinkisi 27 temmuz daha çok var dedi en az 4 ay var dedi daha kurula bile girmemiş dedi
yani diyeceğim o ki dediğiniz gibi olsaydı Emine hamım "aa sizin raporun geldiği güne kadar hiç rapor gelmemiş pandeminden dolayı derdi beni sevindirdi diye düşünüyorum" ama o ne yaptı 8 ayı bulur dedi özetle Martı bulur dedi
A) Emine hanım bilgisi yok
B) pandemi bizi olumlu etkilemedi bu konularda
C) Emine hanım aslında bir kötü niyetli
D) Devlet işine akıl sır ermez
Benimde yılbaşında yüzde 49 süresiz raporla emekli ettiler bir hafta geçmeden kontrol muayenesi istediler üniversite has yüzde 28 düşürdüler yalan yanlış bir muayene ile eylülde maaş kestiler sgk itiraz dilekçesi yazdım ne olacak bilmiyorun 11,500 tl de borç çıkardılar
@coşkun42
süresiz rapora kontrol muayenesi isteniliyor mu? yok vergi indiriminiz mi süresizdi?
09 kasım 2020 ankara'ya varış. Beni de listeye ekleyin.tesekkurler.
@Toprak Bektaş
tebrikler
@ilkan
Agustos baslarinda aldigim engelli raporu icin, ilk muayeneyi Mart ayi baslarinda olmustum.
Yani demem o ki, Mart ayindan Agustos'a kadar herhangi bir kapali olma nedeniyle (muayene, goruntuleme, heyet vs) herhangi bir sorun yasamadim, o yuzden muhtemelen dediginiz gibi kapali degildi heyetler o donemde.
@TOPRAK bektas
Tebrikler ve de gecmis olsun
@Engel sorun mu?
D şıkkı🤔
Ben henüz Nisan ayı geldiğini görmedim.ortalama 9-10 ay herkes kendini buna göre ayarlasin bence