İki kişi kalmişiz şubat ayından inşallah tez zamanda Bi haber gelir bizde beklemek çok zor 9 ay oldu insaf artık diyorum mart nisan gelen var nasıl iş bu nasıl düzen acaba anlamadım
İki kişi kalmişiz şubat ayından inşallah tez zamanda Bi haber gelir bizde beklemek çok zor 9 ay oldu insaf artık diyorum mart nisan gelen var nasıl iş bu nasıl düzen acaba anlamadım
Benimde 3 MART v.d teslim ama ne zaman Ankaraya gitti bilmiyorum. Benide eklermisiniz.
Benimde şubat mami daha kimler vardır allah bilir 1.5 aydır ankarayla görüştüğümde kağıtlar arkadaslarda dönüşümlü calisiyor deniliyor sonuç hep aynı
Arkadaşlar İVD' den dilekçemi sorgulaya tıklıyorum; "dilekçe sonlandı" uyarısı veriyor. Bu ne demek?
Benim de 5-6 ay oldu dilekçeyi vereli Ankara Maliye Gelir İdaresini arıyorum açan yok.
evis ten bakabilirsiniz dosya numarası yazmanın gerekiyor onu vergi dairesinden alabilirsiniz telefonla yada E devletten alınıyormuş ama ben bilmiyorum e devletten hiç denemedim
o dosya numarını evise yazın tabiki kimlik numarıs da ister orda ankaraya ne zaman gittiğini görürsünüz bundan sonrada ordan takip edebilirsiniziz büyük ihtimalle nisan başları olabilir sizin şu süreçte üzerine 8 ay koyun o zaman gelebilir ama şu süreçte yani ilerde değişir belki hızlanır hepimizin umudu beklentisi o
20 ocak 2020 beklemeye devam
02.12.2019 gidiş tarihi,2 gün öncede ilk defa telefona cevap veren oldu ,Emine hanım ile görüştüm ,bana dönüş yapılacağını söyledi.2 gündür ne arayan var ne soran![]()
Ankaraya ulaşmak mümkün değil
HANGİ NUMARADAN ULAŞTINIZ
İnanın hatırlamıyorum 4-5 tane numara var ,
zaten açtılar şaşırdım kaldım önce.03124153217-4153205-4153218-4153678 hepsini arıyorum .
03124153259 ben bu nodan görüşmüştüm bide bunu deneyin acan yok aruyorum şuanda
Anlaşılan bu haftada boş geçti.pek evrak gelmedi
Hata bizde 8-9 ay geçmeden beklentiye girmemeliyiz demekki
Yavuz bey bide bu gönderdiğim noyu arayın belki açan olur
@s_senay
Herkese aynı şeyi söylüyorlar sanırım , beni de arayacaklardı 15 gün oldu henüz arayan olmadı