Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir
cimere yazdım 4 kere demeleri lazım dı dimi ilave eleman aldık
hızlanacak diye işler
Benim haberlerde duyduğum yılbaşından sonra maliye bakanlığına eleman alımı olacak mış
o zamana kadar kim öle kim kala
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir
cimere yazdım 4 kere demeleri lazım dı dimi ilave eleman aldık
hızlanacak diye işler
Benim haberlerde duyduğum yılbaşından sonra maliye bakanlığına eleman alımı olacak mış
o zamana kadar kim öle kim kala
Arkadaşlar merhaba. Dün bursa vergi dairesini aradım. 12 aralık 2019 tarihinde giden evrak bursaya gelmiş, sonucunu sorduğumda başkanda imzada göremem dedi . Öğrenmek için cuma yada pzts günü aramamı istedi
Herkese selamlar yarım saat önce ankara maliye ile görüştüm 02/03/2020 tarihli raporumun müdürün masasında olduğunu söyledi. Kendisi tc numaramı istedi. Not alıp müdüre rica edip işlemin tamamlanması için yardımcı olacağını söyledi. Sonucumun izmir vergi dairesine önümüzdeki hafta perşembe veya cuma günü ulaşabileceğini söyledi. Haydi hayırlısı gelişmeleri buradan yine size bildiririm.
Sende inandınformda geriye dönük konulara bakarsan hep aynı senaryolar neyse inşallah dediğin gibidir. Bol şans
Hangi nr yı düşürdünüz? Selamlar Gürkan
12.mart gelen vardı geçen ay nasıl oluyor bu sistem nasıl yürüyor ben akıl erdiremedim açıkca
@tugay35
Aynı Ben de de yaşandı 2 Şubat'ta Ankara'ya varış raporum TC numaramı alıp telefonuma bilgi vereceklerdi bekliyorum ama arayan Soran olmadı
@tugay35
gecen cuma günü Ankara'da yaşayan oğlum gitti sordu aynısını ona da söylemişler, güya arayıp bilgi vereceklerdi ama maalesef arayan vs olmadı.
@Koca oglan hayırlı olsun.
DARISI BİZİM GİBİ BEKLEYENLERE İNŞALLAH...
@tugay35
aynı kelimeler banim gönderdiğim akrabamada 26/10/2020 tarihinde söylendi ama malesef gelen giden arayan soran yok 2 kere giddi
ben bugün 50 60 defer şuan bile arıyorum açan yok
2 günde toplam 900 kere aradım sabahtan başlayıp 5.30 kadar açan yok önceden açıyorlardı iyice moralim bozuldu insanı günaha sokarlar ya sabır
Iyi akşamlar