o kadar çok arayıp sikayet ettim ki, beni engellediler kesin![]()
@nozkan72 DYS; Sosyal Güvenlik Kurumu DYS Evrak Takip sistemi. E-devlet üzerinde aratırsanız çıkıyor. Emeklilik evrak takiplerini ve benim gibi kontrol muayenesi evraklarının takiplerini buradan görebilirsiniz.
o kadar çok arayıp sikayet ettim ki, beni engellediler kesin![]()
guvenlik uyarısı veriyor. ondan olabilir girememe sebebim...
Arkadaşlar ben başvuru yapalı 1 sene oldu hala beklemedeyim
Gunaydin
Rapor bakanlığa gönderildi yazıyor
Ne anlama geliyor bilgisi olan varmi
Arkadaslar merhaba sureli raporlarda emekli olanlarin kontrol muayeneleri artik Maliye Merkez Saglik kuruluna gitmicekmi acaba hastanenin verdigi rapor yeterli olucakmi @mihimiyla arkadasimiz paylasimda bulunmustu artik gitmiyce diye pandemiden dolayi yeni yonetmelik cikmis bilgisi olan arkadaslar yardimlarizi bekliyorum maaas kesilmiycek mi acaba ??https://www.google.com/amp/s/www.alo...edilenler/amp/ likkte var konu ile ilgili genelge anliyamadim arkadaslar
Merhaba başka yerden gördüm iki kişinin 21 şubat gidiş dönüş 22 Ekim ikisininde aynı hayırlısı marta az kaldı sanırım bekliyenlere ya sabır
Bir hayalim var Herkesin Ankaradan onaylanacak işleri her kes haftaya emekli olacak
Bir hayalim var herkesin maaşı istediği gibi olacak
bir hayal
2019 Eylül de gönderdim hala beklemekteyim benim gibi bu zamanlarda gönderen varmı
@mgold kardeşim siz bir vergi dairesi ile görüşün bence mart ayları bile tek tük gelmeye başladı sizinki çoktan gelmesi gerekli
Merhaba,Ankara vergi dairesine ulaşabildiğiniz güncel telefon varmıdır.Yazan olursa sevinirim
Merhaba ben 4 ekim 2019 vermiştim ağustos 2020 da geldi Ankaradan kurul raporunu geçersiz saydılar T.dağ devlet hastenesinden istediler bu kez
tekrar çıkarıtıp gönderdim bakalım bi 8 ay daha beklemeyiz umarım @mgold
@Ersns
geçersis sayılmasının sebebi neymis?
Rapor verme yetkisi olmayan hastane olabilir tekirdağ'da süleymanpaşa,çorlu,çerkezköy devlet hastaneleri tam yetkilidir.
Çorlu ilk rapora %36 verdi itiraz ettik çerkezköy'den randevu alıp oradan %47 aldık.
Bu arada maas bağlandı arkadaşlar 16 ekimde başvurdum 1 kasım itibarıyla başlayacak..
@Endereren
Maalesef yanlış zaman yanlış hastane,o dönem de para ile rapor alan çok olmuş hatta dr lar görevinden alınıp soruşturma başlatılmış
diye duydum.Kuru yanında yaş ta yanar misali