@ilgazd
İtiraz etmeden direk davada açabilirsin eğer beklemek istersen hastanenin vermiş olduğu oranı düşürme hakkı yok çünkü gelir idaresi merkez sağlık kurulunun ama davayıda kesin kazanıyorsun
@atilla3500 merhaba mimihlya dedigine gore kontrol muayene sonuclari sgk maliye merkez saglik kuruluna gondermicekmi yoksa hastanenin aldigi kararmi gecerli olucak? Bu arada bugun heyet rapor kalemi ile gorustum psg ve diger tahlil sonuclarini almiyorlarmis psg raporu sorun yaratirmi eksik evrak olarak sgk alirmi evraklari benden sonucu gelen arkadaslarin hayirli olsun
@ilgazd
İtiraz etmeden direk davada açabilirsin eğer beklemek istersen hastanenin vermiş olduğu oranı düşürme hakkı yok çünkü gelir idaresi merkez sağlık kurulunun ama davayıda kesin kazanıyorsun
@Captan gusto
Valla konuyu özümseyip, çözümlemeye çalışıyorum.
https://www.google.com/amp/s/www.alo...edilenler/amp/
Yukarıdaki yazıda olay anlatılıyor.
Psg konusunda bana söylenen o şekilde. Zaten ankaranın elinde benim psg raporu var, interaktif vergi dairesi dilekçelerim içeriğinde de yüklü duruyor. Benimkinde sorun olmaz. Senin de ilk vergi indirimin de psg sorun çıkarmadıysa şimdi de çıkarmaz.
@Captan gusto
Ama sizin kontrol muayenesi sonuçları nasıl nerde değerlendirilecek anlamadım şu an.
@atilla3500 vergi indirimi emekli olmustum 1 yil sureli kasimda bitiyor sgk universiteye gonderdi kontrol muayenesi icin .Mihimiyla merkez saglik kuruluna gonderilmiyor diye paylasim yapti benmi yanlis anladim yoksa surec ayni devam ediyormu sgk maliye merkez saglik kurulunami gonderiyor yoksa yonetmelikmi degisti pandemide?
Merhaba kontrol muanesi sonucu maliye ye mi yoksa SGK yamı gider
Emekliysen sgk ya ordan maliyeye gider
Bende sunu sormak istiyorum 1 yillik gelirse sonuc.ilk basvuru tarihim 15.10.2019 ben emekli olabilirmiyim.gun yil hepsi fazlasiyla var.vergi dairesine basvurdugum tarih bu
Bilgisi olan varsa ararsa sevinirim 05412808202
@Captan gusto
Üstteki mesajımfaki linke bir bak orada anlatıyor birşeyler, ama net değil
04.03.2020 başvuru tarihim
3259 la görüştüm tesadüf açıldı
Konu bestray tarafından değiştirilmiştir (23.10-2020 Saat 12:23 ).
@atilla3500 linki inceledigimde ayni surec devam ediyor kanisina vardim kontrol muayenesi sgk ordan merkez saglik kurulu sevk olucak diyor hakkinda ihbar sikayet bulunan engellilerin kontrol muayenesi devam edicekmis alacaklari rapora gore hakem hastanesi kesin sonucu vetecekmis.
Günaydın % 51 idi oranım.
Dava etmeden önce itiraz etmek isityorum ama adres bilmiyorum bilen varsa yazarsa cok sevinirim.
İyi günler
@ilgazd
Google dikmen gelir idaresi adresi yaz çıkıyor orada
Bu hafta da Mart ta takılı kaldı Ankara Nisan, Mayıs, Haziran ve temmuz yok
daha çok bekleriz Benim Temmuz tahminim 2021 haziran gibi çıkar![]()
@mimihlya evet ben de DYS sisteminden baktım benim kontrol muayene sonucum da tekrar hastaneye sevk edilmiş. Sanırım artık Ankara ya gitmiyor.