Kurul şubat ayını bitirmek üzere imiş yazışmalar biraz geriden geliyor muş ankara ile şimdi görüştüm
Kurul şubat ayını bitirmek üzere imiş yazışmalar biraz geriden geliyor muş ankara ile şimdi görüştüm
@bestray
hangi numaradan ulaşabilidiniz?
@49serkan
Saolun serkan tesekkurler darisi sana ins
Arkadaşlar az önce izmir evise baktım raporum 1 yıl süreli sonuçlanmış 21.11. 2020 son tarih yani 2 ay sonra her şey sil baştan
Süresiz raporum vergi indirimi sonucu 1 yıl süreli şimdi emekli olursam tekrar vergi indirimi için heyetemi gşreceğim
Ne diyorlarsa yalan bunlar bizleri emekli etmek istemiyor yaziklar olsun insani dinden imandan cikartavaklar
0312 415 32 59 no lu telefon robot aradığınız abone cevap vermiyor diyor kapatmayın ta ki meşgul çalana kadar
@Hayati çakmak
Rahatsızlığın neydi hayati
Şimdi emekli olsam bundan sonraki süreç nasıl olur bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
Sonucu gelen arkadaşlara hayırlı olsun
Kalp tansiyon uyku apnesi kolostrol bel fıtığı yüzde 41 süresizdi
@Hayati çakmak
Büyük ihtimalle uyku apnesinden dolayı süreli vermiştir
@Hayati çakmak
En kısa sürede vergi dairesinden veya işyerinden vergi indirimi yazını al, hemen sgk ya emeklilik için başvur. Ay sonundan önce. 1 Ekim itibarıyla maaşın işlemeye başlasın. Kontrol muayenesi olacaksa onu zaten sgk yazı ile sana bildirecek. Duruma göre gereği daha sonra yapılır. En azından emekliliğe burnunu sok kardeşim.
@atilla3500
Tamam hemen ilk işim yarın konak vergi dairesine gitmek olacak çünkü bulunduğum yerden uzak yarın bütün işlemlerimi haletmiş olurum veya iki üç gün sürer tahminim