TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    dilocan Avatarı

Son Giriş
    12.07-2010
    Saat
    22:29
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    vergi indirimi için başvuruya giderken bu raporumu götürsem olurmu?tekrar yeniden rapor isteme olasılıkları varmı.yani bu rapor yeterlimidir?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Rapor bir kamu kurumunun sevki ile alınmışsa, kesin kabul edilir, ama kendi başvurunuz sonucu alınmışsa, kabul edilmemesi muhtemeldir. Başvurup şansınızı deneyin...

Üye
    dilocan Avatarı

Son Giriş
    12.07-2010
    Saat
    22:29
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

teşekkür ederim bülent bey ilginize...ama bu raporu iş görememezlik maaşı alabilmek için almıştım. ssk beni heyete aldı ve bu raporu düzenledi. tedavilerim tıp fakültesinde oldu .ama ssk ya başvurdum sonucunda heyete aldı ve oran belirlendi.
    yani bahsettiğiniz kamu ssk harici mi olmalı.? iş kazasıydı benimki. sürekli iş görememezlik maaşı alıyorum.

artı son bir sorum daha olucak size. diyelim ki maliyenin istemi dahilinde alınan raporum DA YÜZDE DÜŞTÜ YANİ 44 DEĞİLDE 35 OLDU . aldığım maaşı etkiler mi ?
    neden sordum çünkü kalçamdaki femur deniliyor parçalı kırıklıyd. paltinleri 2009 kasımda aldırdım. geriye kalanlar ise omirilik, bel, sol bacak dizden aşşağı bileğe kadar ve sağ kolda ki palatinlerim duruyor.
    sizce tahminen yani oranım düşer mi.?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Raporun kabul edileceğini düşünüyorum...

Rapor oranı düşer mi, inanın bilemiyorum. sakatlık oranı cetveli'ni inceleyin ama, bişeyu anlayabilir misiniz, emin değilim (ben de anlamıyorum)

Rapor oranınız düşerse, sakat statüsünde çalışmaya devam edenilirsiniz, ancak maaşınıza sakatlık indirimi uygulanmaz. Bu anlamda 35 TL düşer aylığınız... Aynı şekilde, erken emeklilik hakkını da kaybetmiş olursunuz. Zira erken emekli olabilmeniz için sakatlık indirimini hak etmeniz şart