TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    AFYONKARAHİSAR Avatarı

Son Giriş
    05.07-2010
    Saat
    15:36
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    öncelikle iyi günler.
    benim sol bacağım diz altından dört parmak aşağıdan kesildi. maliye bakanlığı %34 rapor verdi.
    3600 den emekli olabilmem için %40 ve üzeri rapor istiyorlar
    bu rapora itiraz hakkımız var mıdır
    ne yapmam gerekiyor...

Üye
    MESTAN Avatarı

Son Giriş
    20.09-2023
    Saat
    12:15
    Yaşadığı Yer
    içinizden biri
    Alınan Beğeniler
    36
    Verilen Beğeniler
    7

Slm arkadaşım bende az önce buna benzer soru sordum forumda bazı byazıları okudum rapor alırken psikolojik olarak etkileniyorum diye + puan almayı dene bence tabi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eğer sakatlık oranı cetveli'Ne göre %40 ve üzeri rapor verilmesi gerekiyordu, hastane bu oranda rapor verdi, ve/fakat Maliye bu rapor oranını mevzuata aykırı şekilde düşürdüyse, bu durumda defterdarlığa itiraz edebilirsiniz. Maliye sağlık kuurlu sakatlık oranı cetveli'ne göre yeniden değerlendirme yapar... Yok, yine mevzuata aykırı şekilde kararında ısrar ederse, bu durumda hukuk yolu açıktır...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...