Slm arkadaşım bende az önce buna benzer soru sordum forumda bazı byazıları okudum rapor alırken psikolojik olarak etkileniyorum diye + puan almayı dene bence tabi
Slm arkadaşım bende az önce buna benzer soru sordum forumda bazı byazıları okudum rapor alırken psikolojik olarak etkileniyorum diye + puan almayı dene bence tabi
Eğer sakatlık oranı cetveli'Ne göre %40 ve üzeri rapor verilmesi gerekiyordu, hastane bu oranda rapor verdi, ve/fakat Maliye bu rapor oranını mevzuata aykırı şekilde düşürdüyse, bu durumda defterdarlığa itiraz edebilirsiniz. Maliye sağlık kuurlu sakatlık oranı cetveli'ne göre yeniden değerlendirme yapar... Yok, yine mevzuata aykırı şekilde kararında ısrar ederse, bu durumda hukuk yolu açıktır...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...