TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
Toplam 34 mesajın 31-34 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Hüseyin İlik Avatarı

Gerçek Adı
    Av.Hüseyin ilik/OF
    Son Giriş
    24.03-2023
    Saat
    15:25
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    176
    Verilen Beğeniler
    17

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar ek dersten indirim almadıysanız geçmişe dönük 5 yıllık indirimlerinizi tecil faizi ile birlikte alabilirsiniz. Ayrıca dava açmanız gerekirse tecil faizi dava süresince de işliyor. Durumunuzu bana mesaj atarsanız ne kadar alabilirsiniz, nasıl alabilirsiniz, uğraştığınıza değer mi değmez mi bilgi veririm.

Genel bilgi de vereyim; kurumunuz muhtemelen sistemlerin uygun olmaması nedeniyle bunu vermeyecek. Doğrudan vergi dairesinden talep edeceksiniz, vergi dairesi iade etmezse mahkeme yoluyla alabilirsiniz.

İster ek ders, ister bordro üzerindeki ücret olsun, engellilik indirimi rapor tarihinden itibaren uygulanmaktadır ve verilmediği takdirde dava yoluyla alınabilmektedir. Bununla ilgili neticelendirdiğim çok sayıda dava oldu (çoğu bu forumdan arkadaşlar).

Konuyla ilgili yayınlamış olduğum bir makaleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    https://www.alomaliye.com/2019/08/16..._GChjyKpMfTK0o

Üye
    login Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    06:41
    Yaşadığı Yer
    TÑŒrkiye
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    81

Memur maaş sistemi KBS ye memurun engel derecesini veri olarak girdikten sonra sistem ek ders dahil tüm matrah üzerinden vergi indirimini kendisi otomatik yapmaktadır.Kontrol edilmesi gereken yer sadece burasıdır.Buraya veri girilmediyse haliyle vergi indirimi yapılmamış olup geriye yönelik ödeme alınması mümkün olabilecektir.Bunun dışında yapılacak bir işlem yoktur.

Üye
    erkez07 Avatarı

Gerçek Adı
    Keziban MENCİK
    Son Giriş
    22.12-2021
    Saat
    21:11
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

tek maaş derken anlayamadım. sonuçta ek ders te benim gelirim ve ondan daha fazla kesiliyor. Diğer arkadaşlar yapmış ama nasıl onu merak ediyorum

Üye
    fatih0671 Avatarı

Gerçek Adı
    Fatih
    Son Giriş
    26.11-2022
    Saat
    17:45
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Kbs ye yeni işlendiği için almadığım eski vergi indirimlerini nasıl alacağım örnek bir dilekçe var mı acaba?

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123