Takipteyiz...
Takipteyiz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Teşekkürlerimi bir borç bilirim
SLM.ARKADAŞLAR İTİRAZ DİLEKÇEME ŞÖYLE BİR CEVAP GELDİ.
ilgi : 16/11/2009 tarihli dilekçeniz,
Dilekçeniz üzerine, sakatlığınızı tam ve açık olarak belirten bir rapor olmak amacıyla yemiden hastaneye sevk edilmeniz husuus bugünkü yazımızla Bolu Valiliğine bildirilmiştir.
Bilgi edinilmesini,durumunuzun anılan valilikten takibini rica ederim.
Öznur AYAZ
Başkan a.
Müdür
Arkadaşlar ankara numune hastanesine sevkediyorlar oradan tanıdık doktor bilen var mı?
Tanıdık doktor ne kadar iş görür bilemiyorum. En çok, işgücü kaybına neden olan hastalık/sakatlık ile ilgili uzmanın özel muayenehanesine gidip bi muayene parası bayılırsanız işiniz biraz kolay olur diyebilirim, o kadar.
Biraz meşakkatli olacak, ama inşallah sonu güzel olacak..
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Slm arkadaşlar dostlar
daha öncede yazdığım gibi devlet hastanesinden aldığım %41 egelli raporumu maliye bakanlığı %36'a indirmişti, itiraz etmiştim ankara numune (hakem) hastenesine çağırmışlardı
gittim orada 2 gün kaldım tekrar muayene filim ve kurula girdim (hepsine de ayrı ayrı para aldılar tabiki) netice geçte olsa geldi ama çok üzücü %22'e düşürmüşler raporumu.
tekrar itiraz mı edeyim yoksa bu bizim kaderimizdir mi deyip çekileyim köşeye
Hadi ya yuh, bence sonuna kadar mücadeleye devam, mahkemeye gidin derim...
Arkadaşım, rahatsızlığınız nedir, hangi polikiliniklerden rapor aldınız.Dolaştığınız polikilinikler sakatlığınızı oran olarakmı belirti yoksa sakatlık cetveline göre birinci veya ikinci evre veya atıyorum tablo 4-1 maddesine göremi yazıldı.Son dediklerim yazıldıysa oranlar sakatlık cetvelinde bellidir, fazla düşüremez fakat hastane oran belirttiyse cetvele göre oranlar düşebiliyor.ÖZÜRLÜLÜK ÖLÇÜTÜ, SINIFLANDIRMASI VE ÖZÜRLÜLERE VERLECEK SALIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELK Bu sayfayı incele ,ekler için tıklayınız denilen yere tıkla orada tablo cıkacak.
Teşekkür ederim
Bu konuda en çok zararı suistimalciler yüzünden uzuv kaybı yaşayan insanlar gördüğü kanaatindeyim..
Engelli olmayıp da engelli raporu almak isteyen erken emekli olayım uyanıklığı içerisinde olanlar yüzünden devlet kuru yaş farketmeksizin ateşe atıyor.
Bu insanları bulup sahtekarlıktan içeri atsana....
Örnek adam müdür şeker hastası %20 lik hasarı var %60 özürlü ile bir tutulmak istiyor.Be insafsız müdürsün zaten altın kuru birde 15-20 senede emekli olup ikinci işin hesabını yapıyorsun...
Engelli askeri ücretle çalışıyor zaten adam bide gelsin senin hakkına göz diksin yeryüzünde böyle bir acayip millet varmıdır acaba?.
BİMERe gir ve karşına çıkacak formu doldurup gönder. Elini bile sürmeden işini takip ediyorlar sana da rapor ediyorlar.
Allah cümlemize kolaylıklar versin