TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    kar&yağmur Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:01
    Yaşadığı Yer
    bilinmez
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    en sonki raporum %45 idi. vergi indirimine başvurduğumu varsayarsak ve alırsam, (yine %45 varsayın)
    peki ne kadarlık bir ücret kesintisinden tasarruf etmiş olacağım ?

(not: 9/2 öğretmenim)

ek soru: acaba vergi indirimi alırsam geriye dönük alınan vergilerde geri ödenir mi?
    bir de en çok merak ettiklerim arasındaki bilgi: vergi indirimi alırsam , raporumu veya sağlık bilgilerimi yine başkasına kapalı tutabilecek miyim yoksa amirlerim dışında birileri de sağlık bilgilerime ulaşabilecekler mi?

Üye
    Hüseyin İlik Avatarı

Gerçek Adı
    Av.Hüseyin ilik/OF
    Son Giriş
    20.03-2023
    Saat
    17:03
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    176
    Verilen Beğeniler
    17

@kar&yağmur

O ay bulunduğunuz vergi dilimine göre 75 liradan 135 liraya kadar avantajınız olabilir, ancak ek ders almıyorsanız zaten sizden pek bir vergi kesilmeyeceği için engellilik indiriminizin de pek bir anlamı yok.

Geçmişe yönelik olarak ise, maliye geçmişe dönük indirimleri vermiyor ancak dava yoluyla rapor tarihine kadar olan indirimlerinizi (geçmişe dönük en fazla 5 yıl) faizi ile birlikte alabilirsiniz.

Üye
    kar&yağmur Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:01
    Yaşadığı Yer
    bilinmez
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    10

@Hüseyin İlik

merhaba,

ek ders alıyorum. bahsettiğiniz miktar aylık mı? Yalnız eğer fark ek ders muhabbetinden kaynaklanıyorsa neden düz memurlar da vergi indirimi başvurusu yapar yada bunu burdaki konuşmalara konu eder orayı anlamadım.
    Konu kar&yağmur tarafından değiştirilmiştir (22.01-2022 Saat 21:18 ).

Üye
    ramazanguney Avatarı

Son Giriş
    31.07-2022
    Saat
    15:29
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ben %80 indirimden faydalanıyorum. Ek ders ücretinde agi veriliyordu 335 TL civarında. Tabi şimdi agi kalktı ama gelir vergisi İstisnası artan kısım verilecek galiba. Birde aylık vergi matrahıniz düşük gelir %20 lik dilime daha geç girersiniz.