Devam edecek
Merhaba @OturanBoğa
Ben 23.07.2018 tarihinde %10 behçet %10 nöroloji ve fizik brekial peluksusdan %36 sonuç olarak %48 süresiz hayat boyunca geçerli rapor almıştım.
Ve 22.05.2019'da vergi indirimine başvurmuştum ve 16.06.2020 de %48 olarak onaylandı
(ilk sigorta girişim 19.07.2008)
sonra ben ÖTV muafiyeti için başvuruda bulundum %45 oran verdiler aynı sonuçlardan
bu durumda benim almış olduğum vergi indirimi hakkım ortadan kalkacak mı yoksa devam mı edecek.
Şimdiden teşekkürler.
Devam edecek
@sahinolcay4
Hiçbir şey değişmez merak etmeyin. Vergi indirimi için %48 ile %45 arasında hiçbir fark yoktur.
202111813534036163342 rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. Bu mesaj ne anlama geliyor vergi indirim kabul edildim acaba
Peki yüzde 60 tan 45 düşse vergi indirimi açısından bir şey teşkil edermi
@Hüseyin İlik
Peki yeni aldığım raporumu vergi dairesine bildirmem gerekli mi?
@sahinolcay4
Gerekmez vergi indirimi onaylanan raporunuz geçerlidir fazla kurcalamayındevamlıda rapor almayın . yeniledikce raporunuzu düşürme olayı yüksek.
Benim kimi cvblamadin
vallahi benim yüzde 44 olan raporum yüzde 39 a düştü 3 aydır cırmalıyorum yenisini almak için işin zor kolay değilll...
@Pilot78
Kimse cevap vermemiş enteresan bir forum oldu burası.....
Hayırlı olsun onaylanmış sıkıntı yok ben de bu şekilde yazıyordu
@marto1
teşekkürler
Vergi indirim yazım geldi sürekli in de i et im yaziyor bugün emekliliğe başvuru yapacağım
@kosovali
İkinci dereceden üçüncü dereceye düşmüş olursunuz ve indiriminiz azalır. Daha fazla vergi ödersiniz.
@Pilot78
emekli maaşı daha fazla olsun diye ocak ayı beklenilsin demişti bir yerde tavsiye