TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Hatice Tek Avatarı

Son Giriş
    26.11-2020
    Saat
    15:52
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar 2018 doğumlu Down sendromlu bir kızım var, çalışan bir anneyim ve vergi indiriminden faydalanmak için başvuruda bulundum.Başvuru tarihinden itibaren (14/11/2019) 2020 haziran dönemine kadar indirim alabileceğim tarafıma İzmir Vergi dairesi Başkanlığı tarafından bildirildi. Ancak bu arada işverenim vefat etti. Şimdi benden bordrolarıma işverenimin mirasçılarının imzası ile birlikte buşvurmam gerektiği yazılı olarak tebliğ edildi. Bu noktada tıkandım çünkü mirasçılarına ulaşmam mümkün değil. Bunun bir dayanağı var mıdır bilmiyorum, Benim yasal hakkım niye işverenimin mirasçılarına ulaşıp imza almam gerekiyo anlamadım.Ben buna rağmen yine de iademi istemeyi düşünüyorum.Sizlere de danışmak istedim. Bu duruma ilişkin Hukuki olarak değinebileceğim bir husus var mıdır?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.126

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Hatice Tek

Yahu ne alakaymış mirasçı felan! Vergi indirim başvurusu için o işyerinde çalıştığınıza dair kaşeli-imzalı bir yazı yeterlidir. Şu anda işyerini kim işletiyor, maaşınızı kim veriyor?