TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    adem3333 Avatarı

Gerçek Adı
    adem
    Son Giriş
    28.08-2019
    Saat
    02:21
    Yaşadığı Yer
    afyon
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @berk3435 hiç biyere baş vurmadım süreç nasıl olmalı bilmiyorum rapora nereye müracat edeceğim vergiindirimi için nereye ne evrak vereceğim bilmiyorum bu konuda bilgi albileceğim görüşe bileceğim bir birim veya kişi telefonu alabilirmiyim yardımcı olun ne olur isterse feys adresim lutfi003_03@hotmail.com oraya numara atın arayayım ortada kaldım kararsızım

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    13:22
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.219
    Verilen Beğeniler
    543

@adem3333
    " Ortada kaldım " nasıl bir söz arkadaşım biz ne güne duruyoruz, istediğin her şeyi sor buradan cevaplayalım.
    Anladığım kadarıyla sizin henüz hiç raporunuz yoktur.
    Önce engel durumunuzu tespit etmek lazım.
    İlk önce rapor başvurusu ile başlamalısınız.
    Vergi indirimi için aslolan, vergi dairesine başvurup rapor için hastaneye sevk almak olsa da, vergi daireleri bireysel olarak alınmış raporları da kabul ediyorlar. Bireysel başvuru bizim için daha avantajlı gibi görünüyor, sonucu hemen öğrenebiliyoruz, hemen çıkarıp başka işlemler için de kullanabiliyoruz, rapor düşük olduğunda vergi dairesi ile hiç diyaloga girmeden rapora itiraz edebiliyoruz vs.
    Siz önce sağlık kurulu raporu vermeye yetkili bir hastanenin sağlık kurulundan randevu alarak engelli sağlık kurulu raporu başvurusu yapın.
    Raporunuz en az %40 ve üzeri çıkarsa, bu rapor ve işyerinden alacağınız orada çalıştığınıza dair bir belge ile vergi dairesine giderek vergi indirimi başvurusu yapın.
    Vergi dairesi raporunuzu Ankara'ya maliye merkez sağlık kuruluna gönderir, oradan onaylanıp dönmesi ortalama 4 ay sürer.
    Vergi indiriminiz sürekli olarak onaylanırsa, artık erken emeklilik için prim ve gününüzü doldurmaktan başka yapacağınız hiçbir şey kalmıyor. Şartlarınız tamam olduğunda elinizdeki vergi indirimi belgesiyle direkt olarak SGK'ya emeklilik başvurusunda bulunuyorsunuz.
    Eğer 3.derece vergi indirimi alabilirseniz;
    erken emeklilik için şartlarınız 20 yıl ve 4400 gündür.
    Aklınıza takılan her türlü soruyu buradan sorabilirsiniz.
    Yalnızım, çaresizim, ortada kaldım gibi düşünceleri lütfen aklınızdan çıkarın.
    Bizler burada birbirimizin tutmayan eli ayağı, görmeyen gözü, işitmeyen kulağıyız. Hiç kimseden aşağı ve asla ikinci sınıf vatandaş değiliz. Öncelikle kendinize güvenin.

Üye
    adem3333 Avatarı

Gerçek Adı
    adem
    Son Giriş
    28.08-2019
    Saat
    02:21
    Yaşadığı Yer
    afyon
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ufukalp allah rağzıolsun inşallah nasılbiyol izlemem gerektiğini öğrendin nasıl sevindim yanlızım sanarken sizin gibi insanların olması nasılmutlu etti bi aniçin nasıl bi sıkıntıya düşmüştüm sen beni sevindirdin ya allahta sen gibi iyileri sevindirsin inşallah işten cıkarılıncaya kadar yani gücümün yettiğince çalışacağım inşallah sizin gibilerinin yanımda olup bi sıkıntımda birileri var demek çok güzel inanın allaha emenet iyiki varsınız daha sonra görüşmek üzere inşallah kardeşlerim

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    13:22
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.219
    Verilen Beğeniler
    543

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @adem3333
    Allah hepinizden razı olsun inşaallah.
    Adem Kardeşim, bakarsın bazı sorunlar olur, foruma artık yazmayabilirim.
    Ama size söz verdim, elimden geldiğince yardımcı olacağım.
    Foruma yazmazsam özel mesaj atabilirsiniz, özel mesajlar mail yoluyla iletiliyor bana.
    Ya da belli mi olur forumdan da yasaklanırsam (bu aralar patlama noktasındayım) mail adresim: ufukalp69@hotmail.com her zaman istediğiniz, aklınıza takılan her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz.
    İyi günler.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12