TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Cemaynur Avatarı

Son Giriş
    27.02-2023
    Saat
    15:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ankarada yaşıyorum ama farklı bir şehirden ekim 2018 de İl sağlık md. den SÜRÜCÜ ADAYLARI İÇİN SAĞLIK RAPORU ALDIM.
    Mayıs 2019 da araçta uygulanacak kodların yer aldığı sürücü belgemide aldım.Sıra ötv ye gelmişti ve Ankarada vergi dairesi ötv servisinden görüş sormaya gittiğimde elimde bulunan eski tarihli raporlarda dahil hiç birini kabul etmediler,bize yeni tarihli ve açıklama kısmında "hareket ettirici özel tertibatlı araç kullanır" yazısı yazar ise ötv den yararlanabileceğim bilgisi verildi.Ankara eah gittim heyete girdim durumu belirttim dr.ler ise bizce senin araba kullanman uygun değil biz sana bu raporu yazamayız ancak seni il sağlık md. komisyonuna sevk ederiz ve onlar karar versin dediler.bende elimde zaten bu kararın olduğu bir rapor hatta sürücü belgem bile var dememe rağmen beni dinlemediler ve raporu bu şekilde yazdılar.il sağlıktaki görevli ark. ise sende bu bilginin yer aldığı rapor var ben ne yapabilirim seni neden komisyona alayım bu çok saçma vs dedi.vergi dairesi ben bu şartlarda ötv den yararlandırmam diyor.Bu konuda mağduriyet yaşayan varmı acaba yada nasıl bir yol izlenmelidir?
    yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Not: ortopedik engelliyim.

hareket ettirici tertibatlı araç kullanılması ibaresi olmaz ise ötv den yararlanamayacağıı bizzat ötv servisindeki yetkiliden öğrendi

Üye
    Cemaynur Avatarı

Son Giriş
    27.02-2023
    Saat
    15:02
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

birşey sormak istiyorum.
    ekim 2018 de aile hekimine gittim ve beni uzman tabip muayenesi gerekir yazan rapor ile hastaneye yönlendirdi.Hastanedeki ortopedi dr side komisyona sevk etti il sağlıktaki komisyon B sınıfı ehliyet alması uygundur yazarak gerekli kodlarıda ekledi.bu rapor ile mayıs 2019 da ehliyetimide aldım.Ötv için ise ötv servisindeki memurlar yeni tarihli sağlık raporu ve bu raporda hareket ettirici özel tertibatlı araç kullanması uygundur yazar ise ötv den yararlanabileceğimi söyledi ancak hastane biz bunu yazmayız dedi .Kafam çok karışık .
    (1-Dr nin biz bunu yazmayız deme sebebi komisyona sevk etmeliyiz diyor ve zaten biz sana araç kullanır uygunluğu vermeyiz çünkü kullanamazsın diyor.
    2-ben yaşadığım şehirden değil farklı bir şehirden B sınıfı ehliyet alır raporunu almıştım.
    3-Ortopedik engelliyim )

Yasaklı Üye
    Eserin79 Avatarı

Gerçek Adı
    Ersin
    Son Giriş
    25.11-2019
    Saat
    12:12
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    174
    Verilen Beğeniler
    95

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu nasıl iş ya sanki adamlar rapor işinden bıkmış gibi