@cavitünder
Rica ederim.
@cavitünder
Rica ederim.
29/7/2018 epilepsiden göndediğim %40 RAPORUM Ankaradan 18/01/2019 tarihinde eksik evrakla döndü eeg kan tahillerim nöbet sayısı olarak bakırköy sevk oldum 13/02/2019 eksik evrakları tamamlayıp vergi dairesine postalanacağı söylendi tahminen sonuç ne zaman elime ulaşır
merhaba bu gün bireysel başvurum ile %49 sürekli raparumu aldım şu an elimde bir a4 kağıdına basılı %49 luk heyet raparum var bütün evraklarım psg ve diğer teşhis yöntemleri heyette kaldı bu durumda ankaraya gönderecek herhangi bi rapar vs yok psg gibi şimdi ankaraya göndermek için hastahaneden yeni psg mi çıkarmam gerekiyor
@cavitünder
ilk yatış yaptığın yerde bulunan sekreterlikten raporun kopyasını alabilirsin. aldığın raporu doktoruna onaylattır ondan sonra kullanabilirsin.
PSG nedir?
@oyküm PSG (Uyku Testi)POLİSOMNOGRAFİ (PSG, UYKU TESTİ):
Horlama, uyku apne, uykuda periyodik bacak hareketleri, kalp ritim bozuklukları, uyku kalitesi gibi ve diğer uykuya dair bozuklukların tanısında kullanılan ve gece uykusu boyunca hastanın beyin dalgalarının(EEG), göz hareketlerinin(EOG), solunum faaliyetlerinin, kanındaki oksijen yüzdesinin, kas aktivitesinin(EMG), kalp fonksiyonlarının ölçülmesi, yatış pozisyonunun belirlenmesi... bütün gece boyunca belli bir peryotla eş zamanlı ve devamlı kaydedilmesi ile yapılan incelemenin adıdır.
@Samil38 teşekkür ederim
@Mikado2575 birşey sorsam aynı şeyler bizimde başımızdada.Bendende emg,ilaç raporuyla,detaylı nörolojik muayene istediler sizler eksik evrakınızı verdikten sonra oranda düşme oluyormu aynen onaylıyorlarmı acaba.