TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Hakan Punar Avatarı

Son Giriş
    26.05-2017
    Saat
    20:20
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba arkadaşlar. size bir sorum olacak. ben 36 yaşındayım ve 33 senelik tip 1 diyabetliyim. 1999 dan beri ssk lıyım ve 5320 prim günüm mevcut. hala çalışmakta olduğum iş yerinden, orada çalıştığımı belirten evraklarla beraber vergi dairesine başvurdum, hangi hastaneye gitmek istediğimi sordular, haseki yazdım ve evraklarımı o şekilde aldım. ancak hasekideki randevuma rahatsızlığım nedeni ile gidemedim ve sorun olmaması için de o gece ertesi gün ki hastane randevumu internetten iptal ettim (küçük bir gıda zehirlenmesi yaşadım, hastaneye gittim, şekerim de yüksekti onun için gidemedim). şu durumda tekrar vergi dairesine gidip başka bir hastane talebinde bulunup, evraklarımı tekrar alabilir miyim? çünkü tekrar haseki den randevu almam zor, onu bile zorla alabilmiştik.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden tşk ederim arkadaşlar.

Üye
    chelıx Avatarı

Gerçek Adı
    kaan
    Son Giriş
    12.04-2023
    Saat
    13:29
    Yaşadığı Yer
    bu dünya benim memleket
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    13

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    ne kadar zaman geçti sevkin üzerinden.. bence aynı hastaneye tekrar başvur.. kabul etmezlerse vergi dairesine gidersin.. artı oraki evraklar sağlık kurulunda bekliyırdur yada zaman aşımı olduysa vergi dairesine geri iade edilmiştir.. siz önce evrakları verdiğiniz bölüme müracaat edin onlar yol gösterir.