@delphinus
Evet doğru ama eksik gibi.
Evet süreli rapora istinaden onaylanan süreli vergi indirimi ile de emekli olunabilir. Ama bu durumda emekliliğinde süreli onaylanıp kontrol şerhi konma ihtimali doğar.
@Ufukalp
Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Raporum 3 yil gecerli 2 yilda emeklilik hak ediyorum. Şu durumda emeklilik konusunda bir engel olmadığını anladim dogru mudur. Cok tesekkurler saglikli gunler dilerim
@delphinus
Evet doğru ama eksik gibi.
Evet süreli rapora istinaden onaylanan süreli vergi indirimi ile de emekli olunabilir. Ama bu durumda emekliliğinde süreli onaylanıp kontrol şerhi konma ihtimali doğar.
Engel durumundan emekli olmak için Vergi Dairesi beni geçen yıllarda SSK ya gönderdi 100'de 82 olan raporum %92 oldu tekrar girdim yüzde 95 oldu bu sefer ağır osas dan dolayı 1 sene sonra kontrole çağırdılar ışından dolayı boğaz yollarım tıkalı oldugu için Beyine fazla okjisen gitmiyor zaten yaş da46 oldu gib beni tekrar gonderirmi
@zekai mrb
Engelli raporunuz süreli olsa dahi
Vergi indiriminiz sürekli olma ihtimali var
Kurul bilgilerinizi inceler ve durumunuzun kronik ve düzelme ihtimali olmadığına kanaat getirirse eğer vergi indiriminizi sürekli onaylar.
İyi günler çocuğumun %50 Engelli oranı ile 3.derceden vergi indiriminden yararlanıyorum. Yeni raporunda oran yazmıyor ÖKGV Yazıyor vegi indirimi oranı nedır. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 ay önce %53 sürekli engel raporu aldım.yapılan muayenelerde alt ekstremitede atrofi ile kulakta işitme kaybı, vertigo tespit edildi.Bunları raporuma nasıl ekletebilirim.
@_umut_ mrb
Mevcut raporunuzu yeni almışsınız bunun ićin karara itiraz etmelisiniz veya bir süre bekleyip daha sonra yeni bir rapor için başvurmalısınız rahatsızlığınız artığını belirterek.
@umut2135
Merhabalar.Sürekli raporlarda itiraz ve yenileme için süre kısıtlaması var mı acaba ? Yönetmelikte teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde itiraz edilebilir diyor.Yada yeni rapor için en erken başvuru süresi ne kadar olur ? Cevaplarsanız sevinirim.
@_umut_ itiraz süresi normalde 30 gün olsada
İl sağlık müdürlülüğüne gidip itiraz edebilirsiniz
Onlar bu konuda sıkıntı yapmıyorlar
Yeni rapor için 1 yıl sonra baśvuruda buluna bilirsiniz
Yeni rahatsızlıklarınızın çıktığínı belirterek.
umut2135 çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
@byby1986 bende Epilepsi hastasıyım 2018 ağustosta başvuru yaptım 2019 ocak ayında eksik evrak olarak geldi EEG İLAÇ RAPORU KAN TAHLİLİ istendi tamamladım göndedim mart ayında ağutosta yine eksik evrakla geldi 6 ay kontrol şartı ile sağlık kurulundan yeniden deerlendirme istendi mart 2020 yeniden sağlık kuruluna girdim ankaraya gönderdim artık bir daha eksik evrak derlerse kafayı yerim herhalde