TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    soket Avatarı

Gerçek Adı
    fatih
    Son Giriş
    22.11-2020
    Saat
    19:51
    Yaşadığı Yer
    gaziantep
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    selam arkadaşlar ben 14 01 2014 de vergi indirimi için heyete girdim bana yüzde 50 verdiler ankaraya gitti rapor ankara demişki ben bundan bir şey anlamadım tekrar aynı hastaneye gönderiyor beni bu ne demek bilgisi olan varmı teşekürler

09 03 2014 teyiz ama hala çıkan yasalardan kurumların ya haberi yok veya işlerine gelmiyor
    örnek mi: sgk ya gittim şef müdür memur belki 10 kişiyle konuştum ben bağkurdan yüzde 45 raporumla emekli olmak istiyorum dedem hepside bana bağkurda öyle bir emeklilik yok ssk da var yalnızca dediler biraz daha ısra edince beni nerdeyse döveceklerdi kuyruğumu kıstırıp geri döndüm sadece malul emekliliği var dediler o da türkiyenin 6. büyük şehri gaziantepteki sgk kurumu üstelik bu gitmem ilk değil

gelelim vergi indirimine 15 01 2014 tarihinde devlet hastanesinde heyete girdim ben dedim artık hastanenin verdiği rapor geçerliymiş dedim hayır dedi ankaraya giden raporlara biz yüzdelik veremiyoruz dedi ısrar ettim bize ankaradan böyle bir yazı gelmedi dedi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:48
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.949
    Verilen Beğeniler
    4.220

Raporda eksik bir ibare ya da tetkik vardır, onu tamamlamanız isteniyordur. Gelen evrakla hastaneye sevk olup istenen eksiklikleri giderin.

Üye
    soket Avatarı

Gerçek Adı
    fatih
    Son Giriş
    22.11-2020
    Saat
    19:51
    Yaşadığı Yer
    gaziantep
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar çok şükür maliyeden yüzde elli raporum geldi ama emeklilik için daha 1 yılım var şimdi bu raporu biryere vermem gerekirmi benim veya işyerinin bir işlem yapmamıza gerek varmı yoksa emeklilik zamanı geldiğindemi işleme koyacağız teşekürler

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.220
    Verilen Beğeniler
    543

O rapor ve vergi indirimi yazınızın zaten işyerinize gelmesi gerekiyor.
    İşyeriniz bu belgeye dayanarak maaşınıza vergi indirimi uygulayacak.
    Yapacak herhangi bir işlem yok sizin açınızdan.
    Emeklilik şartlarınız oluştuğunda bu belgeye istinaden erken emekliliğinizi isteyebileceksiniz.
    Tabi ilk sigorta giriş tarihinizin 1 Ekim 2008 den önce olduğunu varsayıyorum.

Üye
    aslan aslan Avatarı

Son Giriş
    04.04-2019
    Saat
    22:05
    Yaşadığı Yer
    ist
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşım bağkurdan emekli oldum vergi indirimi bağkurdan emekli olacaksan almana gerek yok günün dolunca bağkura sgk ya git seni hastaneye sevk ederler .ssk emekli olacaksa vergi indirimine ihtiyaçın olurdu hayırlı olsun