TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
Toplam 42 mesajın 31-42 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    DJ_BORAN Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Ali Şahin
    Son Giriş
    22.03-2023
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Mazhar osman in sozde Bilim adami olarak yaptigi sig aciklamaya katilamayacagim. Cunku pskiyatri bir akil sagligi bilimi degildir.Yuksek IQ nun sebep olduğu psikotik vakalar tip literatüründe halen daha varligini korurken bu insanlara akil hastasi, Ve bu isle ugrasan hekimlere de Deli Doktoru demek bilimsel bir yaklasim değildir.Buni bir hekim de soylese siradan bir vatandas da soylese yuksek sesle itiraz etmek gerekir.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:31
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.871
    Verilen Beğeniler
    4.124

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @DJ_BORAN

ki, yazıda da bu eleştiriliyor:

"Mazhar Osman'ın temsilcisi olduğu biyolojik psikiyatri anlayışı, resmi ruh sağlığı sistemini domine etmeye devam ediyor. Ne yazık ki bu anlayış, hastane yönetimleri tarafından da dirençle savunuluyor. Farklı fikirler, imkanların yetersizliği ve güvenlik gibi gerekçelerle yok sayılıyor. Bu bağlam içinde, tedavi gören insanların, hastaneye tekrar yatış oranının yüksek olması (döner kapı sendromu), ilaca olan bağımlılıkları, neredeyse görüşme yaptığımız herkesin bir an önce hastaneden çıkma konusundaki isteği resmi ruh sağlığı sisteminin tıkandığını açıklıkla ortaya koyuyor."

Üye
    ASUMAN0 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    227
    Verilen Beğeniler
    13

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Hiç hastanede yatmadım ama zaman zaman türkiye de ki akıl hastanelerinin durumunun pekte ii olmadığı ile ilgili gazete veya tv haberlerine çok rastladım.ben şahsen akıl hastalarının sadece türkiye de değil,tüm dünyada çok zor durumda olduklarını düşünüyorum.bence akli zayıflığı olan kişilerin durumu,bedensel engellinin durumundan çok daha kötü bir durum.

akıl hastası bir kişi zamanında ve gerekli tedavileri görmezse,bırakın kötü bir muameleye karşı durmayı,kendisine kötü bir muamele yapılıp yapılmadığını bile anlayamayabilir.işte bu sebeple de akıl hastaları tüm dünyada istismar edilecek veya herhangi bir zarar verilebilecek en uygun kişi olarak görülmekte.

akli rahatsızlığı olan bir kişiyi zaman zaman dahi olsa ailesi bile dışlarken,devletler veya hükümetler ne yapabilir en fazla bilmiyorum.bence sorun insanların içindeki vahşi dürtüleri kontrol edebilme kapasiteleriyle alakalı tamamen ki ben tüm insanlarını bu konuda zorlandığını düşünüyorum.dünyada olsun türkiye de olsun vahşet haberleri hergün çoğalıyor gibi malesef.umutsuzum ve bu konuda kim ne yapabilir bilmiyorum.

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    atla gel şaban
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    531
    Verilen Beğeniler
    798

@OturanBoğa herkesin bir an önce hastaneden çıkma konusundaki isteği resmi ruh sağlığı sisteminin tıkandığını açıklıkla ortaya koyuyor." aynı olayı bende yaşadım bir an önce hastaneden çıkmayı planlıyordum doktora sürekli ne zaman taburcu olacagım diyordum igrenç yerdi her serviste 60 hasta kalıyordu depo hastane deniliyordu ceza evinden farksızdı

Üye
    adanalı01 Avatarı

Son Giriş
    08.04-2020
    Saat
    00:12
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    50
    Verilen Beğeniler
    0

@KAPATTI!

Kanka zor günler yasa misin belli

Üye
    kronikkronik Avatarı

Gerçek Adı
    uZaYbOşLuĞu
    Son Giriş
    01.12-2018
    Saat
    00:13
    Yaşadığı Yer
    Yıldızlararası
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    4

Korkutucu, Ürpertici... Resimlere Bakmam Yetti. Sanki Korku Filmi İzler Gibiydim. Akdeniz Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Kliniği Yataklı ve Çok Güzel... Doktorları ve Hemşireleri Mükembel Mütevazi... Hepsi Çok Güzel. Ama Ben İyileşemedim O Ayrı. Hastalığım Kronik... Neyse. Rabbim Herkese Acil Şifalar Versin...
    ( AMİN )
    Konu kronikkronik tarafından değiştirilmiştir (15.09-2018 Saat 11:35 ).

Üye
    muhafazekar88 Avatarı

Gerçek Adı
    KENAN ARSLAN
    Son Giriş
    07.11-2018
    Saat
    13:36
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    merhaba , size özelden yazıyorum ama ulaşmıyor sanırım.
    m-kaanarslan@windowslive.com

bir konuda birşeyler danışmak istiyorum.

dönüş yaparsanız sevinirim.

saygılarımla,

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123