TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
Toplam 83 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Trim Avatarı

Son Giriş
    02.02-2023
    Saat
    18:06
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    8

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    bu tür şahıslar emir almadan yazı yazmazlar beni üzen de bu ...

Üye
    selo46 Avatarı

Son Giriş
    07.03-2023
    Saat
    17:20
    Yaşadığı Yer
    Yalova
    Alınan Beğeniler
    28
    Verilen Beğeniler
    37

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    O prof.:dar düşünceliymiş. Diplomasını gözden geçirsin

Üye
    ALİ DOĞAN Avatarı

Gerçek Adı
    Ali
    Son Giriş
    29.08-2017
    Saat
    11:35
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selam gündem gene engelli bireyler üzerinden çıkışlar yapmak amaç belli kime yarayacağı ben ona bakarım . Bülent kardeş diline sağlık formda dile getirmişsin bizlere de ve sosyal medyada paylaşmak düşer ola bildiğince paylaşalım arkadaşlar sessiz kalmayalım bu tür olaylara her zaman dediğim gibi Engelsiz bir yaşam için el ele

Üye
    pps_977 Avatarı

Son Giriş
    13.01-2023
    Saat
    14:35
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 4
    Bülent beyin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. aynı ötv indirimini , milyoner taksicilere verilmesi pek tepki görmez iken , büyük bir çoğunluğu yoksulluk içinde olan engellilere verilmesi göze batıyor . Bu iş kötüye kullanılmıyor mu ? maalesef çok . bu gözler " dedem ölmek üzere , ne olur işlemeleri hızlandırın " diye yalvaranı gördü . burada iş devlete düşüyor. denetim görevini düzgün yapması gerekiyor. engelli hanyada , üstüne alınan araba konya da .
    ayrıca devlet bu araçların üzerinden % 18 kdv alıyor zaten. aslında herkesin ötv denen saçmalığın neden var olduğunu sorgulaması gerekir.

Üye
    Cango Avatarı

Gerçek Adı
    Murat
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:35
    Yaşadığı Yer
    ...
    Alınan Beğeniler
    113
    Verilen Beğeniler
    217

Bülent bey yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.Yürüyemiyen insanın halinden ancak yürüyemiyen bir insan anlar umarım yüce Allahım onun bu durumun nasıl birşey olduğunu anlaması için onu bir şekilde bu duruma düşmesini sağlar.

Üye
    zeugma Avatarı

Son Giriş
    12.01-2023
    Saat
    12:46
    Yaşadığı Yer
    gaziantep
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey ellerinize sağlık çok yerinde ve çok doğru noktalara temas ederek cevap vermişsiniz bir engelli olarak hem tebrik hem de teşekkür ediyorum

Üye
    Günhan Avatarı

Son Giriş
    20.12-2018
    Saat
    12:41
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    16

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    %100 Engelli evladı olan bir anneyim, ötv siz araba alma hakından yıllardır keşke yararlanabilsek de oğlumla biraz dışarıya çıkabilsek diyenlerdenim, lakin ötv siz ve model bile olmayan bir arabayı dahi alamayacak durumdayken, günde medikal aspre hortum hakkımız 20 tane den 4 e düşmüşken ve daha nice medikallerin sayısı, mikrop kaptıracak, steril den yoksun kullanılmaya mahkum edilmişken, bundan sonra araba alma hayalim sıfırın altında sıfırdır,

çünkü anca devletin sağlamadığı medikalimizi, yemeyip içmeyip oğluma alıyorum. Şimdi o yazıyı yazan vicdan yoksunu insanlar için o kadar çok şey yazasım var ki... İnşallah o tarz düşünenler de, bir gün engellilerimizin yaşadığı hayata mahkum yaşamak zorunda kalırlar ve adaletin böylesine ayaklar altına alındığı maduriyeti iliklerine kadar hissederler.

Yayınladığınız yazıyla, bizlere tercüman olup, içimize ferahlık verdiniz çok teşekkürler...

Üye
    KÜREKÇİ Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    20:47
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    66
    Verilen Beğeniler
    98

attığı son tivitler.
    Engelliler ile ilgili attigim tivit amacını aşan anlamlara yol açtığı ve engellileri üzdüğü için tüm engellilerden özür dilerim.

Kardeşim engellilere verilen doğrudan desteğe saygı duyuyorum. Dediğin gibi rabbim dua eden ve edilenlerden eylesin. Selamlarimla...

Kim fırçaladı acabada bu tivitleri attı.

Üye
    alperstein Avatarı

Gerçek Adı
    Alper
    Son Giriş
    08.04-2021
    Saat
    13:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 3
    Yazıyı görünce dayanamayıp daldım foruma Ellerine sağlık, aklına sağlık, birikimlerini her vesileyle aktardığın için teşekkür ederim. O dangalaktan söz etmeye bile gerek yok

Üye
    kunta Avatarı

Son Giriş
    14.04-2021
    Saat
    12:22
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    10

boyle insanların toplumdan uzaklaştırılması gerekli

Üye
    DJ_BORAN Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Ali Şahin
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:38
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    2

Şimdi temelde bahsedilen hususu görünce bende irkildim. Ancak benim bir maruzatım var. Yaa arkadaş; Bizler hepimiz engelliyiz değil mi? Devlet rapor verirken bize Engelli diyor. Ammenna; İşe girerken Engelli sayılıyoruz, Ona da tamam, Efendim sosyal güvenlik haklarından yararlanırken de Engelli olarak kabul ediliyoruz ona da eyvallah; Eee peki soruyorum size; Bu "ANGUT" yasayı çıkartan akıl hiç düşünmemş mi? Diğer hizmetlerde Engelli olarak kabul ettiğimiz kişileri iş araç almaya, Vergi indiriminden yararlanmaya gelince dışlıyoruz.

Hayır Kanun bu haliyle ANAYASAYA ya aykırı zaten! Şimdi ben bir yazı yazdım dedim ki eyy millet! Gelin şu ÖTV yasasını AYM ye götürelim. İki temel hak Kanun önünde eşitlik ve "Anayasal Pozitif ayrımcılık" ilkesine aykırılık teşkil eden bu UCUBE den kurtulalım. Ne oldu biliyor musunuz; Nasrettin Hoca nın Fil HİKAYESİ ne döndü iş... BİLMEM MERAMIMI ANLATABİLDİM Mİ?

Üye
    powerthink Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    .
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    22

engellilerin aldığı ötv indirimli araçlarından biri de bende var, isteyene veriyorum *********** diye, ilgilenen gold diggerlar dm olarak ulaşabilir

babasının anasının üzerine (engelli çocuğu olanlardan bahsetmiyorum) araç alıp hasta şahsın ikametgahı dışında yıllarca binenlere benimde sözüm var ......

istiyorlar ki engelliler fırınlarda yakılsın, bunu daha açık söylemelerini istiyorum

ergun yıldırımın özrünü kabul etmiyorum aracımla ilgileniyorsa kendisine gerçekten verebilirim üstte yazdım ne yapacağını. kendisi eski fetöcüdür zati son zamanlarda akp li rolü yapan ergenekonda balyozda hak ihlalleri olurken susan ******* önde gidenidir

Emre özpeynirciye katılıyorum bülent bey emre özpeynircinin yazdığını yanlış yorumlamış, emre özpeynircinin yazdığı hususta bende rahatsızım. Gerçekten zorlama rapor olaylarını duyuyorum. Bende bimere yazdım daha önce bu hususu. Özellikle son ötv düzenlemesinden sonra bazı araçlar 1.6 motor olsa da 200 binlik fiyat etiketine sahipken bunu 110 bin 100 bin gibi fiyatlara alanlar 5 sene sonra bunu rahat 150 bine satacak olanları görüyoruz duyuyoruz. Lakin bizim gibi ötvsiz ederi 100 bini geçmeyen ötv düştükten sonra zar zor alanları da bu art niyetliler yüzünden mağdur etmemek gerek.

5 yılın 3 yıla çekilmesi gerek Ya da sadece tertibatlı olan engeli %90 altı olup aracını kendisi kullananlar için en azından 3 ya da 4 yıla çekilmeli.

Üye
    Ne_Mutlu Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünyalı
    Alınan Beğeniler
    165
    Verilen Beğeniler
    238
    Blog Mesajları
    16

Akıl fukara olunca dil ukala olurmuş dediklerinden. Madem bu durumdan rahatsız birileri, gönülleri rahat olsun. Çünkü hayallerini yaşamak ve yaşatmak kendilerinin elinde.

Üye
    login Avatarı

Son Giriş
    21.03-2023
    Saat
    19:53
    Yaşadığı Yer
    TÑŒrkiye
    Alınan Beğeniler
    99
    Verilen Beğeniler
    81

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Ötv 99 depremiyle birlikte uygulamaya sokulan geçici bir vergidir.Şimdi bu verginin neden hala yürürlukte olduğunu sorgulamak yerine engelli vatandaslara indirimli araç verilmesini sorgulamak aymazlık değildir de nedir?

Üstelik sen bir sosyoloji profesörüsün!

Arkadaş ülkede başka sosyal sorun yok mu da engelli insanların aldığı indirimli arabayla uğraşıyorsun..!

Üye
    cicikıs Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:38
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    83
    Verilen Beğeniler
    100

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bir sosyoloji profesörünün bir toplum bilimcinin yapacağı bir gaf değil bu resmen akıl tutulması.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 123456 SonSon