TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
Toplam 87 mesajın 76-87 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Sugaremro Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    10.01-2023
    Saat
    16:15
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    104
    Verilen Beğeniler
    216

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Uzun zamandan beri beklediğim Sağlık Kurulu randevum bugün geldi fakat daha önce farklı bir hastaneden aldığım rapor sistemde gözüktüğü için bu raporu görmeden tekrar sağlık kuruluna başvuramazsın dedi kayıt yapan görevli.Git o hastaneden %30 oranlı raporunu veya aslı gibidir fotokopisini getir dedi.Kendince haklı olabilir fakat bu bana çok saçma geldi.Ben o rapora müraccat ettiğimde sadece Tip1 diyabetim vardı.Şu an tansiyon,böbrek nakli,göz sorunlarım var.Eski rapor ne alaka arkadaş al önündeyim işte bak bana bul engelimi.Bütün günüm bunlarla uğraşmakla geçti.Gittim 20 km uzaklıktaki diğer hastaneye aldım eski raporumu.Sabah tekrar müraacat edeceğim.Prosedürlere lanet olsun.

Yıl 2017 sanırım hiç bir şey değişmemiş.

Üye
    drakyuz Avatarı

Son Giriş
    08.09-2017
    Saat
    17:26
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Kuralları koyan devlet, kötü olan bu kanun ve kuralları uygulayan doktor öyle mi, toplumun evrensel kurbanı Dr lar, yahu bu cetvelleri devlet belirliyor, kalıcı engelli ye 2 yılda bir gel diyen devlet, ama suçlu Dr, oh ne ala

Editör
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:53
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.236
    Verilen Beğeniler
    752

@drakyuz

Kuralları devlet adına koyanlar sadece bürokratlar mı acaba? Mesela yönetmelikler çıkarken oluşturulan komisyonlarda kaç doktor görev yapıyor? Onların onayı yok mu? Sakatlığın fizyolojik boyutuyla ilgilenen doktorlar sosyal-kültürel ve toplumsal endikasyonları görmedi, görmüyor. Zira tanımıyor, bilmiyor.

Sorunlarla mücadele, sadece o sorunu yaşayan kişinin omuzlarına yüklenemez.

Üye
    aesacus Avatarı

Gerçek Adı
    Gökhan
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:21
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    15

Deveye boynun eğri demişler, deve cevap vermiş "Nerem doğru ki?"

Bizim sağlık, bürokrasi ve yönetmelikleri nereden tutsan elinde kalıyor. Yürüyen işler de ancak kişisel çaba ve uğraşlarla oluyor.

2016 yılında engelli raporu çıkartmaya gittim, sol ayak diz altı ampute. %43, 1 yıl süreli rapor verdi doktor. Doktora sordum; "Bir sene sonra ayağım tekrar çıkıyor mu kesildiği yerden?" diye. Cevap veremedi. Almadım raporu. Odadaki doktorun sekreteri iki gün sonra aradı, "raporunuzu düzelttik, imzaya gönderdim, bir haftaya çıkar" diye.

Üye
    drakyuz Avatarı

Son Giriş
    08.09-2017
    Saat
    17:26
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Komisyonda 2-3 Dr için bu kadar genellemeyin, şikayet ettiğiniz tüm bu prosedürlerden bir Dr olarak ve bir engelli yakını olarak baştan sona ben de şikayet ediyorum, insanın diz üstü amputasyonuna yüzde 35-40 vermek vicdansizlik ancak bundan şikayet eden de benim, iki taraflı kalça cikigina 25 civarı veriliyor, bunlari bbelirleyenler engelli yakını olsalardı daha vicdanlı karar verirlerdi

Üye
    Sami keleş Avatarı

Son Giriş
    22.02-2019
    Saat
    19:11
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Valla helal olsun ne güzel özetlemişsin olayı bende olaylardan muzdarip haldeyim %44 raporumu daimi rapor bu yuzde yirmiye düşürdüler ne yapacam bilmiyorum itiraz ettim diğer bir tıp fakültesine gönderdiler şimdi tekrar sil baştan uğraşıyorum ama sıfırcı hocalar bunlar sadece gözden otuzdu yirmi ye düşmüş aslım var biri yok diyor biri var ama diyor o değilde hadi düştü kaderimize razı olalım aldığım maaşı geri isterse ben ne yapacam şimdi

Üye
    claer Avatarı

Gerçek Adı
    gürdal
    Son Giriş
    07.01-2023
    Saat
    00:59
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    3

Tüm engellilerin dili olmuşsunuz, Yüreğinize sağlık. Bizlerin sorunlarıyla ilgilenen bir Bakan var mı. Var sa Nerede Ne İş yapar. Acaba bu Sn Bakan Gerçekten Engelli bakanımı dır. Yani Engellilerin Yaşadığı sorunları bilen yaşayan bir bakan mıdır. Yoksa Bankamatik Bakanımı dır.

Üye
    fahru Avatarı

Son Giriş
    21.02-2021
    Saat
    13:26
    Alınan Beğeniler
    44
    Verilen Beğeniler
    3

Peki arkadaşlar ne yapmak gerek 1% bile olsa hakkı aramak gerek Cetvel de yazan puan neyse onu bari yazılsın objektif ve standart var bu işin ama doktor yazmasa ne yapmak gerekir nasıl bir yol izlemek gerek hukuk yolu nedir.Ben mesela Sağlık bakanlığına bilgi edinme yazısı yazdım 5 sefer rapor aldım beşi de farklı 18 ,21 ,35,25,engelim ise doğuştan sol ayak deformite düzelme ihtimali yok,cevap bekliyorum!

Üye
    mehmet alipaşaoğlu Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    08.07-2018
    Saat
    15:35
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İnsanların adli sicil kaydı gibi sakatlık sicil kaydı olmalı raporlar bir merkezde toplanmalı ve ihtiyaç duyulduğnda herhangi bir hastaneden heyete girmeye gerek kalmadan bir çıktı alarak bu kişinin sakatlık oranı yüzde kırk veya seksendir.....olsa ne güzel

Üye
    labrador Avatarı

Son Giriş
    07.04-2020
    Saat
    10:21
    Yaşadığı Yer
    ankara/gölbaşı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Bende venöz yetmezlik hastasıyım
    Doktorlar ve kanunlar bizi anlamıyor
    Cumhurbaşkanlığına yazdım omlarda aile bakanlığına yönlendirdi cevap ise dikkate alınıp değerlendirilecek dediler
    Ama değerlendirme sonucu bizden taraf olmaz
    Kalp damar bölüm başkanı bizim yanımızda bizi kalpli görüyor ama yetmiyor

Üye
    isa70 Avatarı

Son Giriş
    24.08-2018
    Saat
    16:06
    Yaşadığı Yer
    Karaman
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaslar turkiye cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Evet biraz zahmet ister ugrastirir ama hicbir zaman boyun egmeyecegiz benim basima geldi. Bir yerlerde mutlaka hatalar vardır raporlar hazirlanirken eger kendinizden eminseniz asla vaz gecmeyin. Poliklinik doktorunun en ufak bir dikkatsizligi cok buyuk bir hataya sebep olabilir takip etmeyi asla unutmayin. Su an saglik kurulu raporuna imza atan dokto

Üye
    alperen1 Avatarı

Son Giriş
    11.01-2023
    Saat
    03:03
    Yaşadığı Yer
    Malatya
    Alınan Beğeniler
    57
    Verilen Beğeniler
    15

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Devleti zarara uğratmanın bir bedeli olmalıdır ve vardır. Peki engelliyi zarara uğratmanın bir bedeli olmalıdır ama yok.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456

LinkBacks (?)

1. 01.12-2014, 22:02

Başlığın Etiketleri