TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 5 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
Toplam 87 mesajın 61-75 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    yigit105 Avatarı

Son Giriş
    19.02-2016
    Saat
    13:42
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Sürekli, iyileşmeyen engeli olanlar için tekrar tekrar rapor aldırılması yıldırma çabası bence. Bu imkanları almayı zorlaştırarak maliyet tasarrufu yapıyorlar.

Rapor nedenini bize de sordular ama sanırım ifadeleri yazarken kullanmak için sordular. Ben öyle yordum umarım öyledir. İdrar tutamama şikayetimiz için idrar testi istediler. Hasta idrarını yapmakta da zorlanıyor. Yapmasını kolaylaştırmak için çay içirdik iki tane. Bu sefer de wc'ye kadar tutamadı Başka yolu yok mu acaba

Üye
    EngelsizFikir Avatarı

Gerçek Adı
    Enver
    Son Giriş
    02.02-2016
    Saat
    03:48
    Yaşadığı Yer
    BATMAN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

28 yaşımdayım 18 imden beri rapor almaya çalışıyorum ama doktorlar kadar vicdansız görmedim.
    Yani ben hakkım olan bir raporu ortopedi doktorunu kenara çekip rüşvet vererek almak zorunda mı kalacam sonunda. Bu ülkede engelli hakkı diye birşey yok gammazlamak,hak yemek diye birşey var sadece. Zaten bide yeni yönetmelik uydurmalarıyla bu raporlar daha da zorlaştı. Böbrek versem daha çabuk rapor alırım herhalde.

Üye
    burhanettin Avatarı

Son Giriş
    14.08-2017
    Saat
    13:10
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Çok güzel bir alıntı, insanların yarım kalan hayatlarına mal olmuş bir sistem, yazıklar olsun, biz engelliler, lanetlimiyiz, suclumuyuz, doktorun, hakimlerin cocuklarımıyız, biz nerde yanlış yaptık, biz kimiz, human, engelliyüzceyi, nasıl öreneceğiz bu bizim ortak dilimizmi olacak, biz kime güvenecegiz, bozuk, çok bozuk düzen.
    Belkide Ruh halimiz özgür ve bağımsızdır, belkide Allah bizleri sınıyor, dün bir haber izledim sonradan engelli olan bir balerin daha sonra kendi kendisini iyileştirip tekrardan balerin olmuştur,
    Ben sinekten yağ çıkaranları iyi tanıyorum, biz kötü olmasaydık siz iyi olamazdınız diyenleri, onlar hayırsız ve delikanlı deyiller, terörle iciçe olan korkaklar sadece,
    Engellilerinde hayata tutunmaya büyümeye ihtiyaçları var, en cok yaşam mücadelesi veren kuşkusuz engelliler, biraz saygı, biraz ilgi, lütfen çocuklara sahip çıkalım, hic bir çocuk annesiz babasız büyümesin, haklarımızı bildiğimiz kadar kurallara uyalım, Cok şükür ben bakıma muhtaç bir engelli deyilim, yinede çok zorlanıyorum, engellilerin sırtından geçinmek istiyen o kadar ac, görgüsüz, saygısız kişiler varki, onları Allah a sonradanda Devletimize güç versin Rab bim.

Üye
    burhanettin Avatarı

Son Giriş
    14.08-2017
    Saat
    13:10
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Biz engellileri üzen ve adeta esir eden, kendi çekim alanı için alan Tıp, Tıp,Tıp boş
    Terazinin bir tarafında insan canı bir tarafında insan sağlığını tehdit eden kurumsallaşmış ( kronik) leşmiş hastalıklar nasılsa dönüş bana olacak dercesine
    Asla sağlıklı çevre düzenlenmiyor, her iş kötüye gidiyor,zam zam zam adeta tam zam anı, günü birlik kelle koltukta yaşam mücadelesi veriyoruz, sevgili Bakanlarımız seslerini çıkaramıyor, Valiler yönetiyor bizleri.
    Engelliler sömürülüyor, korkarım ki dilsiz, kör ve sağır engellileri canlı bomba diye imha edilecekler, bu zaten, zam lıydı, kötüydü, arkadaşını ( esrarkedeşin) di. .
    İyi şeyler düşünemiyorum ne bileyim sevgi saygı özgürlük ve bağımsızlık gibi çünkü bedeninin bir tarafı esir düşmüş, Allah a bin yıl geçsede Allah ı uyuyamıyorum, sinekten yağ çıkarırcasına engelleniyordu Tıp, Tıp, Tıpboş vihayusdu Duayen bitwen natşın bucaus neder para parazit

Üye
    muratcankarakose68 Avatarı

Gerçek Adı
    Murat Can Karaköse
    Son Giriş
    21.02-2016
    Saat
    17:46
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey çok açıklayıcı ve anlaşılır bir yazı olmuş kendi adıma çok teşekkür ediyorum

Üye
    Oflaz Türkkan Avatarı

Son Giriş
    01.11-2018
    Saat
    14:37
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Ağzınıza sağlık. Kasım 2004'de geçirdiğim anevrizmadan sonra duygularınızı çok net anlıyorum.Neyazıkki son derece kaba üslup ve çirkin davranışlara zaman zaman bende maruz kaldım.
    Allah, kimseyi doktorların eline düşürmesin!E-Posta göndermediğim birim,Hasta hakları v.s kaç yere başburduysam aynı nane düzelen birşey yok.

Üye
    Sbero Avatarı

Gerçek Adı
    Barış Deniz
    Son Giriş
    29.08-2016
    Saat
    11:02
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Aynen Katılıyorum..

Üye
    Ne_Mutlu Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünyalı
    Alınan Beğeniler
    165
    Verilen Beğeniler
    238
    Blog Mesajları
    16

Sorun sadece bize olan güvensizlik olmasa gerek. Tutarsızlığı afişe etmek amaçlı. 85 yılından itibaren aldığım bütün raporların fotokopisini elimde tutuyorum.16 yılda aldığım raporlardaki değişkenlik, farklı hastaneler olmakla birlikte aynı hastaneden sene içinde almış olduğum 2 rapordaki farklı oranlar, oranların cetveller baz alınarak değil, doktorların keyfince, yada o anki ruh hallerine göre belirlendiği fikri ağır basıyor bende. Egomanyası yüksek olan bir noroloji uzmanı birebir beni tehdit etti. Sana yüksek rapor vereceğimi aklından bile geçirme diye. Nihayetinde rapor derecemi düştü Aynı hastane bir önceki verdiği raporu asılsız saymakla birlikte kendi tutarsızlığını afişe ediyor. Hastanelerdeki arşiv bölümün ne amaçla kullanıldığını da merak etmiyor değilim. Ülke genelinde oluşturulmuş sürekli bahsi geçen TUİK verileri var. Bu verileri kayıt dışı mı ki biz sürekli kendimizi aklamaya çalışılıyoruz. Ömür boyu bizi sorgulayarak birileri kendilerini aklamaya mı çalışıyor? Bu denli tutarsızlıklar bana psikolojik rahatsızlıkları çağrıştırıyor. Bizleri nasıl sürekli rapor alma mücadelesi veriyorsak, devlet erkanının da, çalışanlarınında belirli zaman aralıklarında psikolojik destek alması gerektiği kanısındayım.

Üye
    kiyasettin Avatarı

Son Giriş
    20.09-2016
    Saat
    22:09
    Yaşadığı Yer
    ıstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Başımdan geçeni söyleyim Sağlık raporu almak için Gastroentoloji bölümüne giriyorum karsimda doktor gözlüklerini aralayıp altan bakıp evet rahatsızlığın nedir diyor,Kronik hepatitB hastası olduğumu 6yildir ilaç tedavisi gördüğümü Sağlık kuruluna Engellik orani için basvurdugumu ve rahatsizligimin oraninin tespiti için yonlendirildigimi söyledim.Bana ne söylesin beğenirsiniz Sen ilaç tedavisi görüyorsun oran alamazsin çünkü degerlerim normal Allahtan Ben Önceden hazirlikliyim Evet dedim Ilaç kullandığım için karaciger enzimlerim normal ilacı bıraktığım an degerlerim tavan yapabilir. Doktor Sen bizden çok biliyorsun galiba dedi,iyice sinirlendim O zaman Tansiyona ve Şekerede Oran verilmesin dedim doktor niye dedi .Doktor bey tansiyon ilacı kullanınca tansiyon normal seviyeye iniyor Şeker insülin iğnesi yapınca normal seviyeye iniyor yani bu hastaliklarin ortak durumuna bakınca hepsi bir ilaca bakıyor,Durdu düşündü evet doğru bir mantık dedi durun daha bitmedi şu oranların olduğu cetvel nerdeydi diyor ve telefon edip getirilmesini istiyor,neyse oranlara bakıyor sana yüzde 30 verebiliriz diyor.Yani Bakın nereden nereye Az önce hiç oran vermeyen doktor daha sonra yüzde 30 oran veriyor Yani ben bilinçli bir hasta olmasam o odaddan boş döneceğim

Üye
    tanjusoner Avatarı

Son Giriş
    17.07-2017
    Saat
    13:44
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    6

Ellerine kalemine sağlık, yazılanlar az ama tam yerinde sorunlar.Bu sorunları ilgili mercilere de iletmek lazım.Bu böyle gelip böyle gitmemeli.

Üye
    Halil063 Avatarı

Gerçek Adı
    Ankilozon
    Son Giriş
    09.07-2020
    Saat
    11:00
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    0

Bülent bey sen bir harikasın biz engellilerin kaderi bu olmasa gerek her yerde her ortamda engelsiz bir hayat sürmemiz yaşamamız gerekirken tıp toplumunun çogunlugu desem yeridir bizlere katıkları engelleri inanın allah kabul etmez çünkü bir söz vardır çeken bilir diye amma malelesef umurunda olması gereken tıp toplumunun umurunda olmamamız ne kadar acı olsa gereke yazık çok yazık

Üye
    hakanmemik Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan
    Son Giriş
    26.05-2020
    Saat
    01:19
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    18

klavyenize sağlık güzel bir yazı yazmışsınız.

Üye
    selo_selo07 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2019
    Saat
    05:58
    Yaşadığı Yer
    Aydin
    Alınan Beğeniler
    63
    Verilen Beğeniler
    1
    Blog Mesajları
    1

https://www.change.org/p/safak-safak...=copylink_long arkadaslar biz bu konular için imza kampanyası baslattık lütfen desteklerinizi esirgemeyin imza linktedir

arkadaslar bir tarih belirleyip meclise gidelim bu böyle olmuyacak ..emeklisi gelmiş ortapedik engellilerin vergi indirmi bahanesi yuzunden raporlar kırpılıyo engeller düzelmiş gibi gösteriliyor buna biz dur dicez bizden baska kimseden fayda yok dernekler bitik..tarih belirleyeli katılım sağlayalım meclise gidelim

Üye
    hunter54 Avatarı

Gerçek Adı
    Deniz
    Son Giriş
    24.01-2018
    Saat
    09:13
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    3

Bülent beyin birikimleriyle yazmış olduğu konuları yukarıdaki kanun koyucular nekadarını biliyor, anlıyor ki.
    Anlaya bilmiş değilim, olay bağcıyı dövmek mi. Önümüzdeki hafta nutuklar atılır ve geçer gider.
    Derneklerimiz federasyonlarımız ne iş yapar. Özürlüler merkezi diye bir yer var, yaralı parmağa birlik olup ses çıkarmaz.

Burada yazılanlar burada kaldığı sürece çare yok.

Üye
    selo_selo07 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2019
    Saat
    05:58
    Yaşadığı Yer
    Aydin
    Alınan Beğeniler
    63
    Verilen Beğeniler
    1
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bende diyorum ki bir tarih belirleyelim kalabalık olalım meclise gidelim orda görürlerse bendensel engelli olduğumuz halimizi dürümümüzü anlatalım magduriyetimiz anlatalım

Sayfa 5 / 6 İlkİlk 123456 SonSon

LinkBacks (?)

1. 01.12-2014, 22:02

Başlığın Etiketleri