Evet aynen öyle demişim @Ahmedkilicc ve söylediklerimden çıkan sonuç çelişki değil, eşcinsellerin hapishane şartları iyileşmesi gerekiyor mu bilmiyorum, ama eğer gerekiyorsa tabi ki değişmelidir ( iyileştirilmelidir) sonucu çıkar.
Bana dinsiz diyemezsin, çünkü dindar sözcüğünün karşıtı dinsiz değildir. Dindar demek dini vecibelerini eksiksiz yerine getirenler demektir. Benim inancım var ama dindar değilim. Sizin gibi bir dindar olmaktan da Allah beni sakındırsın. Zira sizin gibilerinin dindarlığı yer yüzünde kin ve nefret tohumu üretip savaş çıkarmaktadır sürekli. Ben algıda zorluk falan çekmiyorum, aksine doğru anlamamak için kırk takla atıp kıvırmaya çalışan sensin. Yazınla beraber gönderdiğin ekte yazılanlardan da sen sorumlusun ve gönderdiğin ekte karşısındakinin Anne ve bacısı üzerinden kışkırtıcı örnekler vermektedir.
Farklı olana düşmanlığını anladım da ( yanlış da olsa ) bu kıvırma niye onu anlamadım. Yazıların olduğu gibi burda duruyor yani, inkar edince ne oluyor ? Eğer yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsan inkar etmek değil, dürüstçe itiraf etmen lazım.