Karşıdan bakınca çok çeşitli yorum yapılabiliyor.MAHKUM ağır bir kelime ama böyle söyleniyor malesef.Sandalyemizle aramızdaki ilişkiyi çözemadikleri kesin...
Oysa o MAHKUMİYET gibi görülen sandalye benim ÖZGÜRLÜĞÜM..
Biz birlikte olunca yapamıyacağımız hiç bir şey yok.Ben onun bakımını hiç aksatmam oda beni yalnız bırakmaz.
Yakın bir zamanda yaşadığım bir olay beni bayağı etkiledi.Ben daire içinde araba kullanmıyorum.Dışarıda gerektiği yerde akülü arabayı kullanıyorum, ama çoğunlukla manuel arabamı kullanırım gözümün önünden de hiç ayırmam.Yakınımız geldi ve senden bir ricamız olucak dedi,şehir dışına çıkacaz annem yaşlı rahat gezmesi için arabanı verebilirmisin? senin akülü varya 2 3 gün idare edersin diye düşündük dedi, dedi ama benim boğazıma bir düğüm oldu o anda, durdum öylece asla veremem nasıl diyecem şimdi...
Gözümün önünden okadar çok şey geçiyordu ki arabaları ufak bagaj küçük üstüne doldururlar eşyaları ben otomobile binerken hep takip ederim arabam nasıl yerleşek diye,onlar nasıl yerleştirirler herşey düşünüyorum sanki ayaklarımı istediler benden..Oturacak kişi benden 20 kilo fazla arabam bana göre şimdiye kadar benden başkası binmedi, yooo ben nerde oda orada...Verememki, dediğimi hatırlıyorum gözlerimde dolmuştu ben yanımdan ayıramam üzgünüm dedim..Hiç üstelemediler okadarla kaldı, ama çok üzülmüştüm...Ben ve arabam ilişkisini karşıdaki anlamıyor..![]()