TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 61 mesajın 31-45 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    can.38. Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    14.03-2023
    Saat
    17:29
    Yaşadığı Yer
    Kayseri
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Bugün cinsel isteği,arzusu,hayalleri içinde olup'da bunu başta kendi ailesine ve çevresindeki insanlara anlatamadan ve cinselliği yaşamadan ölüp giden bir çok engelli var. Tabi'ki her engelli aynı şansa sahip olmuyor. Bunda en büyük faktör yaşadığı ortam,arkadaş çevresi ve her işte olduğu gibi maddiyat. engelli insanlar kendi durumunu göz ardı ederek,karşısındaki insanın fizik yapısına bakıyor.Eğer kendimiz gibi olanlarla arkadaşlık kura bilsek,konuşa bilsek,bir çok sorunun üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum.

Üye
    VİRGO Avatarı

Son Giriş
    09.09-2019
    Saat
    18:25
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    2

gece tırnak kesmek günah, terlik ters durmasın günah, eksik uzuv bakma günah, çarpık uzuv bakma günah, fonksiyonsuz uzuv fonksiyon günah, çirkin bakma günah, konuşmak günah, çıplaklık günah, dokunmak günah, okşamak günah, sevmek günah, sevişmek günah......Ölüp gidicen toprağa karışacak o 250 gram sevap..!!!

Üye
    turan yılmaz Avatarı

Gerçek Adı
    duran
    Son Giriş
    20.03-2023
    Saat
    12:48
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    0

VİRGO;

hiç güleceğim yoktu gülmekten kırıldımmmmmm

Üye
    _DELAL_ Avatarı

Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    23:36
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    533
    Verilen Beğeniler
    195
    Blog Mesajları
    22

öncelikle kendimizi farketmemiz gerekiyor farkederseniz bedeninizide seversiniz.ben engelli engelsiz ayırmıyorum.potansiyelinizi farkettiğinizde kendinize inanılmaz güven duyuyorsunuz.veeeeeeeee gerisi kolay kuyruk oluyorlar

Üye
    demirc Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    0

engelli engelliyi hor görürken toplumun hor görmesine neden bu denli şaşırıyoruz size bir örnek vereyim bu sitede bir bayan arkadaş bir konudaki yorumlarınızı çok beğendim vs diyerek özelden mesaj attı sonra muhabbet ilerledi face adresini verdi arkadaş olarak eklememi rica etti ekledim hoş sohbet ederken rahatsızlığımı sordu oflu olduğumu söylediğimde bi hayli şaşırdı müsaade istedi kapattı ertesi gün bir baktım beni arkadaşlarından çıkarmış diyeceğim o ki ben zaten sözlüyüm o kişiyi sosyal arkadaş olarak gördüm lakin o felçli olduğumu anladığı anda (halbuki bilgilerime baksa görürdü) beni sosyal arkadaşı olmaya bile layık görmedi biz önce iğneyi kendimize batıralım çuvaldızı sallaması kolay

Üye
    zelihaabaydın Avatarı

Gerçek Adı
    ZELİHA
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    BURSA
    Alınan Beğeniler
    61
    Verilen Beğeniler
    0

sevgili demirc,,,evet ole insan cok insanlarımız bırbırıne saygılı olmayı ögrenmeli.herkes engellı ama herkesın farklı türde ayıp edıyo bazıları.

Üye
    ramazan68 Avatarı

Gerçek Adı
    ramzan
    Son Giriş
    26.11-2016
    Saat
    01:46
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ne umdu ki merak ettim şimdi..sana bu saygısızlığı yapan.yazık

Üye
    VİRGO Avatarı

Son Giriş
    09.09-2019
    Saat
    18:25
    Yaşadığı Yer
    İZMİR
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    2

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: _DELAL_ Mesajı Gör
    .............. gerisi kolay kuyruk oluyorlar
    derken...???

Üye
    _DELAL_ Avatarı

Son Giriş
    13.12-2022
    Saat
    23:36
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    533
    Verilen Beğeniler
    195
    Blog Mesajları
    22

derken.........sevgili virgo.önce ben kimim diyorsunuz,derin bir sorgulama başlıyor.hiç bir şeyin size ait olmadığını görüyorsunuz,yasaklar ,günahlar,tabular,örfi yasalar,sevilememek,sevişememek,sex yapacak partner bulamamak,hor görülmek,dışlanmak ,fiziksel kriterler vs vs.bunlar zamanla gerçeğimiz haline gelen dış etkenler.kendinizin bunlar olmadığınızı farkettiğinizde kendiniz için özel oluyorsunuz,bedeniniz önem kazanıyor,ruhunuzda.farkındalık yani önce kendinizin farkına varıyorsunuz.işte bu size inanılmaz bir güven sağlıyor.hani deniliyorya,kolay partner bulunamıyor,yada iletişim kurulamıyor ,cesaret edilemiyor dışlanma korkusuyla.işte kendini farketmekle bir çok sorun çözülüyor.değerinizi anlıyorsunuz,özel bir çaba harcamanız gerekmiyor zaten onlar sizinle iletişime geçiyorlar.engelli yada engelsiz hiç farketmiyor.her konuda (genel olarak)siz seçici konumda oluyorsunuz artık.çünki özel olduğunuzu bir defa farketmişsiniz.biliyorsunuzki yeryüzünde bir tane virgo,demirci,delal,ayşe Fatma var.hepsi kendi içinde ayrı ayrı özel.virgonun benim için ne hissettiği ilk etapta önemli değil,ben virgo için ne hissediyorum.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: umut43300 Mesajı Gör
    neden biz engelilerde hep bir cinsel yetersizlik korkusu olur olup olmadıgını bilmeden ve evliliği bu yuzden hep erteleriz.
    çünki toplum bunu düşündürtüyor ,bizde bunu zamanla içselleştiriyoruz. garip bir örnek olacak ama kullanılmayan yada az kullanılan bir uzvumuz zamanla işlevini yitirmiyormu?işte korkularımız yüzünden aktif yaşayamadığımız için olabilirmi acaba cinsel yetersizlik düşünceleri.

bu arada ramazan68 avatarınıza bakınca ürperiyorumve yüzünüze bakamadan yazılarınızı okuyorum.bu işkenceyi bana niye yaşatıyorsunuz

Üye
    ramazan68 Avatarı

Gerçek Adı
    ramzan
    Son Giriş
    26.11-2016
    Saat
    01:46
    Yaşadığı Yer
    aksaray
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

içimdekini dışarıya yansıtıyorum
    ne bilem hoşuma gitti resim.sanki benden bir parça var.bilmiyorum belki de dikkat çekmektir.
    alakası pek yok ama uzaktan bir hikayesi var aslında.

Sakatlık Çalışmaları
    bezmez Avatarı

Gerçek Adı
    Dikmen
    Son Giriş
    22.04-2016
    Saat
    12:09
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar, Arkadaşlar sadece bütün samimiyetinizle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek amacıyla yazıyorum. Burada, bir başlık altında da olsa, sakınmadan, çekinmeden biraz konuşabilmek, paylaştıklarınızı okumak, derin ve güzel bir nefes alabilmek gibi rahatlatıcı Sayenizde...

Üye
    efsane999 Avatarı

Son Giriş
    05.08-2014
    Saat
    15:09
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Üzerime atlayacak gibi bakan gözler,yürüyemediğimi anlayınca bakmadığı çok olduama engelsiz olupta cinselliği yaşamak isteyen de yok değiil.
    Bu durum engelli,engelsiz herkese göre değişkenlik gösteriyor sanırım.Ama engelli denince önyargı genelde oluşuyor.

Üye
    mbozbas Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa BOZBAŞ
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2
    Blog Mesajları
    2

İngiltere de yaşlılar üzerinde yapılan bir araştırmada dünyaya tekrar gelseydiniz ne yapardınız sorusuna çoğunluk daha çok seks cevabı verilmiş, asıl engel bedendeki değil beyindeki.

Üye
    tılafsınlı Avatarı

Gerçek Adı
    Katip
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Yaşamak istemediğim bir yer.
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    0

hiç yaşamadım nasıl bişey acaba yeniyo mu

Üye
    corcoris Avatarı

Gerçek Adı
    FİLİZ
    Son Giriş
    27.10-2020
    Saat
    14:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    4

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Normali tartışmak aslında başlı başına bir iş. Nedir bu normal ? Kim çizmiş sınırlarını ve köşelerini kim bu kadar sivriltmiş. Normal algısını toplumda yaratan kim yada kimler ?
    Normal olarak pazarlanan önümüze sürülenlere karşı sürekli anormal olmamız bu dairenin dışında bir yerde durup anlamlandırmamız neden ?
    Altını çizdiğiniz baskın normal ifadesi normal’in artık kendini daha da hisettirmek için aşırılığa başvurması olarak anlıyorum.
    ‘’Normal’’ olan cinselliğin neresinde? Bedeni ile,ruhuyla barışmış mı çözebilmiş mi cinsellik sorununu için bizler çözebilelim.
    Normak olarak adlandırılan cinsellikte kadının her zaman hazır nazır olduğu erkek orgazmın dayalı mekanik bir örgüden bahsedilebilir. Merdiven altı işletmeler gibi yorgan altı kaçak göçek bir örgü. Kadının adının olmadığı sanki evliliğine olan vazifesini yerine getirdiği bir zorunluluk hali olarakta karşımıza çıkıyor.
    Normal anlaşılıyor ki bir azınlık hali. Sosyal yaşam içinde gözlemlediğimiz çoğunluğun azınlığa olan eziciliğini biliyoruz peki konu beden ya da cinsellik olunca azınlık neden çoğunluğa müktedir .

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon