konu hakkında kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum.
Haydarpaşa GATA'ya çürük raporu almak için başvurdum. Yaklaşık 1 ay sürdü. abartmıyorum tam 1 ay boyunca defalarca hastaneye gidip geldim. Allah'tan evim İstanbul'da olduğundan kalacak yer sorunum yoktu. ama beni en çok üzen olayı anlatmak istiyorum:
Sırayla tüm doktorları geziyorum. Aslında görmem gereken sadece ortopedi uzmanı. engelim çıplak gözle görülebiliyor. buna rağmen diğer doktorları da basit bir imza için gezdirdiler. sıra psikiyatri doktoruna geldi. normalde bu doktorun insanların psikolojik rahatsızlıklarını tedavi etmesi gerekir ama bu adam benim normal psikolojimi bile bozdu.
ne istiyorsun? dedi. elimdeki kağıdı gösterdim engelliyim rapor için geldim dedim.
bana özürlü raporu mu ? diye sordu.
hayır efendim, engelli raporu dedim. (koskoca doktor olmuş ama insan olamamış.)
bana inatla tekrar: ÖZÜRLÜ raporu için filan yere git ordan filanca mühür vursun imzalasın diye inatla ÖZÜRLÜ kelimesini kullandı. bunu yaparken suratının ifadesini görmeliydiniz. İnşallah kendisi de birgün engelli olur. Suratında meymenet olmayan biriydi. Ben bu insana doktor der miyim?
Ondan sonra doktorlar dayak yedi diye isyan ediyorlar. Askeri doktorlara kimse cesaret edemez ama sivil doktorların da kafa yapısı aynen böyle. bu zihniyetteki doktorlara yazıklar olsun!
Diğer bir uzman doktor ise hiç sebep yokken bana hakaret etti. ben girmeden önce bir asker içerdeydi. çocuğun acı sesleri dışarıya geliyordu. resmen dayak yiyordu içerde. ardından o çıktı ben girdim ve bana da bağırdı ortada bir sebep yokken. Allah hepsinin belasını versin.