TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    abdulsamethalici Avatarı

Gerçek Adı
    abdulsamet halıcı
    Son Giriş
    14.11-2009
    Saat
    17:34
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba;

ben erciyes üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliğinde okuyorum. aynı zamanda ieee elektronik kulübünün başkanlığını yapmaktayım.
    biz kulüp olarak engellilerin yaşamını kolaylaştıracak projeler yapacağız. mesleğimizden dolayı elektronik aksamlı ciddi projelere imza atmak istiyoruz. sizlerinde yardım ve fikirlerinize ihtiyacımız var.
    bu konuda bizlere fikir olarak yardımcı olmanızı bekliyoruz.

projemizin konusu olarak engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sıkıntıları gidermek üzere bir içerik ve çalışma gercekleştireceğiz...

ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Üye
    levent retinis pigmentoza Avatarı

Gerçek Adı
    Levent
    Son Giriş
    31.10-2018
    Saat
    13:15
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

görme engelliler için sensörlü baston lar geliştirebilirsiniz..gerçi bunu bir kolej de yapıldığını okumuştum ama siz daha profesyonel ve fonksiyonel olarak yapabilirsiniz..

Üye
    GRAHAM BELL Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    2.611
    Verilen Beğeniler
    3.639

ilk once forumumuza hosgeeldiniz bizlerle ilgilenip prje icin danismaniza cok sevindim
    cok agir isitenler telefondan faydalanamiyor sms kismide olsa isimizi goruyor ama zamani kisitli duyanlar bize cok gerekmedikce iltimas yapmiyooo
    goruntulu konusma varmista ben gormedim hic ama kucucuk tefon ekraninda ben gibi isaret dilinden anlamayana faydasi olmaz dudak okumada o goruntuyle pek mumkun degil kanimca
    bizler gibi cok agir isitenler icin konusmayi en ekonomik olarak yaziya ceviren bi sistem uzerine calismak bizlerinde insan sinifina dahil olup kendi kendimize yetmemize yariyacak boyle bir sistem uzerine iyi bisiler yaparsaniz ne kadar iyi olurdu
    kolay gelsin

Üye
    Lilyum Avatarı

Son Giriş
    29.11-2014
    Saat
    22:29
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Evde yaşamayı kolaylaştırıcı şeyler olabilir. Mesela perdeleri açıp kapatmak için kumanda, üst raflardan eşya almak için cihaz gibi. Aklıma şu an fazla birşey gelmiyor.

Üye
    dotanu53 Avatarı

Gerçek Adı
    İbrahim
    Son Giriş
    31.03-2022
    Saat
    09:22
    Yaşadığı Yer
    Rize Fındıklı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba
    Ben 2 kol 2 bacak felçliyim.40 yıldır engelliyim. 6 ay 12 yaşındaki oğlumla yanlız beraber tek yaşamak zorunda kaldım
    Klozete oturtması mümkün olmuyordu,tavana elektrik motoru monte ettirdim.Piyasada satılan frenli ve ileri geri yavaş hareket eden ceyranlı motor.
    Bu basit bir sistem,emniyet kemeri ile koltuk altınadan bağlanıp kaldırıyor.Bu sistem daha portatif yapılabilir diye düşünuyorum.AYNI sistem tekerlekli sandalyeye felçliyi oturtma olabilir.Tek başına felçli oturabilir.
    AĞIR sakatlar için bu sistem olabilir.

Üye
    sadık Bayram Avatarı

Gerçek Adı
    sadık
    Son Giriş
    30.05-2010
    Saat
    10:42
    Yaşadığı Yer
    Rize/ fındıklı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Biz özürlüler için yapacagınız çalışmalar için teşekkür ederiz.Biz özürlülerin ihtiyacimizin önemlilerinden biri evde dışarı çıkmamız .onun için merdiven inip çıkmak için bir araç tabii bu araç her özürlünün sahip olabilecek bi fiatta olması bugun piyasada olana maddi yönden ulaşmamız zor.Hele biz taşrada yaşıyanlar için çok elzembu hususta birşey yaparsanız memnun olurum,

Üye
    serkan005 Avatarı

Gerçek Adı
    serkan
    Son Giriş
    29.08-2023
    Saat
    10:08
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

şarjı çok uzun giden akülü sandalye iyi olurdu.

Üye
    asabi eş Avatarı

Gerçek Adı
    erol
    Son Giriş
    06.06-2010
    Saat
    20:16
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    serkan sen söyleyince bir an duraladım.
    büyük alışveriş merkezlerinde, kamusal alanlarda, bu tür gereksinimler için ayrılmış bir alan var mı? hiç böyle bir talebi dile getirmiş miydiniz?