bende 28 derece vardı ortapedi bunu soylediğin iyi oldu dedi filmi çektirdim galiba skolyoz filmine bakmayı unuttu oran kaçtıtamamen şans işte
bende 28 derece vardı ortapedi bunu soylediğin iyi oldu dedi filmi çektirdim galiba skolyoz filmine bakmayı unuttu oran kaçtıtamamen şans işte
@selo_selo07 filme niye bakmadı istemişte varmı yokmu belli dğlmi
Herkese merhaba geçmiş olsun ben skolyoz ameliyatı oldum bir sene önce 22 aralıkta köntrölüm vardı Allah'a śükür birşey çıkmadı ileriki senelerde de birşey olmaz inşallah ben Muharrem Yazıcı ya ameliyat oldum şiddetle tavsiye ederim çok iyi bir doktor hastasına karşı çok Candan davranıyor benim de ameliyattan önce bir bacağım kïsaydı ameliyat olunca eşitlendi eğer bilgi vermemi istiyorsanız özelden mesaj gönderin cevaplarım
flora hocaya oğle gittyim ayak filmlerin..sonra skolyozu soledim bi filmde ondan istedi lakin ben acele yetistirmek için hepsini yaptım tam hoca cıkacaktı hocam benim filmler tamam dedim.oda bu ssattemi gelinir dedi.hızlıca baktı bence ayak filmlerine baktı skolyoza bakmadı gibi geliyo bana
@selo_selo07 doğrudur akşma kaldıysan
küçük yastan beri skolyoz hastasıyım su anda 53 derece askerden muaf oldum.işin komık tarafı dışarıdan kımse fark edemiyor.birsürü hastane dolaştım en son balta limanındakı doktorumuz ameliyata gerek olmadıgını kemık gelısımın tamamladıgımı daha fazla ilerlemeyeceğini söyledi.ben bir matematik öğretmenıyım. şu anda ücretli olarak görev yapıyorum.arkadaşlar e kpss girmemi önerdi.şu anda bir araştırma yapıyorum.
soru 1 kendimi engelli gibi hissetmesem bile ekpss girmem etik olurmu
soru 2 normal kpss girip kazanırsam bu engel karşıma cıkarmı ( askerden muafım neden skolyoz )
Ben size söyliyim ne kadar oran verdikleriniHER İKİ AYAKTA PESCAVUS . HER İKİ AYAK AP LATERAL GRAFİ-HER İKİ AYAKTA
MİDTALAR AKS 1. METATASA GÖRE SÜPERİORA YERLEŞİMLİDİR.HİGG AÇISISOL
AYAK 135° SAĞ AYAK 123° ÖLÇÜLMÜŞTÜR. -KALKENEAL İNKLİNASYON AÇISI;SOL
AYAK 36°SAĞ AYAK 50° ÖLÇÜLMÜŞTÜR.-BULGULAR , HER İKİ AYAKTA PESCAVUS
İLE UYUMLUDUR.HER İKİ AYAK PES CAVUS ORTA %4 + %4. BALTHAZARDA GÖRE
TÜM VÜCUT FONKSİYON KAYBI ORA skoyloz kifoz olana bu kaadar oran veriyolar şişlietfalda be saglam gözüküyorum doktor dedigine göre millet ben agrıdan öleyim doktor saglamsın desin. Siz karar verin millet
Arkadaşlar merhaba, benim iki ayrı skolyozun var biri belkisminda 20-23 derecelik diğeri göğüs kısmında 45 derece biraz üstü , ek olarak doğuştan kallbim delikti ameliyat geçirdim büyük deliğin kapatıldığını küçük deliğin bırakıldığı söylendi , ek olarak sara(epilepsi) hastalığım var yüzde kaç rapor alabilirim lütfen konu hakkında bilgisi yardımcı olabilir mi?
@Bahar aladag
öncelikle geçmiş olsunn
ikamet ettiğin yerdekii sana yakın olan EĞİTİM VE ARAŞTIRMA hastanesinden sağlık kurulu randevunu al
üstte bahs ettiğin rahatsızlıkların yanınnda + olaraak Nöroloji , göğüs hastalıkları bölümlerine de sıkıntılarından bahs et
inanıyorumki %40 ın üstünde bir rapor alabilirsin...
@odeb85
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama tereddütlerim var konuyla ilgili internetten okuduğum kadarıyla rapor konusunda çok sıkıntı çıkarılıyor , epilepsi için yüzde kaç veriliyor acaba?
@Bahar aladag
hanımefendi epilepsi sorununa öyle devasa oranlar alamazsın
üstte dediğm gibi
ortopedi+
nöroloji+
göğüüs hastalıklarrı
bölümlerinizden alacağın oranlar zaten sana yetecektir
epilepsi + olarak eklenirse rapor oranın daha tatmin edici olur
Kifoz ameliyatı ve platin var bende. 1995 te ameliyat oldum. 2000 yılı önceki rapor %45 idi. 2019 da Yeniledim %41 e düştü.
Skolyoz hastaligim var bunun icin rapor almak istyorum hangi bölümleri yazmam gerekiyor acaba