Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
  1. #1
    Üye
    skr08 Avatarı

    Gerçek Adı
    şükrü
    Üyelik Tarihi
    30.08-2009
    Son Giriş
    20.10-2017
    Saat
    15:30
    Mesaj
    13
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba arkadaşlar kifozun açısı nasıl hesaplanıyor bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi

  2. #2
    Ahmedkilicc
    Misafir Üye
    Ahmedkilicc Avatarı

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Cobb yöntemi ile

  3. #3
    Üye
    skr08 Avatarı

    Gerçek Adı
    şükrü
    Üyelik Tarihi
    30.08-2009
    Son Giriş
    20.10-2017
    Saat
    15:30
    Mesaj
    13
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 80 derece kifoz var ayriyeten kaburgalarda hafif içe çöküklük varmış bundan dolayıda kalbe ve ciğerlere baskı yapıyormus çok azda skolyoz varmıs biraz ağrılarım var doktor acilen ameliyat gerekiyor diyemem dedi ama ameliyatta olma diyemem dedi sizce ne yapmalıyım ağrıların artarsa görüntünden rahatsızlık duyarsan gelebilirsin tekrar dedi siz ne önerirsiniz

    @OturanBoğa , arkadaşlar, sizce ne yapmalıyım başka doktorlarada görünmelimiyim gittiğim doktor prof.dr.muharrem yazıcı

    @MeTePe seninde görüşlerini bekliyorum

  4. #4
    Üye
    MeTePe Avatarı

    Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Üyelik Tarihi
    24.02-2010
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    15:32
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Mesaj
    4.654
    Alınan Beğeniler
    535
    Verilen Beğeniler
    148
    Blog Mesajları
    1

    Zaten Değerlendirdiniz! 0 Zaten Değerlendirdiniz!
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bence doktorunuz koruyucu bir yaklaşım sergilemiş. Doğru yapmış. Eğer hastalığın ilerleme durumu söz konusu değilse ameliyatı olabildiğince ertelemek lazım.